Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 14-20 februarie

Foto: Shutterstock

Cei aflați la drum lung ar trebui să-și amin­teas­­că, sâmbătă și duminică, zicala „Gră­bește-te încet!”. Sfatul e valabil și dacă sunteți sub presiune cu pri­vi­re la vreun examen. Luni, Marte pătrunde în Ca­pricorn, ceea ce îl avantajează și pe el, și pe noi, căci aici el este capabil să ia deciziile cele mai bune. Nu degeaba spunem că aici se află „în exaltare”. El ne ajută să găsim modul cel mai potrivit de a aborda autoritățile și de-a ne impune în mediul profesional. Puterea noastră de muncă e mare și nu ne speriem de solicitări, mai ales că Jupiter, Saturn și Pluton, tot în Capricorn, îl ajută pe Marte în demersurile sale ambițioase. Mercur în Pești, zodie unde nu se simte deloc bine, ne încurcă în schimb în realizarea planurilor curente. În spe­cial de marți încolo, când intră în mișcare retro­gradă. Uităm de la mână până la gură, lăsăm fraze neterminate, nu ne putem con­centra. Pentru a evita încurcături majore, e bine să ne notăm ce și când avem de făcut.

Semnele cardinale:

BERBECII se pot lua la întrecere cu prietenii, în concursuri care presupun un efort substanțial. Sâmbătă și duminică nu e o idee bună să vă forțați. Începând de luni vă sta­biliți un țel profesional precis. De marți, subalternii vă pot provoca însă încurcături, unele intenționate.

RACII au de-a face cu un partener de cuplu sau de afaceri cum nu se poate mai hotărât. În cazul în care ați tot amânat niște decizii majore, acum nu mai e loc de-ntors. Călătoriile și comunicarea cu străinătatea merg alandala, în special de marți încolo.

BALANȚELE care s-au tot învârtit în ju­rul cozii, în privința unor situații familiale complexe sau privitoare la locuință, prind cu­rajul de-a acționa. Rezistența organis­mu­lui este deja scăzută, iar de marți ar trebui să vă me­najați. Sunt posibile și dificultăți cu colegii.

CAPRICORNII prind curajul de-a pune la punct anumite raporturi care li se par inechitabile. De marți până joi însă, Luna în semnul dvs. vă poate afecta obiec­ti­vi­tatea, deci nu acționați atunci. Tot de marți e nevoie de maximă prudență la volan.

Semnele fixe:

TAURII mai au timp, sâmbătă și duminică, să aducă schimbări termenilor unor afaceri. Nu vă lăsați intimidați de parteneri de afaceri temperamentali. Ideile dvs. pot atrage in­ves­titori străini. Sau puteți avea o aventură la drum. Nu luați prea în serios văicărelile amicilor.

LEII pot întreține o idilă cu o per­soa­nă din străinătate sau pot întâlni, călă­torind, pe cineva seducător. Dacă apăreți în public, vă faceți remarcați. În privința inves­ti­țiilor dvs. e însă nevoie să fiți deo­sebit de prudenți. Verificați actele și din urmă, din 1-21 noiembrie.

SCORPIONII care nu s-au integrat grozav în echipă, la serviciu, pot să drea­gă relațiile afectate, sub influența lui Ve­nus. Și la capitolul sănătate îi simțiți in­fluența. Deveniți însă mai radicali față de cei din anturaj. Persoana iubită sau copiii vă pot spune ne­adevăruri.

VĂRSĂTORII sunt plini de energie cu Soarele în semnul lor, până miercuri. Dar nu vă lansați în proiecte bănești, căci informațiile primite de marți încolo pot fi false. De marți până joi e necesar să vă menajați sănătatea, mai ales stomacul și zona capului.

Semnele mutabile:

GEMENII se mai cârâie cu partenerul în weekend. S-ar putea ca acesta să aibă dreptate ca fond, dar să se exprime prea impulsiv. De luni, o situație încâlcită legată de bănci ori investiții se poate apropia de o rezolvare.

FECIOARELE, mai ales cele născute în ultimele zece zile ale zodiei, pot avea con­­­­flicte cu cei din familie. Fiți con­ci­lianți. De luni vă vin idei practice de-a corecta o situație com­plicată legată de amor ori copii.

SĂGETĂTORII greșesc dacă încearcă să se impună cu tot dinadinsul, în week­end. De luni, energia vi se îndreaptă către optimizarea veniturilor directe. În fine, aveți o direcție precisă. Instalațiile de acasă pot necesita reparații mai complicate.

PEȘTII sunt obosiți din cauza tracasărilor unor șefi autoritari și lipsiți de înțelegere. Ei devin mai rezonabili, dar dvs. veți fi de marți afectați de Mercur retrograd și puteți deveni un încurcă-lume.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian