Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

“Îi mulțumesc d-lui Andrei Liciu, pentru că m-a ajutat să am un copil”

Bună ziua,

Numele meu este Mihaela și am fost diag­nosticată cu fibrom uterin cu diametrul de 2,5 cm. Medicul mi-a spus că acesta acționează ca un sterilet (eu voiam să rămân însărcinată) și că-l poate extirpa doar printr-o intervenție chirur­gicală destul de complicată. Cum am exclus această variantă încă de la început, mi-am propus ca mai întâi să încerc un tratament naturist ca să scap de această problemă. Am căutat pe internet și am găsit pe site-ul Formulei AS tratamentul forte cu ovule și supozitoare pe bază de propolis, al d-lui Andrei Liciu. Am urmat acest tratament timp de aproape 3 luni, iar fibromul s-a diminuat de la 2,5 cm la 6 mm, astfel că am putut rămâne însăr­ci­nată.

Îi mulțumesc foarte mult d-lui Liciu, pentru faptul că m-a ajutat să am un copil. V-am scris acest e-mail pentru a da posibilitatea și altor citi­tori de a se vindeca prin puterea miraculoasă a naturii și a oamenilor care știu să se folosească de ceea ce ne oferă.

MIHAELA Ț.

(Detalii despre tratamentul cu produsele naturale din gama Propolicium găsiți pe http://www.terapia-propolicium.com/ sau la tel. 0722.450.760 – Andrei Liciu)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian