Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 11-17 octombrie

Foto: Shutterstock

Vineri 11 este o zi care în folclorul austriac se numește Schwendtag, în traducere liberă “zi irosită”, iar astrologia din spațiul germanic ține cont de ea. Sunt mai multe dintre acestea pe lună, deci de ce o menționăm tocmai pe aceasta? Păi, pen­tru că multă lume pleacă în excursii de week­end, iar ziua nu e benefică pentru călătorii. Vi­nerea aceasta este neindicată însă pentru a începe, de exemplu, o relație. De sâmbătă însă ne putem apuca cu curaj de lucruri noi, simțim deja energia puternică a Lunii pline din seara de duminică. Primim suficientă energie pentru a renunța la cafele și ciocolată – de fapt, ar trebui să evităm alimentele care ne-ar putea crește tensiunea, altfel ne pândesc dureri de cap sau chiar temutele mi­grene. Mercur și Venus în Scorpion ne ajută atât în chestiuni de afaceri, dar și în relații amo­roase mai complicate. E o perioadă propice pentru orice fel de terapie.

Semnele cardinale:

BERBECII au parte de o infuzie pu­ter­nică de energie, duminică. Responsabilă este Luna plină. V-am recomanda deci ca sâmbătă și duminică să porniți în drumeție, să mergeți la sală etc. În relația cu partenerul de cuplu ori de afaceri, e bine să ascultați mai mult de el.

RACII care se decid să lenevească vineri bine fac, pentru că le iese din sistem mult stres. E posibil ca de sâmbătă energia să vă dea la propriu afară din casă, mai ales dacă vă preocupă o problemă profesională. Restul intervalului dedicați-l cu precădere relațiilor.

BALANȚELE cochete n-ar trebui să se ducă la salon, vineri, că riscă să dea banii degeaba. Ajunge că-i ziua irosită, nu tre­buie și banii. De sâmbătă, partenerul de cuplu ori de afaceri încearcă să se impună.

CAPRICORNII încep să mai respire. Simțiți că ați depășit un moment greu și începeți să întrezăriți soluții pentru pro­blemele pe termen lung. Vineri e indicat să leneviți alături de cei dragi.

Semnele fixe:

TAURII nu stau grozav cu sănătatea, de aceea ar trebui să petreceți o vineri cât se poate de liniștită, pentru a preveni durerile de cap și eventuale probleme cu ochii. Acestea se pot acutiza luni, dacă nu vă îngrijiți.

LEII au de-a face fie cu parteneri de trafic nesuferiți, fie cu vecini ori alți apro­piați puși pe harță. Vineri n-aveți nici mă­car energia de a pune lucrurile la punct. Luni există în schimb pericolul unor ciocniri, la propriu sau la figurat. Găsiți înțelegere și sprijin la cei din familie.

SCORPIONII au posibilitatea de-a termina în forță un proiect început pe fi­nalul lunii trecute. Dar asta cu condiția să nu lucreze la el vineri, când nimic nu func­țio­nea­ză. Mercur în semnul dvs. vă ascute discer­nă­mân­tul, Venus, magnetismul personal.

VĂRSĂTORII care-și doresc să ple­ce din localitate la finele săptămânii ar fa­ce bine să-și planifice plecarea pe sâm­bă­tă. Și să nu conducă temperamental. Luni n-ar fi bine să vă susțineți cu prea multă ardoare ideile la serviciu, de marți încolo găsiți tonul adecvat.

Semnele mutabile:

GEMENII, mereu dornici să iasă în lume, ar trebui să-și reprime această ten­din­ță doar o zi – vineri. În restul week­end­-ului socializarea se anunță reușită, dacă nu con­testați ideile vehemente ale unui amic.

FECIOARELE cele perfecționiste n-ar trebui să se supere dacă vineri nu le reu­șește mai nimic. Nu e vina dvs. Sâmbătă sau duminică puteți începe o legătură pasională secretă ori o afacere îndrăzneață. În afară de luni, întâlnirile cu amicii se anunță plăcute și productive.

SĂGETĂTORII se pot îndrăgosti, sâmbătă sau duminică, după ce, mai întâi, se enervează vineri. Sau poate fi vorba despre o explozie de creativitate ori o bucurie pro­dusă de un copil. În acest interval sunteți dispuși să faceți fapte caritabile sau să lucrați spiritual.

PEȘTII plutesc în derivă, vineri. Lăsați așa, nici nu-i bine să actionați, asta vine sâmbătă și duminică, zile în care vi se poate oferi posibilitatea de-a vă spori veniturile. Poate fi vorba despre ceva legat de străinătate sau studii. Sau puteți călători de plăcere, la prieteni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian