Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

Foto: Shutterstock

„L-ați făcut fericit pe copilul meu” (Scrisoarea: „Vă rog sprijiniți-mi băiatul să-și împlinească visul”, F. AS nr. 1392)

Mă numesc Petruțescu Angelica și doresc să mulțumesc în mod special prin această scrisoare tuturor cititorilor revistei „Formula AS”, care au citit cazul meu și și-au rupt din puținul lor ca să mă ajute și pe mine, pentru a putea plăti antre­namen­tele de karate ale băiatului meu, constrâns, altfel, să renunțe la sport. Pe scurt aș vrea să vă reamin­tesc despre cazul meu. Am un copil în vârstă de 14 ani, care deține centura verde la karate, are 11 me­dalii de aur și argint și are titlul de campion națio­nal la karate. Până anul trecut am reușit să îl susțin cu greu și cu multe datorii, dar cu prețul evacuării din lo­cuința în care stăteam. Stăm cu chirie și plă­tim 180 de euro plus între­ținerea, și asta m-a doborât, iar la karate totul se plătește, antre­na­men­te, con­cur­suri, exa­me­ne, cantonamente și echi­pament. Singurul nostru venit este pensia soțului meu, de 700 de lei. Cu ajutorul primit de la dvs., l-ați făcut fericit pe copilul meu. Mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au ajutat, și vreau să le mulțumesc și celor care au vorbit cu mine la telefon și mi-au spus vorbe de încurajare. Nu am cuvinte să răsplătesc bunătatea dvs., să îmi arăt recunoștința față de dvs. și vă cer permisiunea să vă scriu tuturor numele, celor care m-ați ajutat: D-na învățătoare din Cia­cova, jud. Timiș, Cotoș I. – Suceava, Profir M. – Arad, Stoiculescu D. – Bucu­rești, Ar­delean I., Du­mitrache T., Rozalia M., Ma­ria R., Strejac Gh., Chiriac M., Dinu P., Gherna M.A., Cons­tan­tinescu A., Bordeuț, Compania Poșta Română, Dumitru L., Cătălina C.T., Octavian P., Olteanu A.M.G., „Sprijină RO”.

Vă mulțumesc din tot sufletul tuturor și mul­țumesc și doamnei directoare de la „Formula AS” pentru sponsorizarea din partea Fundației „For­mula AS”. Vă doresc tuturor să vă binecu­vânteze Dumnezeu!

Cu stimă și respect pentru toți cititorii de la „Formula AS”,

ANGELICA PETRUȚESCU, tel. 0787/74.98.88.

„Cu bănuții pe care ni i-ați trimis am reușit să plătim operația din Italia” (Scrisoarea: „Atâta suferință într-un pui de om”, F. AS nr. 1384)

Mă numesc Mihăiță Elena Aurelia și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru bănuții pe care ni i-ați trimis. Cu ei am reușit să ne achităm datoriile pe care le-am făcut pentru operația din Italia și pentru tratamentul de după operație, care este foarte costisitor.

Aș mai dori să le mulțumesc și celor care ne-au mai trimis de curând niște bani. Iată numele lor: Alexandru I. – Iași, Crișan D.C. – Hu­ne­doara, Moină L.D. – Pitești, Fundația „Formula AS”.

Vă mulțumim din suflet! Cu stimă și respect,

MIHĂIȚĂ ELENA-AURELIA – str. Cornățelu, nr. 45, sat Cornățelu, comuna Poboru, jud. Olt, cod 237347, tel. 0721/78.99.60

„Să fie binecuvântați cei care m-au ajutat” (Scrisoarea: „Ajutați-mă să-mi pot urma drumul în viață”, F. AS nr. 1392)

Dragă redacție a revistei „Formula AS”,

Sunt Curtiș Roxana-Simona din Botoșani și vreau să vă mulțumesc pentru publicarea scrisorii mele în speranța de a fi ajutată să fac facultatea de medicină.

Să le binecuvânteze Dumnezeu pe acele per­soa­ne care m-au ajutat să-mi pot crea un drum bun în viață.

CURTIȘ ROXANA SIMONA – str. Popa Șapcă nr. 39, Botoșani



No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian