Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 20-26 martie

Foto; Shutterstock

Energia celor patru planete prezente în weekend în semnul Capricornului anunță o nouă serie de eve­nimente de mare impact la nivelul mecanismelor pu­terii. Inițiativele luate acum pot fi radicale și pot avea efect multă vreme de acum încolo, spune adu­narea planetară formată din Marte, Jupiter, Pluton și Saturn. Sau pot fi decizii luate în urma unor mari presiuni, pentru că, iată, ies la suprafață adevăruri ascunse cu mare grijă vreme de mulți ani de zile. Cert este că suntem forțați cu toții să ne examinăm la rece, pe noi înșine, sistemul nostru de valori, dar și sistemul de putere în care trăim. Saturn trece du­mi­nică în Vărsător, detașându-se de problemele con­crete, punându-le în perspectivă. În plan per­sonal, se poate face un salt în înțelegere. Ne po­zi­ționăm altfel față de societate, mai responsabil și mai alert – dar și mai critic. Există posibilitatea ca liderii care se vor evidenția de acum încolo să nu mai provină din mediul politic, ci din cel social. Luna nouă din dimineața zilei de marți se petrece în Berbec insuflându-ne curaj, nevoia de a lua ini­țiativă și capacitatea de a ne impune în situații conflictuale. De evitat sunt ener­gi­zantele în exces (pot apărea migrene sau chiar alergii). Putem avea de ase­me­nea pretenții exagerate de la cei dragi.

Semnele cardinale:

BERBECII se concentrează fie să fina­lizeze un proiect profesional amplu, fie să înceapă unul. În ambele cazuri, vă poate crește statutul social și profesional. E de dorit să vă implicați în acțiuni de grup.

RACII se confruntă cu o atitudine fără echi­voc a partenerului de cuplu sau afa­ceri. Aceștia doresc să vă impună niște condiții. O pot face radical, dar gândin­du-se și la binele dvs. După Luna nouă de marți, puteți schimba job-ul sau începe un nou proiect.

BALANȚELE se implică într-un proiect de familie, care are toate șansele să se soldeze cu un mare succes. Mai ales dacă inițiativa vine din partea unui bărbat tânăr. În preajma Lunii noi din Berbec, partenerul dvs. poate deveni pătimaș – în bine sau în rău.

CAPRICORNII își asumă mai mult ca oricând forța și responsabilitățile. Îi puneți la punct pe cei care vor să-și asume din me­ritele dvs. E momentul să ieșiți în față, dar fiți atenți cum, marți.

Semnele fixe:

TAURII au parte în continuare de trecerea micului benefic Venus în semnul lor. Mai mult, aceasta face aspecte frumoase, aju­tându-vă să cuceriți simpatie și popularitate. Asta poate declanșa invidii, de marți încolo. Saturn în Vărsător vă propune o nouă strategie profesională.

LEII se bucură de simpatia șefilor, mai ales a celor de sex feminin. În unele cazuri, poate fi vorba chiar de flirturi. Fiți însă atenți, partenerului dvs. nu-i scapă nimic și de luni vă poate taxa.

SCORPIONII sunt sprijinți de cei apropiați în planurile lor, fie că e vorba de punerea în practică a unor idei lu­cra­tive sau la implicarea într-o cauză umanitară. La serviciu se pot ivi conflicte cu femeile în perioada temperamentalei Luni noi de marți din Berbec.

VĂRSĂTORII primesc vizita guver­na­torului lor, Saturn, începând de du­mi­nică. Deocamdată îi veți simți influența dis­ciplinatoare timp de vreo trei luni și e bine să vă acomodați cu ea. Puteți primi un ajutor din partea unor persoane care vor să rămână în umbră.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt prinși, mulți dintre ei, în proiecte ample, legate de afaceri. Lucrați cu o întreagă echipă și vă poate ieși ne­așteptat de bine. O femeie din cercul de prieteni vă poate coopta într-un proiect, de marți.

FECIOARELE reușesc să scape de anu­mite obligații legate de copiii lor sau per­soana iubită, care le-au cerut prea mult. De greul vieții vă izbiți la serviciu, unde vă puteți sim­ți suprasolicitați.

SĂGETĂTORII se degrevează, măcar în parte, de niște greutăți materiale. Aveți însă nevoie de mai multă disciplină în viața de zi cu zi. Rudele, vecinii, etc. pot avea brusc pre­tenții sporite de la dvs. De marți vă puteți îndrăgosti, dar poate fi o pasiune primăvăratecă.

PEȘTII primesc tot felul de invitații. Dacă sunteți atenți, puteți profita de anumite ocazii, care se ivesc prin intermediul celor din cercurile dvs. sociale. Saturn în Vărsător vă poate determina să faceți anumite sacrificii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian