Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

SOS - cititorii multumesc pentru ajutor
Foto: Shutterstock

„Vă mulțumesc încă o dată tuturor” (Scrisoarea: „Sunt operată de cancer uterin și tumoră de colon”, F. AS nr. 1376)

Stimată doamnă Sânziana Pop,

În luna august a acestui an, am transmis scri­soa­rea de mulțumire adresată revistei „Formula AS”, cât și minunaților oameni de bine, care m-au ajutat financiar. Revin cu noi mulțumiri, fiindcă ulterior am mai primit o sumă de bani de la d-na Ale­xan­dres­cu I. din Iași, căreia îi mulțumesc din suflet. Do­resc, dacă mai este posibil, să publicați în rân­durile revistei numele acestei persoane cu suflet foarte mare.

Încă o dată vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat, urându-vă multă sănătate și viață lungă.

Cu respect,

IONIȚĂ MARIA – sat Coșoaia, jud. Teleorman, cod 145301

„Cu banii dvs. am ajuns în Italia” (Scrisoarea: „Atâta suferință, într-un pui de om”, F. AS nr. 1384)

Dragă redacție a revistei „Formula AS”,

Mă numesc Mihăiță Elena Aurelia și vreau să vă mulțumesc pentru publicarea poveștii fiului meu, Nastasia Andrei Petrișor, în vârstă de 4 ani, așa de bolnav, încât supraviețuirea lui este un miracol. Un miracol la care au participat și bunii ci­ti­tori ai revistei, care ne-au ajutat să ducem copilul la un tratament în Italia. Să fie binecuvântați de Dom­nul nostru Iisus Hristos, care să le ierte păca­tele și să le lumineze viața. Le mulțumesc ur­mă­toarelor persoane: Moldovan A. – Bră­ila, Enculescu I. – București, Stoi­cu­lescu D. – București, Neagu M. – Bucu­rești, Marinescu Z. – București, Ardelean I. C. – Arad, Iorga Gh. – București, Fundația „Formula AS”.

MIHĂIȚĂ ELENA AURELIA

„Cu ajutorul primit de la dvs., am reușit să reparăm acoperișul bisericii și cinci din cele opt acoperișuri de la chilii” (Scrisoarea: „Furtuna ne-a distrus mânăstirea”, F. AS nr. 1280)

Am primit de la dvs. ajutorul pentru care Dum­ne­zeu să vă binecuvânteze, să vă dea sănătate și bucurii. Noi vă mulțumim. Atât eu, cât și preoții mâ­năs­tirii noastre aduc rugăciuni pentru dvs. și familia dvs. Dacă mai cunoașteți persoane dornice să ne ajute donând pentru mânăstire bani, materiale de construcții, alimente etc. vă rugăm să le dați datele noastre de contact.

Cu ajutorul financiar primit de la dvs., am reușit să reparăm acoperișul bisericii și cinci din cele opt acoperișuri de la chilii. Mai sunt multe de făcut. Dorim, cu ajutorul bunului Dumnezeu și al dvs., să reușim să finalizăm lucrările la biserică și chilii.

Vă mulțumim încă o dată din suflet! Dumnezeu să vă ajute!

STAREȚ PROTOSINGHEL ANTONIE – tel. 0723/21.65.77

Adresa: Mânăstirea Sf. Pantelimon, loc. Si­liștea Gumești, jud Teleorman, tel. 0744/90.89.26, Cont deschis la B.C.R. Roșiorii de Vede, RO66RNCB 0246011546380001, Cod fiscal 12283148

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian