Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – SCRISOAREA SĂPTĂMÂNII

„Datorită ajutorului dvs., Biserica din Țichindeal reînvie”

Stimată doamnă Sânziana Pop,

          Țin să vă mulțumesc cu recunoștință, pentru sprijinul acordat refacerii bisericii din Țichindeal. Este începutul reînvierii ei. Și e mare bucurie pentru localnici. M-au sunat chiar și oameni din sat, stabiliți cu do­miciliul prin alte părți, care cu­noșteau situația bisericii și care m-au întrebat bucuroși: „Bog­dane, de data asta chiar se în­tâmplă? Se re­face biserica?”. Le-am răspuns bucuros:    „Da, oa­meni buni, de data asta lu­crurile CHIAR se întâm­plă!”. Mulți au plâns. Am înțeles astfel că acest de­mers este binecuvântat de Dumnezeu.

Stimată doamnă Sânziana Pop și dragi cititori ai revistei „Formula AS”, mulțumită sprijinului dum­neavoastră, biserica din Țichindeal reînvie. Suntem cu un pas mai aproape de realizarea visului nostru. Avem promisiuni ferme că în luna Mai 2024, do­cumentația (prima parte din acest demers, care va costa 55.000 lei) va fi finalizată. Slavă lui Dum­nezeu și Sfintei Cuvioase Paraschiva, ocrotitoarea micii noastre comunități!

Săptămâna aceasta, un arhitect începe alcătuirea dosarului pen­tru restaurare care va fi depus în aceas­tă pri­măvară la Mi­nisterul Cul­tu­rii. Avem spe­­ranță că ne vor sprijini și ei! De­sigur, mun­ca de salvare a bisericii noas­tre nu se va ter­mina în 2024 și avem în con­tinuare mare nevoie de sprijin, până când ne vom putea realiza vi­sul de a vedea biserica readusă la frumu­sețea ei ini­țială.

Mulțumim Fundației de Cultură și Presă – For­mula AS care a donat cea mai mare sumă (5000 lei). În total, prin donațiile cititorilor, am primit 17.800 lei, și ne rugăm ca Dumnezeu să le răsplă­tească tuturor jertfa.    Vă asigurăm că toți donatorii vor fi pomeniți cu numele la Sfântul Jertfelnic, astfel în­cât Dumnezeu să binecuvânteze împlinirea rugă­ciunilor acestora. Încă o dată, mulțumim tuturor!

Cu respect,

BOGDAN MIHULEȚ, împuternicit al Protopopiatului Agnita (telefon: 0747/97.17.44)     

Dacă printre cititorii revistei mai există persoane dornice să ajute la ducerea la bun-sfârșit a planului de reabilitare a bisericii din Țichindeal, iată con­turile deschise la BCR, Sucursala Agnita, titular cont PAROHIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ȚI­CHINDEAL: RO60RNCB0228094436370002 – EURO și RO87RNCB0228094436370001 – LEI

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian