Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Dacia a prezentat modelul Spring, cea mai ieftină mașină electrică

Dacia Spring

Dacia a prezentat azi primul său prototip electric, Spring. Modelul mini de oraș urmează să fie lansat în versiunea de serie în 2021. Mașina cu cinci uși are 3,73 metri lungime, cu 34 de centimetri mai puțin decât modelul Sandero.

Dacia Spring se anunță a fi cea mai accesibilă mașină 100% electrică din Europa, spune compania, ceea ce înseamnă că va fi mai ieftină de 19.900 de euro, cât costă azi Skoda Citigo electric. Dacia Spring va avea o autonomie de circa 160 de kilometri reali.

Ultima dată când Dacia a venit cu un concept la un mare salon auto a fost acum 11 ani când a fost prezentat Duster concept.

Ciprian Rus

Jurnalist, trainer şi analist media. A debutat în 1997 şi a activat în presa studenţească până în 2001, după care şi-a continuat activitatea la „Monitorul de Cluj”, unde a fost, pe rând, reporter, editor şi redactor-şef. În 2008, a fost recrutat în cadrul trustului Ringier, ca redactor-şef al publicaţiei „Compact”, apoi ca online content manager al site-ului capital.ro şi ca redactor-şef adjunct al săptămânalului „Capital”. Din 2010 este reporter la săptămânalul „Formula AS”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian