Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 22-28 noiembrie

Foto: Shutterstock

Mercur, cel care și-a reluat mișcarea directă pe cer în zodia pricepută la bani a Scorpionului, începe să-și facă treaba, ajutându-ne în relațiile cu băncile sau la investiții. Ori dacă nu avem ase­me­nea preocupări în această perioadă, ne poate de­termina să ne lansăm – sau dimpotrivă să ieșim – din­tr-o relație pasională ilicită, cu dus și întors. Ho­tărârea ne este întărită de Marte, proaspăt intrat în Scor­pion. De acum, ne putem mișca eficient și inte­li­gent în domeniile descrise mai sus. În schimb, se poate ca discuțiile cu prietenii să degenereze în certuri. Luna nouă din Săgetător se petrece în du­pă-amiaza zilei de marți și ne determină să ne în­dreptăm atenția cu încredere spre viitor. Sănătatea se poate îmbunătăți simțitor, mai ales dacă ne de­cidem să lăsăm în urmă obiceiuri nocive. Venus, ca­re intră tot marți în Capricorn, contribuie la bu­nul mers al relațiilor noastre, dar din punctul de vedere al seriozității și realismului. Joi, Neptun își re­ia miș­carea directă și asta ne poate provoca mai întâi o stare de parcă ne-am mișca prin ceață. Labele picioarelor sunt sensibile și somnul poate fi greu.

Semnele cardinale:

BERBECII se apucă serios de afaceri după ce au avut de luptat cu tot felul de obstacole, nu neapărat mari, dar sâcâi­toa­re. De acum, puteți face progrese frumoase. O călătorie sau o relație problematică su străinătatea poate fi reluată cu succes după Luna nouă de marți.

RACII încep să pună la punct niște chestiuni destul de încâlcite care le-au încurcat un proiect creativ, o poveste de amor sau ceva legat de copii, încă de la începutul lui octombrie. Acum deveniți stăpâni pe situație. Și bănește vă puteți simți deblocați după Luna nouă.

BALANŢELE nemulțumite de anumite clauze contractuale le pot modifica odată cu revenirea lui Mercur în mișcare direc­tă. Pentru unii apare posibilitatea unei noi surse de câștig. Prietenii doresc să vă atragă într-un proiect, familia vrea să petreacă mai mult timp cu dvs.

CAPRICORNII au fost exasperați, din octombrie, de sucelile unora dintre prie­teni. În fine, v-ați lămurit cum stau lu­crurile și-i puteți mustra pe cei care v-au încurcat. Luna nouă de marți vă poate face să aflați secrete care n-ar trebui dezvăluite sau utilizate încă.

Semnele fixe:

TAURILOR li se limpezesc relațiile de parteneriat, fie ele de cuplu ori de aso­ciere. Dar pentru a ajunge la un echi­libru, ar trebui să-i permiteți partenerului mai multă li­ber­tate de decizie și nu va fi prea ușor. Un drum lung sau niște studii vă pot conferi avantaje prac­tice.

LEII ajung la împăcăciune cu cei tineri din familie. În schimb, pot apărea controverse în legătură cu o decizie, po­sibil legată de casă. Nu prea aveți timp de așa ceva, vi se pare mai importantă o relație de amor, care poate începe după Luna nouă de marți.

SCORPIONII se lămuresc în primul rând în legătură cu propriul lor com­por­tament inegal din ultimele săptămâni. Marte vă ajută să vă poziționați corect, mai puțin în chestiuni familiale. Unii dintre dvs. se pot simți atrași de cineva proaspăt cunoscut.

VĂRSĂTORII au nevoie de răbdare cu cei de-acasă, care au brusc tot felul de pretenții. Nu puteți să-i împăcați fără a neglija anumite obligații profesionale, iar șefii nu sunt îngăduitori. Prietenii vă pot propune un proiect incitant care să vă facă să uitați de stres.

Semnele mutabile:

GEMENII care au tras prea tare la ser­vi­ciu își pot reface sănătatea dacă au gri­jă să se ferească de insomnii. Nu vă faceți program de ieșiri în weekend, căci puteți fi afectați de dureri de cap.

FECIOARELE n-au avut succes cu re­zolvarea problemelor curente, pierzând timp și enervându-se. Acum puteți să vă apucați de treabă, căci nu mai apar pie­dici. Nu vă vedeți cu colegii în weekend, mai bine cu familia.

SĂGETĂTORII n-ar trebui să spună ce le trece prin cap unor persoane care îi bombardează cu întrebări. Răspunsurile pot ajunge unde nu trebuie, trezind dușmănii. Puteți spune ce aveți de spus după Luna nouă de marți.

PEŞTII au de-acum posibilitatea de-a de­blo­ca ceva ce îi împiedica să plece la drum sau ceva legat de studii. Asta nu înseamnă că trebuie să fiți prea insistenți. Duminică și luni sunt zile de risc.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian