Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Dr. CRISTIAN BĂRBULESCU (Doctor în medicină, specialist în reumatologie şi recuperare medicală): „Osteoporoza este o afecțiune cu consecințe grave. Pentru tratamentul ei recomand OSTEOeffect, un supliment natural complex, fără efecte adverse”

• Osteoporoza este un „ucigaș” care merge pe vârfuri. Îți dai seama că te-a înhățat abia când oasele încep să scârțâie, să te doară, și ești amenințat permanent de fracturi. Mai ales pentru vârst­nici, este funda­mental să știe care sunt cauzele care duc la apariţia osteoporozei şi, mai ales, ce măsuri putem lua pentru a ţine în frâu pierderea de masă osoasă •

„După vârsta de 50 de ani, 40% dintre femei și 15% dintre bărbați suferă de cel puțin o fractură provocată de osteoporoză”

– Osteoporoza este o boală „tăcută” care se manifestă târziu, abia când oasele încep să te doară la fiecare mișcare și provoacă, adesea, fracturi. Care sunt cauzele acestei boli?

– După vârsta de 45 de ani, în mod fiziologic se pierde din masa osoa­să. Aşadar, vârsta este printre primele cauze ale osteo­porozei. La femei, boala este mai frecventă de­cât la bărbați, deoarece la menopauză se produc fe­nomene hormonale, apa­re o insuficienţă es­tro­genică care duce la re­du­cerea ma­sei osoase. E­xistă stu­dii care atestă faptul că după vârsta de 50 de ani, în jur de 40% dintre femei şi 15% din­tre bărbaţi suferă cel puţin o fractură osteopo­rotică.

– Care sunt princi­palele semne care ne in­dică faptul că suferim de osteoporoză?

– Cele mai clare indicii sunt destul de tardive – apariţia de fracturi, în rest, sunt simptome pu­ţine. Totuşi, unul din semnele caracteristice os­teo­porozei este retracţia gingivală. Scăderea în înălţime, din cauza tasării vertebrelor, este un alt semnal de alarmă. De asemenea, apare cifoza, iar unghiile, părul se rup mai uşor. Alt semn ar mai fi paresteziile care apar pe membre şi, bineîn­ţeles, durerea, care la început nu este un semn clar, dar care poate apărea în cazul fracturilor.

– Având în vedere riscurile la care suntem expuşi să dezvoltăm această boală după 45 de ani, care ar fi măsurile de prevenție pe care le putem lua?

– În primul rând, este indicat să facem exer­ciţiu fizic regulat, de 4-5 ori pe săptămână, mi­nimum 30 de minute. Prin asta înţeleg să fa­cem mişcare: plimbări, jogging, tenis, înot etc.

– Medicația clasică analgezică pentru du­rerile de oase este puternică, cu efecte adverse pe măsură (arsuri la stomac, afectarea ficatului etc.). Ca specialist în probleme legate de oase, dvs. ce remedii folosiți?

– Recomandarea mea importantă, atât pentru prevenirea, cât mai ales pentru tratamentul osteo­po­rozei, este suplimentul alimentar OS­TEO­effect, care conţine o formulă unică şi extrem de complexă. Celulele osului sunt de două feluri: osteoblastele, celulele tinere care produc matri­cea osoasă, şi osteoclastele, celulele care distrug masa osoasă, ele aflându-se într-un echilibru permanent. Suplimentul OSTEOeffect are în com­poziţie atât substanţe care reglează activita­tea osteoclastelor, celulele care resorb osul în caz de osteoporoză, cât și minerale și vitamine pentru o absorbție corectă și o re­mine­ralizare optimă la nivelul sistemului osos.

– Care este rețeta „ma­gică” a produsului? Ce sub­stanțe îi dau pu­tere?

– Inovaţia formulei con­­stă în faptul că tot com­­plexul său de com­ponente, printre care şi Trehaloza, merge pe mecanismul con­­cret de refacere a structurii osoase. Conţine şi Calciu, Magneziu, Vitamina D, care sunt extrem de im­por­tante în tratamentul osteo­porozei. De asemenea, con­ţine Cupru şi Zinc, minerale de bază pentru sănătatea țesutului con­junctiv (os, pie­le, un­ghii, păr). Vitamina C din acest produs ajută la ab­sorbţia mai bună a sub­stanţelor şi este foarte importantă pentru pro­duc­ţia de colagen. OSTEOeffect este un produs complex, care ac­ţio­nează atât pe activitatea osteo­clastelor, cât şi pe mineralizarea osului prin toate aceste minerale, iar prin MSM şi Lizină acţio­nează şi pentru arti­culaţii. Fiind o pulbere hidroso­lubilă, se absoarbe foarte bine şi are o biodispo­ni­bilitate foarte rapidă. La dozele reco­mandate nu s-au observat reac­ţii adverse şi nu interac­ţio­nează cu alte medicamente.

„OSTEOeffect nu are efecte adverse cunoscute și nici nu interacționează cu alte medicamente”

– Pentru că aveți deja o experiență im­portantă în administrarea acestui produs, puteţi să ne daţi un exemplu de vindecare generată de folosirea OSTEOeffect?

– Vă prezint cazul dnei Maria P., în vârstă de 68 de ani, din Iaşi, care a fost depistată cu os­teoporoză în stadiu avansat. A urmat tratamentul cu OSTEOeffect la recomandarea mea. Avea probleme în special în zona genunchilor, şoldu­rilor şi avea dureri care nu cedau. Putea să se miște doar câțiva metri, neavând stabilitate posturală. Avea perioade în care era imobilizată la pat. Când a făcut primul test DEXA, au ieşit valori mari la rezultatul analizei: 2.8 la nivelul coloanei vertebrale şi 2.3 la nivelul membrelor inferioare. Doamna Maria P. avea şi alte pro­bleme de sănătate, de aceea i-am explicat că OSTEOeffect nu are efecte adverse cunoscute dacă este administrat conform prospectului şi nici nu interacţionează cu alte medicamente. După 2-3 săptămâni în care a luat zilnic OSTEOeffect, a început să îşi recapete echi­librul, mobilitatea și stabilitatea. După 9 luni de zile, timp în care a continuat să-și administreze preparatul în mod regulat, a repetat testul de măsurare a densităţii osoase, iar rezultatele s-au îmbunătăţit la 2.4 la nivelul coloanei vertebrale şi 1.2 la nivelul mem­brelor inferioare. În con­cluzie, dna Maria P. con­tinuă tratamentul cu OSTEOeffect, pu­tând să îşi desfăşoare acti­vi­tăţile cotidiene cu mai mul­tă încre­dere şi sigu­ran­ţă, da­torită creş­terii rezis­tenţei sis­­temului osos.

– Pentru o mai ra­pidă înțelegere a e­fec­telor preparatului OS­TEOeffect, v-aș ru­ga să-i sintetizați pro­­prie­tățile.

* Contribuie la bu­­na funcționare a în­tre­gului sistem osos.

* Previne apariția frac­­turilor la per­soa­nele vârst­nice sau aflate la meno­pauză.

* Asigură un nivel de absorbție superior și o biodisponibilitate rapidă și eficientă.

* Menține rezistența structurii osoase.

* Contribuie la menținerea sănătății dinților.

* Susține formarea țesutului conjunctiv.

* Favorizează absorbția mineralelor în oase.

– Vă mulțumesc!

Importator & Distribuitor unic: Good Days Therapy • 0724 500 555, good-days.ro, osteoeffect.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian