Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Îi mulțumesc d-lui dr. LI LUOXI că m-a vindecat de sinuzită”

Stimată redacție,

Sunt o cititoare fidelă a revistei „Formula AS” și vă adresez în primul rând felicitări și toată stima mea, pentru o asemenea publicație de suflet.

Citind paginile revistei, am aflat de cabinetul de acupunctură și tratamente chinezești al d-lui dr. Li Luoxi. Am 44 ani și de aproximativ 10 ani mă chinuie o sinuzită de care numai cine suferă știe cum este. Dureri în zona frunții, a maxilarelor și în urechi, obstrucție nazală, lipsa mirosului, amețeli, presiune în tot capul, dureri foarte mari în zona oculară, răceli foarte dese etc. Totul devenea chinuitor, mai ales în anotimpul rece, când viața mea era un calvar. Dar în urma textului din „Formula AS”, cum a venit toamna, am început tratamentul la d-l dr. Li Luoxi. De trei ori pe săptămână am făcut ședințe de acupunctură, concomitent cu un tratament din plante chinezești, ulei decongestionant și pulberi din plante, pe care le-am inhalat zilnic. Situația s-a schimbat cam după trei săptămâni, dar eu am urmat acest trata­ment timp de două luni și acum pot să respir nor­mal, mi-a revenit mirosul, au dispărut durerile, nu mai răcesc. Auzisem multe lucruri frumoase des­pre medicina chinezească, dar acum mi s-a con­firmat că sunt adevărate. Este minunat!

În ceea ce privește pe domnul doctor, are mâini de aur. Pe această cale, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru a-mi alina suferința.

Pentru persoanele care suferă de sinuzită și care doresc să facă tratament la domnul doctor, îl pot contacta la tel. 021/210.41.64, 0788/86.43.33.

DANIELA S. – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian