Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

VALERIU POPA – Tratamente anti-cancer

• A fost un mare specialist al terapiilor naturale, a cărui glorie pare să apună. Nu însă și valoarea tratamentelor sale, care și-au dovedit valabilitatea ca soluții suplimentare, în lupta cu cancerul •

TUMORI MALIGNE

Cură cu ulei de floarea-soarelui și vodcă

Foto: Shutterstock – 3

Într-un pahar, se amestecă cu lingu­rița 35-40 ml ulei de floarea-soarelui nerafinat (presat la rece) cu 35 ml vod­că, până se obține o emulsie omogenă. Se bea imediat, până când nu se sedi­men­tează. Re­me­diul se ia de trei ori pe zi, pe stomacul gol, cu 20 de minute înainte de masă, 10 zile consecutiv. Urmează o pauză de 5 zile. Tratamentul se face de 3-5 ori (câte 10 zile), cu pau­ze de 5 zile, pâ­nă la dispariția tumorilor. Cei grav bol­navi, cu forme severe de cancer, vor lua medicamentul de 3 x 10 zile, cu pauze de 21 de zile. Nu se scot din ali­mentație albu­mi­nele, pentru că acțiunea produsului este mai slabă fără ele. În cursul tratamentului și în pauze, nu tre­buie să se aplice chimiote­rapie, iradieri, remedii cu rostopască, urinoterapie.

Se beau ceaiuri ușor diuretice și apă plată.

Practica tratamentului cu ulei de floarea-soarelui arată că într-o lună și ju­mătate-două luni, tumorile pri­mare de dimensiuni mici dispar. Cazurile mai grave necesită o durată mai mare de tratament, până la 6-8 luni.

Dacă ați început tratamentul, nu trebuie să-l aban­donați după o zi-două; abia din a treia zi, celulele can­ceroase încep să moară. Se pot accentua durerile în fo­carele bolnave. După câteva zile, totul se va regle­men­ta. Este posibil să apară scaun diareic, cu intensificarea stării de slăbiciune. Sunt reacții normale, de purificare a organismului. Cine a făcut chimiotera­pie și radiote­rapie trebuie să aștepte o lună până la începerea acestui tratament, care elimină numai tumorile cance­roase.

La acest tratament nu reacționează mioamele, mas­topatiile, fibroamele.

Fiertură de cetină

Se mărunțesc și se pun într-un vas 5 linguri de cetină (sau muguri mai mari). Se toarnă deasupra 1/2 litru de apă și se fierbe amestecul 10 minute, la foc mic. Se infuzează peste noapte, la cald (într-un ter­mos). Se bea în cursul zilei următoare, în loc de apă. Această fiertură poate fi consumată fără res­tricții de timp și nu are contraindicații.

Ulei de măsline și usturoi

Se administrează timp de o lună, de trei ori pe zi, înainte de masă, câte o lingură de ulei de măsline pre­sat la rece, amestecat cu 1/3 linguriță suc de us­turoi proaspăt.

Alifie de vâsc contra tumorilor

Doi-trei pumni de boabe albe proaspete de vâsc se amestecă cu untură curată (osânză), zdrobindu-se bine cu furculița. Se păstrează la rece. Se aplică de două ori pe zi, pe zonele respective. Alifia este foarte bună și pentru degerături.

Cancer de piele

Macerat combinat cu decoct

Se râșnesc și se amestecă următoarele plante: brus­ture – 1 linguriță, coada-calului – 2 lingurițe, trei-frați-pătați – 2 lingurițe, urzică – 1 linguriță. Se pun la înmuiat în 1/2 litru de apă rece, de seara până dimineața. Se filtrează și se pune maceratul deoparte, iar plantele care rămân după filtrare se fierb 30 mi­nute la foc mic, în 1/2 litru apă. Se combină apoi ma­ce­ratul cu decoctul răcit și se păstrează la rece. Se bea, de patru ori pe zi, câte o jumătate de pahar, îna­inte de masă.

Comprese cu tincturi

Pentru cancerul de piele cu leziuni extinse, se aplică pe piele vreme de o jumătate de oră o com­pre­să îmbibată cu o combinație de tinc­tu­ră de arnică și tinctură de mărul-lu­pului, în proporții egale. După două ore de la înlăturarea compresei, se unge zona afec­tată cu tinctură de propolis. Trata­mentul se aplică cel puțin o dată pe zi.

Cancer OVARIAN, CANCER LA SÂN

Ceai de năpraznic

O mână de frunze și flori de năpraz­nic uscate, nemăcinate, se pun în 250 ml apă rece la înmuiat, de seara până dimi­neața (se va folosi apă plată, nu apă de la robinet). Dimineața, se filtrează mace­ratul, iar planta rămasă se opă­rește cu 250 ml apă. După ce se lasă să se ră­cească la tempe­ra­tura camerei, această infuzie se filtrează. La sfârșit, se com­bină maceratul cu infuzia răcită.

Mod de folosire: Se beau 4 căni pe zi din acest ceai, pe stomacul gol, înghi­țitură cu înghițitură (se recomandă a se bea cu lingura, pe parcursul zilei).

• Se consumă în paralel 200 ml suc de sfeclă roșie pe zi și se mănâncă numai hrană vegetală.

• În fiecare zi, se pune pe sân, timp de 3 ore, o ca­taplasmă cu rădăcină de tătăneasă și iarbă de ros­to­pască obținută astfel: cele două plante mă­runțite se amestecă, adăugându-se apă călduță, până formează o pastă moale; această pastă se aplică, în­velită în tifon, pe locul afectat.

LEUCEMII

Zer, drojdie și castane

Se pun la macerat, 15 zile, următoarele: 3 l zer de lapte de vacă, 1 g drojdie de bere, 10 castane co­mes­tibile tăiate în jumătăți, 1 pahar miere. Se fil­trea­ză. Se păstrează la rece. Se beau 4 pahare pe zi, cu 15 minute înainte de masă.

Amestec cu ceai de năpraznic

Se bea 1 l de ceai de năpraznic pe zi (preparat ca la rețeta pentru cancer ovarian) și 1 l de ceai de coada-calului, troscot, urzică și sunătoare, în părți egale (4 lingurițe de amestec la un litru de apă clocotită, infuzat 15 minute).

• Se consumă zilnic 75-100 ml suc din rădăcină de nalbă de pădure.

• Se bea zilnic un litru de decoct din boabe de grâu, porumb, ovăz, secară și mei.

• Se consumă: 200 ml suc de sfeclă roșie pe zi și 300 ml suc de morcov + măr, pe zi.

• Regim strict vegetarian.

TOPUL ALIMENTELOR ANTI-CANCER

Realizat de prof. dr. IRENE KUHRER, medic oncolog cu specializare în cancerul de colon, la Clinica Universitară AKH din Viena –

Fasole boabe, linte, mazăre uscată

dezintoxică și împiedică dezvoltarea tumorii

Conopidă, broccoli, varză albă și roșie, varză de Bruxelles

blochează tumorile și împiedică apariția cancerului

Legumele cu frunze verzi – salată verde, spanac, măcriș, lobodă

distrug radicalii liberi, încetinesc înmulțirea celulelor cancerigene

Semințele de in

blochează vascularizarea tumorilor, normalizează metabolismul

Usturoiul

încetinește creșterea tumorală, produce moartea celulelor cancerigene

Ceaiul verde

protejează țesuturile sănătoase, scade riscul apariției cancerului

Soia

împiedică răspândirea tumorilor

Cerealele complete

distrug radicalii liberi, blochează înmulțirea celulelor cancerigene, dezintoxică

Uleiul de măsline

scade riscul cancerului de intestine și sân

Semințe de floarea-soarelui, nuci, alune, susan

antioxidante, întăresc sistemul imunitar

Banane

asigură buna funcționare a intestinelor

Mere, coaja citricelor

dezintoxicante, blochează înmulțirea celulelor cancerigene

Zmeură, căpșuni, afine, cireșe, strugurii-ursului, rujincini, coacăze albe și negre

protecție celulară, încetinesc înmulțirea celulelor rele, resorb tumorile

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.