Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 6-12 martie

Foto: Shutterstock

Luna plină din Fecioară, de luni, ne va pe­na­liza dacă ne dedăm unor mâncăruri prea con­sis­tente în weekend, deci moderația e cuvântul-cheie. Simțul critic e mai ascuțit, mai ales între membrii fa­miliei. Tot luni puteți face cumpărături avanta­joa­se. Gândiți-vă la asta, dacă vă vine să dați un purcoi de bani pe lucruri scumpe și nu neapărat utile, vineri și sâmbătă. Mercur retrograd trece prin Vărsător, prilej pentru aparatura electrică și electronică să o ia razna. Nici cu prietenii nu ne mai înțelegem cum trebuie. Marți și miercuri sunt zilele cele mai dificile, dar joi deja respirăm ușu­rați. Ce putem face până atunci cu folos este să du­cem la reparat electrocasnicele vechi, stricate. Ar­monia ce domnește între Soarele în Pești și Jupiter în Capricorn ne asigură bunăvoința autorităților. Dacă avem de cerut vreo aprobare sau vreun spri­jin oficial, miercuri și joi sunt zile excelente. Sunt potrivite și pentru punerea în practică a unor pro­iecte creative și pentru a vorbi în public. Și intrarea micului benefic Venus este de bun augur și în privința câștigurilor, și din punct de vedere afectiv.

Semnele cardinale:

BERBECILOR le vine ușor să se im­pună. Găsiți cele mai puternice argumente pentru a vă convinge șefii că ideile dvs. sunt bune. Mâncați ușor luni și purtați-vă cu mănuși cu colegele de la serviciu.

RACII sunt tentați să cheltuiască destul de mult pentru imagine, vineri și sâmbătă. De duminică e posibil să începeți să re­gre­tați că n-ați dat banilor o utilizare mai practică. Evitați tranzacții bănești marți și miercuri. În schimb, n-ar strica să vă faceți ordine prin hârtii.

BALANŢELE care au socializat vineri și sâmbătă ar trebui să reziste tentației de-a bârfi persoanele întâlnite, mai ales pe femei. Marți și miercuri comunicarea nu funcționează nici cu copiii, nici cu persoana iubită.

CAPRICORNII își pot face prea multe griji legate de o călătorie, un curs sau un examen. Emoțiile sunt mari, luni. Fiți fără grijă, mintea vă funcționează cum trebuie. Evitați angajamente financiare marți și miercuri.

Semnele fixe:

TAURII îndrăgostiți și-ar putea măr­tu­risi sentimentele, în preajma Lunii pline de luni. Se mai poate să vă bucure vreun talent pe care-l descoperiți la copii. Evitați discuțiile cu șefii, marți și miercuri. Expuneți-vă ideile joi. Dacă vreți să faceți impresie, vă va ieși.

LEII care-și fac un bilanț realist al ve­niturilor și cheltuielilor pot găsi cu ușu­rință, în preajma Lunii pline, modalități de economisire. În cuplu sau asociere pot apărea di­ver­gențe serioase, marți și miercuri. Relațiile de muncă se pot îmbunătăți simțitor.

SCORPIONII au nevoie de răbdare ca să nu-și înțepe prietenele cu care se văd duminică sau luni. Nici să răspundeți la eventuale critici nu e bine. În familie se pot isca certuri, marți și miercuri. Joi vă vine ușor să atrageți simpatie și respect, indiferent pe unde mergeți.

VĂRSĂTORII o țin pe-a lor, pornind de la idei probabil greșite, până ce, marți sau miercuri, cineva îi corectează fără drept de apel. Măcar acum vedeți cum stau lucrurile. Luni vă pot veni idei practice pentru optimizarea unor investiții. Și veniturile directe pot să crească.

Semnele mutabile:

GEMENII care au în plan să se în­tâl­nească cu cei din familie n-ar trebui să-i critice, duminică seara sau luni. Că­lă­toriile lungi pot fi presărate cu incidente enervante, marți și miercuri. Statutul dvs. profesional se poate îmbunătăți, șefii vă pot spune unele secrete.

FECIOARELE dramatizează fleacuri, duminică sau luni, motiv pentru care ar fi bine să își controleze observațiile critice. Cei dragi nu se vor supăra pe dvs. dacă vă cereți scuze. În schimb, colegii se pot supăra dacă vă luați la harță cu ei, mai ales marți și miercuri.

SĂGETĂTORII au planuri mari în le­gătură cu veniturile. Dar vă doriți de ase­menea mai multă vizibilitate și respect. Și asta se poate. Cu condiția de-a nu riposta luni, dacă vă critică șefii. Marți și miercuri ar tre­bui să fiți deosebit de atenți în trafic.

PEŞTII se simt din ce în ce mai bine în com­pania apropiaților. Marți și miercuri există riscul să aveți insomnii sau somnul să fie tulburat din pricina unor bârfe.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian