Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am fost diagnosticată cu insuficiență renală cronică”

Anul trecut am fost diagnosticată cu insufi­ciență renală cronică. Nu am voie să mănânc niciun fel de proteină animală și țin regim fără sare. Fac tratament cu Furosemid, Milurit, Di­carbocalm. Dacă cineva s-a vindecat printr-o metodă naturistă, îl rog din suflet să mă ajute și pe mine. Am doar 47 de ani. Vă mulțumesc.

ȘTEFANIA – Vaslui

„Îmi tot apare un chist sebaceu infectat pe spate”

Acum doi ani mi-a apărut pe spate un chist sebaceu care s-a infectat. A fost extras printr-o inter­venție chirurgicală, dar chistul tot recidivea­ză. Apelez la experiența citi­torilor care s-au con­fruntat cu această situație și s-au vindecat fără a mai ajunge la Chirur­gie. Cu speranța că mă veți ajuta, vă mulțumesc anticipat.

CRISTI S.

„Fratele meu suferă de hernie hiatală”

Vă scriu cu spe­ranța că îl veți ajuta pe fratele meu, care a fost diagnosticat cu hernie hiatală. Pur și simplu nu poate mânca, pentru că stomacul lui nu suportă aproape niciun aliment. Îi rog din suflet pe cititorii care știu vreun remediu na­turist, prin care să poa­te evita operația, să ne scrie pe adresa re­dacției. Aștept și un răspuns avizat de la specialiștii cu care cola­borați. Vă mulțumesc.

LAURA F. – Bacău

„Caut un tratament eficient pentru lichen plan bucal”

Dragă redacție, vă rog să îl ajutați și pe tatăl meu, în vârstă de 74 de ani, care a fost diag­nos­ti­cat în urmă cu doi ani cu lichen plan bucal. Niciun tratament care i s-a admi­nistrat nu a avut vreun efect. Dimpotrivă, boala s-a agravat, extin­zându-se în toată gura și în gât. Tata se chinuie îngrozitor, pentru că nu poate mânca nici fructe, nici legume, nici acru, nici dulce… Îi rog pe citi­torii care cunosc un remediu pentru această boală să îl ajute pe tata. Vă mulțumesc din suflet.

GABRIELA B. – Galați

„Mă confrunt cu o salivație abundentă”

Dragă redacție, am 31 de ani și mă confrunt, de mai bine de un an, cu o salivație abundentă, care mă face să înghit foarte des. Din această cauză mă ustură și gâtul. Îi rog pe cititorii dvs. să-mi dea un sfat. Vă mulțumesc.

SERGIU – București

„Sufăr de polineuropatie diabetică periferică”

Mă adresez specialiștilor re­vistei, sperând că domniile lor îmi vor recomanda un tratament cu ajutorul căruia să scap de durerile care nu-mi dau pace. Despre ce este vorba: sunt diabetică și în urmă cu doi ani am fost diag­nosticată cu polineuro­patie diabetică perife­ri­că la pi­cioare. Am du­reri atât de mari, încât nu pot dormi noaptea. Medicii mi-au prescris tratament cu Thiogam­ma 600, din care iau un comprimat pe zi. Din pă­cate, acest trata­ment nu îmi ameliorează deloc durerile. Îmi puteți recomanda ceva pentru dureri și pentru stoparea evoluției bolii? Vă rog din suflet, ajutați-mă!

CORNELIA – Roman

„Fiica mea are epilepsie temporală”

Dragi cititori, toate speranțele mele se în­dreap­­­tă spre dvs. Fiica mea are 19 ani și acum opt ani a fă­cut prima criză de epilepsie temporală. De atunci face tra­tament zilnic cu Pe­tinimid și Fi­nlepsin. La debutul bolii, că­dea, pur și simplu, din picioare, dar acum are pier­deri de memorie, mai ales atunci când uită să-și ia trata­men­tul. Există vreun tratament na­turist comple­men­tar celui alopat? Mă spe­rie când o văd dezorientată, nu știu ce să mai fac să aibă o viață nor­mală. Îmi poa­te da cineva un sfat? Cu drag,

RALUCA S.

„Cum pot scăpa de un polip uterin?”

Dragă redacție, am 48 de ani și acum trei ani mi-a apărut o scurgere vaginală. Am fost la ginecolog și, în urma anali­zelor, s-a descoperit că am un polip uterin de 5 mm. Medicii au vrut să-l îndepărteze chirurgi­cal, dar eu m-am speriat și de atunci nici nu am mai fost la ginecolog. Am făcut doar spălături vaginale cu fel de fel de ceaiuri. Nu am dureri, dar secreția vaginală persistă, și asta mă îngri­jorează. M-ar interesa orice fel de tratament natu­rist. Vă mulțumesc!

D. T. – Râmnicu Vâlcea

„Caut un leac pentru lombalgie discartrozică”

Am fost diagnosticat cu lombalgie cronică discar­trozică și îi rog pe cei care s-au vindecat de această boală să-mi spună ce tratament au urmat. M-ar interesa orice experiență pe care mi-o puteți împărtăși. Vă mulțumesc!

AUREL M.

„Am fost diagnosticată cu cuperoză”

Vă scriu pentru că sunteți ulti­ma mea spe­ranță. Am 20 de ani și încă de la vârsta de 16 ani am ob­servat că îmi apar niște pete roșii pe obraji, care s-au extins din ce în ce mai mult. Anul acesta am fost diag­nosticată cu cu­peroză. Am încer­cat tot felul de cre­me și măști pen­tru ten cupe­rozic, evit bău­tu­rile acidulate, mân­cărurile con­di­men­tate… Cu toa­te acestea, cuperoza se extinde. Vă rog să mă aju­tați cu un sfat. Vă mulțu­mesc.

LAVINIA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian