Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SCRISOAREA SĂPTĂMÂNII

„Cuvintele dvs. sapă adânc în conștiința cititorilor”

Dragi făuritori ai enciclopediei sufletului românesc, „Formula AS”,

Vă cumpăr fiecare apariție de zeci de ani, în fie­care săptămână. Acum am în pod saci cu exem­plare pe care nu pot să le înstrăinez. Temele dez­bătute de dvs. sunt magnifice pentru nea­mul nostru ro­mâ­nesc și sper ca acele excursii pe urme dacice, pe care le faceți prin Europa, să aprindă scânteia unei reale mândrii na­ționale.

Cuvântul tipărit de dum­nea­voastră sapă adânc în conștiința celui care-l citește, atât prin informația prețioasă pe care o transmite, cât și prin iubirea ca­re arde în el.

Vă mulțumim din inimă pen­tru ce realizați în această perioadă neagră a exis­tenței noastre, când parcă printr-o poruncă, trecutul nu mai interesează pe nimeni. Continuați-vă munca nobilă cu care îi scoateți la lumină comorile.

Printre realizatorii revistei, a căror slove îmi fac inima să bată mai tare, i-aș evidenția pe Clau­diu Târziu, Ciprian Rus, Cătălin Manole, Cristian Curte, Valentin Iacob, Otilia Țeposu și textele re­luate ale inegalabilului Bogdan Lupescu. Cu acest prilej vreau să aduc sincere felicitări și urări de bine, sănătate deplină, doamnei Sânziana Pop, magnificul dirijor al acestor voci fără egal în presa scrisă din țara noastră.

Vă mulțumesc! Cu stimă și mult respect,

CIKY M. – Prahova

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian