Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 8-14 noiembrie

Foto: Shutterstock

– Începem să ne detașăm de turbulențele produse de micul malefic Marte în cearta lui cu Pluton și ne îndreptăm către energiile plăcute generate de cea mai frumoasă Lună plină a anului, cea care se petrece în după-amiaza zilei de marți, în zodia Taurului. După cum amatorii de astrologie știu, în Taur Luna se cheamă că este „în exaltare” și nu e exclus să trăim și noi vreo formă de exaltare: gastronomică, emoțională sau artistică. Destinderea începe din weekend, când Soarele în Scorpion se armonizează de minune cu Neptun retrograd în Pești. Cei doi benefici, Venus și Jupiter, aflați în Săgetător, chiar dacă nu sunt încă în conjuncție, ne sporesc dragostea de viață și umorul –

Semnele cardinale:

BERBECII își văd reflectată propria voință și autoritate în comportamentul pe care îl adoptă partenerul de cuplu sau de afaceri față de ei. Ar fi util să trageți concluziile de rigoare. Pe marți puteți ajunge să completați cu mare succes un proiect lucrativ.

RACII încep să-și regleze relațiile de familie sau să dreagă lucrurile care s-au stricat în casă sau gospodărie. Dacă mer­geți la un spectacol, v-ar putea impre­siona profund. Ieșirile cu amicii vă pot face deosebit de multă plăcere, luni și marți.

BALANȚELE continuă să pună piciorul în prag în situațiile și față de persoanele cu care simt că au fost prea îngăduitoare. Se poate să fi exagerat săptămâna trecută, dar e bine să continuați. Energia vi se împrospătează la nivel profund în preajma Lunii pline de marți.

CAPRICORNII trec printr-un proces de triere a prietenilor, mai ales a celor mai tineri dintre ei. Pe de altă parte puteți cunoaște persoane noi, pe care să le în­drăgiți din prima. Marți, Capricornii îndrăgostiți își pot declara sentimentele față de obiectul afecțiunii lor.

Semnele fixe:

TAURII sunt răsfățați de cei din anturaj, mai ales la finele săptămânii, când ar fi bine să ieșiți în grup la un concert sau alt eveniment artistic. Partenerul ar putea fi puțin gelos, dar pe Lună plină în semnul dvs., marți, supărarea nu se poate păstra.

LEII au de pus o mulțime de lucruri la punct, acasă sau față de membrii fa­mi­liei. Consolați-vă cu ideea că, de exem­plu, reparațiile făcute acum ies mai bine decât în alte pe­rioade. Acțiunile dvs. cresc în ochii șefilor, care vă pot lăuda sau răsplăti pe Luna plină de marți.

SCORPIONII nu se simt prea grozav în carapacea lor. Mercur retrograd în sem­­nul dvs. vă face să vă simțiți vul­ne­rabili, la fel Marte în Balanță. Noroc cu Luna plină din Taur, care face ca partenerul să vă ofe­re căldura și susținerea afectivă de care aveți nevoie.

VĂRSĂTORILOR li se pot realiza anumite proiecte legate de bani, măcar parțial în acest interval. Poate fi vorba despre o creștere salarială ca urmare a faptului că i-ați impresionat pe șefii dvs. Luna plină din Taur vă face să vă simțiți foarte apropiați de familie.

Semnele mutabile:

GEMENII încep să se simtă tot mai apreciați de partenerul de cuplu ori de afaceri, grație celor doi benefici în sem­nul opus, în Săgetător. Cu sănătatea s-ar putea să aveți niscaiva probleme, din fericire minore.

FECIOARELE, de obicei sociabile, se simt mai puțin bine întreprinzând acțiuni cu amicii. Comunicarea nu merge grozav. Și la volan vă recomandăm prudență. Cu excepția drumurilor lungi, a celor efectuate înainte de Luna plină din ziua de marți.

SĂGETĂTORII sunt impulsionați de energia celor doi benefici, Venus și Ju­piter, în semnul lor și acționează ca un mo­del de pozitivitate asupra celorlalți. Cel mai pu­ter­nic acționați asupra celor din familie, care se vic­ti­mizează. Luna plină de marți vă întărește sănătatea.

PEȘTII învață din experiențele trecute, cu condiția să iasă din subiectivitate. Ar fi bine să citiți sau să mergeți la cursuri de dezvoltare personală. Luna plină din Taur de marți vă aduce mai aproape de cei din anturaj și de rudele de gradul doi și trei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian