Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Caut un tratament pentru carci­no­matoză peritoneală”

Foto: Shutterstock

Bună ziua! Vă rog să-mi recomandați un tratament naturist pentru o per­soană în vârstă de 70 de ani, care are următorul diag­nostic:

– Colecistită cronică cu segmente de displazie de grad scăzut. Metastază cu adeno­car­cinom moderat diferențiat, cu necroză, hemoragie și embolie vasculară.

– Țesut adipos epiploic cu masivă metastază de ade­no­car­cinom.

Diagnostic trimitere: car­ci­­no­matoză peritoneală cu in­va­zie în marele epiploon.

Acestea au fost desco­perite în urma unei operații reușite. Pacienta se simte chiar bine în prezent, medicul care a operat-o a zis că a curățat tot și a îndrumat-o să meargă la oncolog. Acolo a ajuns după trei săptămâni și a programat-o săptămâna asta să facă niște ana­lize, niște radiografii și cred că va face cito­sta­tice, la recomandarea lui.

Rugămintea noastră este să ne recomandați un tratament naturist. Vă mulțumim!

ION

„Am fost diag­nosticată cu noduli benigni la sâni”

Am noduli benigni la sâni: la cel drept sunt mai mulți și îmi provoacă dureri. La sânul stâng am doar doi și nu sunt dureroși. Am fost diag­nosticată în Austria, dar nu mi s-a prescris un tratament! Aș dori un remediu naturist, vă rog! Vă mulțumesc anticipat și vă doresc sănă­tate!

DANA F.

„Cum se poate atenua mirosul neplăcut degajat de punga de urină?”

Sunt un octogenar din Moldova și în primul rând vreau să vă salut cu creștinescul „Hristos a înviat!”. În al doilea rând, vreau să primesc sfatul unui specialist binevoitor care știe cum se poate atenua sau elimina mirosul neplăcut degajat de punga de urină a unui pacient operat de cancer la vezică și prostată (ambele extirpate). Toate tratamentele prescrise de medicul curant au dat greș. Ultimul medicament prescris, Monural, a dus la diminuarea mirosului timp de 2-3 zile, dar apoi nu a mai avut niciun efect. Cu mulțumiri,

EMIL H. – Botoșani

„Am fost diagnosticată cu neuropatie diabetică”

Dragă redacție, am 61 de ani și am fost diagnosticată cu diabet insulinodependent acum 10 ani. De circa șase luni, am probleme cu pi­cioa­rele: îmi amorțesc talpa, degetele și glezna, transpir și am usturimi, în special la frig. Am dureri mari și la încheieturi, șold și coapse. Am fost la medic și mi s-a pus diagnosticul de neu­ropatie diabetică. Sper ca printre cititorii revistei să existe persoane care să-mi vină în ajutor. Vă mulțumesc.

MARIA S.

„Caut un leac pentru o infecție cu Echinococcus”

Am fost diagnosticat cu Echinococcus și acum am cinci chisturi în plămâni. Fac tratament cu Albendazol, dar îmi face rău la ficat, vomit de­seori. Întrebarea mea este dacă știe cineva un reme­diu naturist care m-ar putea ajuta. Cu mulțu­miri,

VIOREL G.

„Am endometrioză și vreau să fac un copil”

Dragă redacție, am 27 de ani, sunt căsă­torită și acum nouă ani am fost diagnosticată cu endo­me­trioză. Am făcut diverse tra­ta­mente, dar până la urmă am su­ferit o operație pentru extirpa­rea unui ovar. Acum am între­rupt trata­mentul pe bază de hor­moni, pentru că medicul meu curant mi-a spus că ar fi bine să încerc să ră­mân însăr­ci­na­tă, pentru că o sarcină m-ar ajuta în boala mea. Îmi doresc foarte mult un copil, dar nu știu dacă nu va avea de suferit în timpul sar­cinii din cauza endometriozei. Le rog pe doam­nele care au fost în aceeași situație să mă sfă­tuias­că ce să fac. Poate au cunoștință și de vreun leac naturist. Cu mii de mulțumiri,

RALUCA

„Mama a fost diagnosticată cu artrită psoriazică”

Bună ziua, vă scriu pentru că mama mea a fost diagnosticată cu artrită psoriazică. A făcut tratament cu Metotrexat și Ketoprofen, dar rezultatele nu au fost de durată. Are dureri foarte puternice de oase și în­che­ieturi. Dacă cititorii dvs. cunosc vreun remediu, așteptăm cu nerăb­dare un răspuns și vă mulțumim anticipat.

MARIANA

„Caut un tratament cu plante pentru nevralgie de trigemen”

Sufăr de nevralgie de trigemen de aproape patru ani și nu am găsit până în pre­zent un tratament medicamentos care să vindece această boală, care e din ce în ce mai dureroasă și, în ultimul timp, îmi afectează vorbirea. Rog cititorii revistei să-mi recomande un tratament cu plante care să mă ajute să scap de această cumplită boală. Vă mulțumesc.

GHIȚĂ T.

„Deși am doar 32 de ani, am pete maro pe față”

Vă scriu cu speranța că voi pri­mi un sfat din partea cititorilor dvs., chiar dacă nu sufăr de o boală, pro­priu-zis. Am pe față pete maronii, destul de mari. Am mers la medicul dermatolog care mi-a prescris un deco­lo­rant, o cremă, dar n-au avut niciun rezultat. În cele din urmă, mi-a spus că ar fi pete de bătrânețe (dar am doar 32 de ani!). Îmi puteți da un sfat, un­de ar trebui să merg sau ce aș putea folosi pentru a scă­pa de aceste pete? Nu sunt de la ficat, pentru că anali­zele fă­cute au arătat că nu sufăr de nimic. Vă mulțumesc.

TANIA R.

„Fiica mea are insuficiență vasculară cerebrală”

Vă rog din suflet să-mi reco­mandați un reme­diu pentru fiica mea, în vârstă de 22 de ani. Are amețeli, stări de vomă, iar la analize i-a ieșit cal­cemia 4 mg/100ml. Me­dicii i-au pus diagnos­ticul insufi­ciență vasculară cerebrală. Vă rog să îmi spuneți ce trebuie făcut ca să îi crească cal­ciul la o valoare nor­mală și să ducă o viață nor­mală. Vă mulțumesc mult.

SILVIA – Iași

„Mi s-a depistat un chist suburetral”

Acum aproximativ patru ani mi s-a depistat un chist subure­tral. De un an nu a mai crescut, fiind acum de mărimea unei nuci. Știe cineva un tratament ce duce la involuția sau la oprirea din creștere a acestui chist? Cu mulțumiri,

ȘTEFANA

„Vara, bunicul meu face puroi sub unghii”

Dragă redacție, bunicul meu are 91 de ani și este încă un bărbat în putere. La vârsta asta sapă în grădină, mai repară ceva prin curte, iar mintea îi merge brici. Problema lui este următoarea: de mai mulți ani, mai ales vara, țe­sutul de sub unghiile de la mâini se inflamează și face puroi. Mai demult a fost la medic și i-a fost prescrisă o alifie (nu-mi amin­tesc care), dar n-a avut niciun efect. Este foarte neplă­cut pentru el, fiindcă are dureri și nu-și mai poate folosi degetele. Vara e un chin pentru el. Când îi coace un deget, îl ține în apă fiartă și apoi sparge punga de puroi, dar infecția se mută la alt deget și o ia de la capăt. Dacă s-a mai confruntat cineva cu aceas­tă pro­blemă, îl rog foarte frumos să-mi spună ce să fa­cem. Vă urez tuturor sănătate!

GABRIEL M.

„Am pete roșii pe corp, însoțite de mâncărimi”

Dragă redacție, sunt pensionară și de apro­ximativ doi ani au început să-mi apară pe piele niște pete roșii. Aceste pete apar, dispar, apoi apar din nou, mereu în altă parte. Nu m-ar de­ranja, dar îmi provoacă niște mâncărimi în­gro­zi­toare. Am fost la medici (alergologi, der­mato­logi), am făcut analize medicale, teste alergolo­gice – toate au ie­șit bune. Am făcut to­tuși trata­ment cu antihis­tami­nice, dar de­geaba. Trăiesc în continuare cu acest chin. Diag­nosticul ar fi de aler­go­dermie. Dacă există cineva care s-a con­fruntat cu aceste simptome și și-a găsit leacul, îl rog din suflet să mă ajute. Nu mai suport mâncă­rimile. Vă mul­țumesc an­ti­cipat.

LARISA

„Am hepatită autoimună”

Apelez la cititorii revistei dvs., rugându-i să-mi recomande un tra­tament na­tu­rist pen­tru hepa­tită autoimună. Până să fiu diag­nosticată, știam despre tipurile de hepatită – A, B, C, dar despre hepatita auto­imună nu auzisem. Vă rog să mă ajutați să aflu mai multe despre modul în care se poate vindeca această boală – regim de viață, tratament naturist etc. Cu mulțumiri,

S. L.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian