Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

„Am lucrat ca zidar și necesit operație la coloană”

Bună ziua,

Subsemnatul Tudor Petrișor-Nelu, domi­ciliat în Turnu Măgurele, județul Teleorman, vin înaintea dumneavoastră, a celor ce vă opriți asupra scrisorii mele, cu recunoștință și rugă­mintea de a mă ajuta.

Eu am lucrat ca zidar, și din cauza efortului fizic, am ajuns la afectarea coloanei lombare. Rezolvarea acestei probleme este doar chirur­gicală. În afară de problemele de sănătate, au apărut și altele, de natură financiară, deoarece eu nu mai pot lucra, iar soția are un salariu mic, de intendentă. Am doi băieți, unul la liceu, celălalt la facultate. Neputința financiară se răsfrânge cel mai mult asupra fiului student, pe care nu-l pot întreține la un nivel cât de cât decent. Apelez la bunăvoința dumneavoastră și a cititorilor „For­mulei AS”, pentru a ne ajuta să depășim aceste obstacole.

Vă mulțumesc! Fiți binecuvântați!

TUDOR PETRIȘOR-NELU – str. Izlazului nr. 23, Turnu Măgurele, jud. Telorman, cod 145200

„Sunt bolnav de HIV și nu mă pot îngriji cum ar trebui”

Numele meu este Pîrvu Marian, am 43 de ani și sunt grav bolnav, de aceea vreau să apelez la ajutorul dvs. și al cititorilor dvs. Sufăr de SIDA și în ciuda tratamentului, starea mea de sănătate este foarte precară, nu-mi permit să mă îngrijesc așa cum ar trebui.

Am o pensie de 1125 lei (vă atașez docu­mentele necesare), trăiesc împreună cu mama mea, într-o locuință închiriată, abia ne ajung banii să plătim chiria lunar, iar eu nu pot munci, din cauza stării mele de sănătate. Mama, când poate, mai merge pe la biserică și cerșește, aduce din când în când de-ale gurii. Suntem la mila oamenilor care ne pot ajuta cu câte ceva. Mă aflu într-o stare de depresie profundă, ca urmare a situa­ției în care sunt.

Vă rog să mă credeți că nu văd cale de ieșire, de aceea apelez la ajutorul dvs. și al fundației „Formula AS”, cât și al cititorilor cu suflet mare. Vă anexez xero­xate toate actele ne­cesare care ates­tă situația mea.

Le mulțumesc tuturor oamenilor de bine care vor da curs acestei scrisori. Ei dove­desc că mai există bine pe acest pământ. Domnul să binecuvânteze pe toți oamenii de bine și re­dacția „Formula AS”. Vă mulțumesc din tot su­fletul!

PÎRVU MARIAN – str. Renului nr. 3, bl. 49D, sc. C, et. 10, ap. 159, sector 2, București, cod 022306

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian