Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

“Ideal ar fi ca medicii care tratează boli gastrointestinale să se aplece și asupra tratamentului cu argilă”

Stimată redacție,

Numele meu este Ileana, am 68 de ani, sunt din București și vreau să le comunic cititorilor “Formula AS” faptul că datorită Argilei ALGO, pe care am folosit-o conform indicațiilor d-lui ing. Mircea Bocan, am reușit să-mi rezolv problemele pe care le am de ani de zile la colon (diagnosticul pus în urmă cu 18 ani fiind rectocolită hemoragică). Încă de la stabilirea diagnosticului, am urmat întocmai tratamentele alopate prescrise de medicii la care am fost (inclusiv un regim alimentar strict), însă fără rezultate notabile. Faptul că am citit în revista dvs. despre persoane care s-au simțit mai bine după ce au consumat argilă și că am discutat cu cunoștințe apropiate care o folosesc m-a determinat să îl contactez și eu pe d-l Bocan și să-i cer sfatul în legătură cu problema mea de sănătate. Așa am început tratamentul cu argilă, care a durat doar două luni. La final, rezultatul a fost surprinzător: nu numai că mă simțeam mult mai bine, dar și analizele pe care le făceam periodic pentru monitorizarea bolii mele au ieșit foarte bune.

Acest lucru m-a determinat să vă scriu, cu speranța că experiența mea ar putea ajuta și pe alți oameni care se confruntă cu gravele probleme pe care le presupune rectocolita hemoragică. Știu că este greu să crezi că te poți vindeca cu argilă după ce ai luat degeaba medicamente, dar lucrul acesta mi s-a întâmplat, și vreau ca experiența mea să le fie de folos și alora. Menționez că acest tratament nu are reacții adverse. Ideal ar fi ca medicii care tratează alopat boli gastrointestinale să se aplece și asupra tratamentului cu argilă, ținând cont de faptul că există mulți pacienți care n-au putut fi vindecați ani la rând cu medicamente, dar au reușit să scape de bolile gastrointestinale folosind acest remediu ieftin și 100% natural!

Aduc mulțumiri pe această cale d-lui ing. Mircea Bocan, pentru sfaturi și disponibilitate, dar și dumneavoastră, pentru articolele prețioase publicate în paginile revistei!

ILEANA – București

(D-l ing. MIRCEA BOCAN poate fi contactat latel. 0788.233.873)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian