Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Dr. LUCICA SIMA – ROMVAC COMPANY SA – Centrul de Imunologie, Șoseaua de Centură nr. 7, Voluntari, Ilfov, tel. 0737/50.10.60, 0722/85.12.77, 021/350.31.09, fax: 021/350.31.10, www.imunoinstant.ro

„Caut tratament naturist pentru uretrită cronică”

(Răspuns pentru LIVIU D. – Brașov, F. AS nr. 1349)

Stimate domn, terapia cu produsele 100% natu­rale din gama Imunoinstant este deo­sebit de eficientă. Principalul compo­nent biologic ce stă la baza întregii game de produse IMUNOINSTANT este Imunoglobulina Y – anticorp specific, extras din gălbenușul ouălor hiperimune, provenite de la găina outoare (Gallus domesticus). Produ­sele din gama Imuno­instant se caracterizează prin activitate antimicrobiană, antiinflama­toa­re și imu­nomodulatoare, fiind de mare ajutor în prevenirea și com­baterea infecțiilor cu ger­meni patogeni, inclusiv în cazul infecției urinare cu Escherichia coli. Dar pentru administrarea corectă a acestor produse și reu­șita aplicării lor, este absolut ne­cesară stabilirea unui diag­nostic de certitudine a agentului/agen­ților care au de­clanșat și mențin această afecțiu­ne. De aceea, recomandarea este să repetați analizele de laborator (urocul­tură, hemoleucogramă, sediment de urină ș.a.), iar nu­mai după obținerea rezultatelor acestora, să consultați medicii terapeuți ai Cabinetului de Me­dicină Com­plementară Romvac, care vor stabili un protocol tera­peutic pe baza produselor din gama Imu­no­instant.

Farm. Liliana Samson – Expert Good Days Therapy, tel: 0752/269.237

„Se poate vindeca definitiv refluxul gastro-esofagian?”

(Răspuns pentru MATEI – Iași, F. AS nr. 1333)

Aşa cum îi spune şi numele, boala gastro-esofa­giană presupune o disfuncţionalitate la nivelul sto­macului, când se produce o creştere a acidităţii cu trecerea sucului gastric către esofag. În acest mo­ment, pacientul cu reflux gastro-esofagian poate prezenta senzaţie de arsură „în capul pieptului”, senzaţia că alimentele sau apa se întorc în gură (nu ajung în stomac) ori sunt greu de înghiţit. Uneori, poate apărea sen­zaţia de rană pe esofag, dificultăţi respiratorii, bol­navul nu poate sta culcat în pat etc. Factorii declan­şa­tori sunt multipli, pornind de la alimentaţie, stres, alte afecţiuni aso­ciate. În această perioadă este recomandată evitarea legumelor şi fructelor crude, în spe­cial cele acide, cum ar fi citri­cele (portocale, lămâi), evitarea alimentelor pipe­rate, iuţi, sucuri acidulate sau cafea. Vizita la medic este esenţială, pentru a stabili exact cauza şi simp­tomele bolii, precum şi pentru a evita agra­varea acesteia. Trebuie să ţinem cont de o igienă alimen­tară care să impună consum de alimente în cantitate mică, mese mai dese, ceaiuri din plante, cu acţiune cicatrizantă și calmantă la nivel gastric, evitarea mâncărurilor grele sau grase, mai ales sea­ra, târziu. Atunci când este cazul, la recomandarea medicului şi indicaţiile farmacistului, se urmează un tratament alopat specific fiecărui pacient . Un remediu natural cu acţiune rapidă şi eficiență do­vedită este gelul buvabil ACTIValoe Forte, o formulă inovatoare, de o calitate superioară, cu un conţinut maxim de substanţe imunomodulatoare, ce asigură o bună funcţionare a tractului digestiv şi gastro-intestinal. ACTIValoe Forte reduce aci­ditatea şi cal­mează arsurile gastrice, reglează tran­zitul intestinal şi îm­bunătăţeşte digestia. Multă sănătate!

Ing. chim. MIRCEA BOCAN – Alba Iulia, tel. 0788/23.38.73, 0258/86.56.77

„Caut remediu naturist pentru boala Basedow-Graves”

(Răspuns pentru MARIANA – București, F. AS nr. 1370)

Dereglările endocrine nu pot fi rezolvate cu hormoni de sinteză care, de regulă, trebuie luați în­treaga viață, dar fără rezultate pozitive; dimpotrivă, apar tot felul de efecte secundare! Vă recomand o cură prelungită cu argilă „ALGO”, care reglează foar­te fin funcționarea tuturor glandelor endocrine, fără a avea vreun efect secundar. Problema dvs. se poate rezolva folosind 140 g de argilă zilnic, timp de circa 6 luni, după care urmați doar cura de întreținere, cu trei căni de argilă pe zi, pentru a vă feri de recidive sau de apariția altor probleme. Pentru detalii referitoare la tratament puteți să mă contactați la tel. 0788.233.873.Pentru a procura argila „ALGO” la preț de producă­tor, sunați la tel. 0258.865.677.

Ing. OVIDIU MIRCEA POCANSCHI – Cluj-Napoca, tel. 0264/58.11.36, 0744/91.02.93, e-mail: [email protected]

„Cum se poate vindeca cineva de tinitus?”

(Răspuns pentru LAURENȚIU PIFU, F. AS nr. 1305)

Pentru dureri în ureche sau tinitus (zgomote), soluția cea mai bună este unguentul POCO. Și eu am avut dureri în ureche. Mi-am introdus cu ajutorul degetului mic o cantitate de unguent până la timpan. Încă de a doua zi, durerea a dispărut complet și nu a mai reapărut. S-ar putea ca și cefaleea să dispară odată cu tinitus-ul.

POCO este un medicament cu utilizări univer­sale, brevetat ca invenție și care a dat rezultate spectaculoase, în numeroase cazuri în care alte tratamente au dat greș sau cărora nu li s-a găsit un tratament.

POCO poate fi procurat la tel. 0264/58.11.36, 0744/91.02.93 sau prin e-mail: mirceapocanschi@ yahoo.com. Multă sănătate!

Farm. spec. PAUL TISMAȘ – tel. 0745/13.75.37, e-mail: [email protected]

„Am un lipom uriaş pe omoplatul drept”

(Răspuns pentru FLOREA – jud.Brăila, F. AS nr. 1352)

Am conceput un unguent, pre­parat naturist, cu care se masează lipomul până la dispariţia lui. Pentru detalii, su­naţi-mă la tel: 0745/13.75.37.

„Am fost diagnosticat cu spondilită anchilozantă”

(Răspuns pentru VLAD B. – Craiova, F. AS nr. 1352)

D-le Vlad, am un tratament natu­rist ce poate însoţi medicaţia prescrisă de medicul reumatolog. În legătură cu dieta alimentară, vă sugerez să intraţi pe site-ul medi­cilor veterinari şi să-i întrebaţi dacă au întâlnit vreodată în acti­vitatea lor profesională, vreun animal ierbivor bolnav de spon­dilită anchilozantă. Vă spun eu că nu există asemenea maladie la ierbivore. Concluzia: treceţi la un regim vegetarian 100% şi faceţi multă mişcare ( atât cât vă permite suferinţa dvs.) şi o să uitaţi că aţi suferit vreodată de spondilită anchilozantă.

„Mi s-a spart un vas de sânge pe faţă”

(Răspuns pentru LAURA, F. AS nr. 1352)

D-na Laura, am un preparat naturist ce conţine şi heparinoid (substanţă implicată în resorbţia he­matoamelor subcutanate, indiferent de amplasa­rea lor) ce vă va ajuta să vă refaceţi design-ul facial.

„Caut leac pentru hepatită cronică”

(Răspuns pentru ION – Brașov, F. AS nr. 1352)

Cel mai eficient leac contra hepatitei cronice este compus din: 1) Alimentaţie vegetariană 100%. 2) Abstinenţă totală faţă de tutun şi orice formă de alcool, inclusiv bere şi vin.

Ing. BOGDAN VICTOR – specialist în fitoterapie, reflexoterapie și bioenergie – București, tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98 (între orele 20-22)

„Îmi apar coșuri pe fese”

(Răspuns pentru DANA ALBULESCU, F. AS nr. 787)

Din relatările dvs. rezultă că vă confruntați cu o acnee profesională, care se manifestă prin foli­culită supurată. Tratamentul naturist care vă poate aduce vindecarea este redat în continuare:

* Regim alimentar

Alimente recomandate (medicamente natu­ra­le): orez, grâu, porumb, supă de fasole boabe mari, produse lactate exceptând iaurtul, supă de iepure sau fazan, dovleac, castravete, spanac, lăptucă, miere de albine vie, struguri și alte fructe dulci, apă între mese cel puțin 250 ml.

Alimente interzise (otravă în cazul bolii dvs.): porc, pește, vită, berbec, bivol, alcool, sare, fructe acre (kiwi, lămâie, grepfruit), roșie, ananas, con­dimente picante (iuți), inclusiv ardei iute, fasole, soia, ulei de susan, băuturi fierbinți, inclusiv ceai și cafea, cartofi, ridichi, legume verzi, iaurt, oțet, mân­căruri grase, alimente fripte sau prăjite.

*Administrarea de apă distilată

Am ajuns la con­cluzia că dacă se consumă 90 litri de apă distilată într-o perioadă de 45-90 de zile, se elimină din corp aproximativ 85-88% din can­titatea de toxine pe care le aveți. Su­ferința dvs., acneea, este deter­minată de intoxi­carea organismului.

Fac precizarea că dacă sunteți con­stipată, acest tratament nu are efi­ciența dorită. De reținut: toți bolnavii, indiferent de boala de care suferă, nu pot să se vindece definitiv până când nu se vor vindeca de constipație.

Apa distilată se bea în funcție de necesitățile organismului. Vara, până la 2 litri, toamna, 1 litru, iar iarna 0,7-0,5 litri. În timpul administrării, nu se mai consumă altă apă sau alte li­chide. Apa distilată o găsiți la stațiile de benzină Petrom. Pentru a fi consumată, se fierbe 3-5 minute și se răcește.

* Administrarea de Apisan-Forte

Cantitatea de 25-30 g de Apisan-Forte se admi­nistrează dimineața, pe nemâncate. Se scoate din borcan folosind o lingură de lemn sau de plastic, fiind interzisă folosirea lingurilor de metal.

* Autopsihoterapia

Gândirea pozitivă este vitală pentru vindecarea bolnavilor. Un bolnav care are în­credere în pro­priile forțe și are o mentalitate în­cre­zătoare în vin­decare, va determina sub­conștient organismul să se mobilizeze în vederea însănătoșirii. Este bine să spuneți de 10-15 ori, cu voce tare sau în gând, în fiecare zi, următoarele: „Trebuie să mă fac bine!”, „Mă fac bine!”, „Doamne Dumnezeule, ajută-mă să mă fac bine”.

Descurajarea, gândirea negativă, trebuie elimi­nate și înlocuite cu optimism și bună dispoziție. Ele se pot obține printr-o muncă utilă, interesantă, mișcare, plimbări în natură, viață socială și rugă­ciuni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian