Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Îngerii lui Emanuel Tânjală

View Gallery 6 Photos

Lumea fotografiilor lui Emanuel Tânjală e o lume simplă, aflată la începuturile timpului. Țăranii români imortalizați de el în anii 60-70 trăiau așa cum trăi­seră și înaintașii lor, aplecați peste sapă, dar cu gân­dul la Dumnezeu. Cum se vede asta în fotografii? Prin lumină. O lumină lăuntrică care li se oglindește pe chipuri, cu mult mai puter­nică decât umbrele sărăciei lor. O lumină blândă, împăcată, în­florită în câte un zâmbet fugar, pe obrazul lor brăzdat, la fel ca pământul. Chipuri de țărani în care poți citi veșnicia, nădejdea în Dumnezeu.

Ciprian Rus

Jurnalist, trainer şi analist media. A debutat în 1997 şi a activat în presa studenţească până în 2001, după care şi-a continuat activitatea la „Monitorul de Cluj”, unde a fost, pe rând, reporter, editor şi redactor-şef. În 2008, a fost recrutat în cadrul trustului Ringier, ca redactor-şef al publicaţiei „Compact”, apoi ca online content manager al site-ului capital.ro şi ca redactor-şef adjunct al săptămânalului „Capital”. Din 2010 este reporter la săptămânalul „Formula AS”.

2 Comments
  1. Cat de feminina este si la varsta inaintata! E gratioasa si feminina si acum. Foarte frumos, e totusi, un gen de ”tinerete fara batranete” rar intalnit. Despre vivacitatea sufletului ei ce inunda ochii cui i se uita ei in ochi… s-a remarcat deja, vad si simt si eu cat de vie ii este si azi privirea, cand defapt nici nu mai e…no coment.Ma intreb doar cum reuseste? Sufletul ei nu stim unde haladuieste de probabil decenii. Atunci cum e posibil cand in general pozele se sting firesc dp o vreme de la plecarea lor dintre noi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian