Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Leacuri contra sterilității

Foto: Shutterstock – 2

• Bune, deopotrivă, pentru femei și bărbați •

* Infuzie de troscot. Un pahar de plantă us­cată se opărește cu un litru de apă. Se lasă la infuzat 15 minute. Se bea în loc de ceai, după masă, timp de o lună, apoi se face pauză de o lună și se reia tra­tamentul 2-3 luni. În paralel, se ține o dietă de le­gume.

* Ceai de semințe de urzici. Când încep să se coacă semințele (în august), culegeți-le și us­cați-le la umbră. O linguriță cu semințe se opă­rește cu un pahar cu apă și se infuzează 40 minute sau se fierb 5 minute și se lasă acoperite 30 minute. Se beau câte 100 ml de trei ori pe zi, înainte de masă. Altă rețetă: se fierbe 1 linguriță cu semințe într-un pahar de suc de struguri sau vin, timp de 5 minute. Această cantitate se împarte în 3 părți care se beau în timpul zilei.

* Decoct de pir. Două linguri cu frunze de pir se opăresc cu 500 ml apă, apoi se fierb 10 mi­nute. Se bea câte 1/2 pahar, de 4 ori pe zi, înainte de masă, de către ambii soți.

* Secară. Secara de mai (când dă spicul). Se fierb zece spice în­tr-un litru de apă, se scurge li­chi­dul, se fierbe din nou secara într-un litru de apă, pe foc mic, 20 de mi­nute. Se lasă acoperit, se stre­coară. Se bea în can­ti­­tăți nelimitate, de ambii soți. Nu are contraindicații.

* Bicarbonat de sodiu (pentru femei). Vă re­comand ca înainte de actul sexual să faceți spă­lături cu soluție de bicarbonat de sodiu. După act, ridicați-vă picioarele în sus, pe perete.

* Spălături vaginale. În afara zilelor de ciclu se fac spălături după schema următoare: 3 zile cu romaniță, 3 zile cu gălbenele, 3 zile cu coa­jă de stejar, 3 zile cu vetrice (vitriță), 3 zile cu perman­ganat de potasiu, 3 zile cu soluție din 2 linguri cu bicarbonat de sodiu și 2 linguri cu sare grunjoasă, 3 zile cu alaun (de la farmacie). Se iau câte 2 lin­guri cu plantă, se opăresc cu 3 litri de apă, se infu­zează până când va deveni călduță, se stre­coa­ră și se fac spălături. Alaunul se pune 1 linguriță la 1 li­tru de apă rece, apoi se adaugă 2 litri de apă caldă.

* Mușcată roșie. Se taie o inflorescență cu multe flori. Se ia o linguriță cu plantă, se opărește cu un pahar de apă fierbinte. Se infuzează 10 mi­nute și se strecoară. Se bea pe parcursul unei zile, cu înghițituri mici. Acest leac trebuie băut de ambii soți, câte 1 pahar în fiecare zi, până când se obține rezultatul dorit. Mușcata de altă culoare nu are efect.

* Rădăcină de țelină. Pen­tru creșterea po­ten­ței se dau prin mașina de tocat carne 1/2 pa­har cu rădăcini de țelină cură­țate de coajă, se adaugă un pahar cu apă fierbinte; se fierb 10 minute, se pune la răcit. Se adaugă 3 linguri cu semințe pisate de țelină, un pahar cu vin. Se păstrează la rece. Se beau câte 2 lin­guri dimineața și seara.

* Terci de mei. Pentru creșterea potenței, băr­baților li se recomandă să fiarbă mei în vin alb tare și să mănânce acest terci.

* Ceapă pisată. Multe probleme ginecolo­gice, ca de exemplu leucoreea, procesele inflama­torii, răceala și altele (reduc fertilitatea), se pot ame­liora dacă folosiți un tampon cu ceapă pisată sau dată prin răzătoare și învelită în tifon. Tampo­nul se leagă cu o ață de 15-20 cm lungime, se intro­duce în vagin înainte de culcare și se scoate dimi­neața.

* Semințe uscate de pepene galben (ze­mos). Acestea combat impotența.

* Cocktailul „tinereții”. Are efect mai rapid decât cel al Viagrei. Se amestecă 120 ml de Cola, 20 ml coniac sau rom, 1 felie de lămâie, 1 linguriță de zahăr și 2 ouă de prepeliță proaspete. Se adaugă sifon până la 250 ml.

* Lăptișor de matcă. O cantitate de 20-30 mg de lăptișor de matcă proaspăt (un vârf de cuțit) se pune sub limbă, de 3 ori pe zi, și se ține așa până la dizolvarea completă. Nu se suge, nu se înghite, se lasă să se absoarbă sub limbă. Se mai poate di­zolva 1/2 linguriță cu amestec de lăptișor cu miere (10 g:100 ml), în 1/2 pahar cu lapte cald. Se îm­parte în 3 părți egale, care se beau pe parcursul unei zile, cu o oră înainte de mesele principale.

– O altă variantă: 1 lingură cu lăptișor de mat­că se amestecă cu 20 linguri cu vodcă. Se consumă câte 10-15 picături, dizolvate în 1/2 pahar cu ceai cald sau lapte, de 3-5 ori pe zi, cu o oră înainte de masă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian