Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Fiul meu a fost diagnosticat cu nevroză, cavernom occipital drept”

Foto: Shutterstock

Băiatul meu, în vârstă de 40 de ani, a fost di­ag­nosticat cu nevroză, cavernom occipital drept. Îl doare capul și aproape tot timpul este obosit. Dacă unii dintre cititorii revistei „Formula AS” au avut probleme asemănătoare cu ale lui și s-au vindecat naturist, îi rog mult să mă ajute cu sfaturi, idei, informații suplimentare, pentru a le putea aplica și băiatului meu. Se zice că Aloe Vera este un medicament bun. Dacă cineva a folosit-o cu succes în tratamente, rog să mă anunțe și pe mine de unde se cumpără, cum se folosește și dacă în timpul tratamentului apar efecte se­cundare.

GROZA I. – Aiud

„Sufăr de acnee rozacee și nu mai găsesc AUR DERM, care îmi făcea bine”

Mă numesc Valeria, am 76 de ani, iar în urmă cu 4 ani am fost diagnosticată cu acnee rozacee. Am fost la dermatologi „renumiți”, am apelat și la ajutorul cititorilor „Formulei AS”, iar în final, la Spitalul „Victor Babeș”, o doam­nă doctor, pe lângă rețete și diverse sfaturi utile, mi-a spus să încerc și cu AUR DERM MI­MO­ZA și cu AUR DERM cu smirnă și tămâie. I-am urmat sfatul, eli­minând orice altă cremă. Am ur­mat tratamen­tul așa cum mi s-a spus și m-am simțit foarte bine, chiar du­pă primul tub. Dar acum sunt la ultimul tub, știu că Aur Derm nu se mai fabrică și sunt derutată. Am înțeles că, fiind un produs românesc foar­te bun, ar deranja anumite interese, dar vă rog să susțineți, așa cum ați promis într-un număr mai vechi, reînceperea fabri­cării producției aces­tui produs minunat. Știu că veți reuși, ca de fie­care dată. Până atunci, vreau să aflu unde pot găsi un produs similar. Vă mulțumesc,

VALERIA

(Într-adevăr, Aur Derm, cremă cu mimoză, smirnă și propolis este un unguent excepțional al firmei românești „Laur Med”. Interzicerea preparării lui ridică multe semne de întrebare. Revista noastră își propune să investigheze acest subiect.)

„Nepoata mea se leagănă în somn și nu se poate odihni”

Sunt o cititoare fidelă a acestei reviste. Vă rog din suflet să mă ajutați și pe mine în legătură cu problema pe care o are nepoțica mea, în vârstă de 15 ani. E sănă­toasă, dar se confruntă cu o problemă ciudată: se leagănă în somn, dând din cap, mai ales spre dimineață, adică pe la orele 2-3. A deprins acest obicei de când era mai mică, pe la 3-4 ani, când eu o legănam pe picioare. Dacă strig la ea, se trezește și nu se mai leagănă, dar în scurt timp în­cepe iar. Mi-a spus că nu știe că face acest lucru. Doar că dimineața se trezește mai greu și ar vrea să mai doar­mă.

Și mai are o pro­blemă: are mari e­mo­ții la școală, încât i se udă palmele, de ră­mân urme pe caiet sau carte. Și uită tot ce a învățat.

Vă rugăm să ne sfătuiți și pe noi sau să ne re­comandați un tratament. Vă mulțumesc că exis­tați și Dumnezeu să vă ajute în tot ce doriți. Sănătate la întreg colectivul redacției. Cu stimă,

MARIA – Teleorman

„Mi se usucă gura și-mi amorțesc palmele”

Am 66 de ani, nu fumez, dar de la o vreme mi se usucă gura și limba, noaptea, încât sunt nevoit să mă trezesc și să-mi clătesc gura sau să beau apă. Ce să fac ca să scap de această pro­blemă?

De asemenea, rog cititorii și colaboratorii dvs. să-mi spună ce tratament să urmez pentru că noap­tea, dar și ziua, îmi amorțesc palmele. Doc­torii mi-au spus că am tunel car­pian și trebuie să mă operez, ceea ce nu mă încântă. Vă mulțu­mesc pentru în­țelegere.

I.V. – Cluj

„Vă rog, ajutați-mă! Am hipersensibilitate pulmonară”

Vă rog să mă ajutați să găsesc un tratament pentru boala mea de plămâni. Totul a pornit acum 15 ani, când am venit din Canada să-mi vizitez mama, într-un sat din Argeș. Di­mi­neața, după prima noapte de dormit, am fost într-o stare de legumă. Nu mă puteam da jos din pat, îmi era rău deși nu mă durea nimic, mă încerca doar o stare febrilă în interiorul corpului și o slăbiciune inex­plicabilă. Am rezistat câteva zile, dar aproa­pe nu mai funcționam și aveam insom­nii crunte. Cum am plecat din țară, mi-am revenit total. Veneam în fiecare vară în țară s-o văd pe mama și situația era la fel. Răul începea chiar din prima noapte. Am început să tu­șesc aproape în fiecare zi și tusea a conti­nuat și în Canada. Am fost pusă pe Pred­nison 35 mg acum patru ani și sunt și acum pe acest tratament. Tușesc enorm și ca­pacitatea respiratorie e dimi­nua­tă drastic. În­cerc că găsesc un trata­ment natural pen­tru viruși și mu­ce­gaiuri, pentru că sunt sigură că totul a fost de­clanșat de ceva din casa mamei, care mi-a sensibilizat plămânii. Am făcut teste de sân­ge și rezulta­tele pentru o boală auto­imună sunt în limită. Vă rog din suflet, ajutați-mă!

P.S. Am citit întotdeauna revista dvs. cu mare plăcere. Dumnezeu să vă ocrotească în tot ceea ce faceți! Cu respect,

ELENA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian