Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 15-21 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Marele benefic Jupiter s-a decis și el să își schim­­­­be direcția de mers pe cer, luând exemplu de la Sa­turn și Venus, care au făcut asta săptămâna trecută. Când un întreg alai de planete intră în re­trogradație, e semn că e cazul să ne întoarcem cu gân­dul în trecut. Din weekend începând și până marți, cel puțin, vom avea ocazia să ne gândim la anumite proiecte, de preferință profesionale, pe care le-am plănuit încă din decembrie anul trecut. Probabil că am făcut progrese între timp, dar acum a venit vremea să facem distincția între ce ne-am ima­ginat inițial și ce se poate înfăptui, realist vor­bind. Până când putem ajunge la un estimat rezo­nabil, e bine să nu ne aruncăm cu capul înainte și să procedăm pe etape. E mai sigur. Pe final de săptămână, s-ar putea să fim tentați de un pahar în plus, iar mai apoi discuțiile cu prietenii să o ia razna. Ne vine să exa­gerăm, fie în felul în care prezentăm lucrurile, fie în reacția față de ceilalți. În cazul în care con­testăm spusele unora, e bine să o facem măcar cu umor și fără răutate.

Semnele cardinale:

BERBECII nu au de ce să-și dovedească curajul celor care îi provoacă s-o facă. E posibil ca cei care vă incită să vă fie, în secret, inamici. În privința carierei este posibil să aveți discuții productive cu un bărbat.

RACII își pun întrebări fundamentale. Nodul nord (sensul vieții) a ajuns aproape de final de drum în semnul dvs. și pro­ble­ma e dacă v-ați detașat de nevoia de a-i mul­țumi pe toți. Nu cădeți însă nici în extrema cea­lal­tă, de a deveni brusc prea pretențioși cu toată lumea.

BALANŢELE își examinează realizările profesionale din ultimul an și jumătate, comparându-le cu viața de familie din ace­lași interval de timp. S-ar putea să apară ideea unei afaceri de familie, posibil cu o rudă prin ali­anță.

CAPRICORNII ajung în situații care-i ajută să se clarifice în privința parte­ne­riatului, fie că e vorba de cuplu, fie de aso­­ciere. Sunt posibile noi începuturi rea­liste. Dar luați-o încet. În weekend nu e indicat să ieșiți cu prietenii sau să mâncați ori să beți în exces.

Semnele fixe:

TAURII cei chibzuiți și cu fler la bani ar putea face greșeli în această pe­rioadă. Mai ales pe final de săptămână, unul dintre amici poate încerca să vă atragă într-o afacere cam dubioasă. Ideal ar fi să discutați cu cineva de specialitate înainte de-a spune da sau ba.

LEII au impresia că ceva în relația de cuplu sau asociere stagnează, că s-a ajuns la un impas. Așa e, dar nu are sens să for­țați nota. Dacă e vorba despre un blocaj al relației de cuplu, e posibil să vă avân­tați într-o aventură. Nu-i prea in­dicat, căci un prieten vă poate da de gol.

SCORPIONII se simt mult mai bine acasă, de când Marte a plecat din Văr­să­tor. Conflictele cu familia și strică­ciu­nile prin casă încetează. Apropiații pot decide că v-au susținut destul și ar trebui să faceți și dvs. ceva în schimb. În weekend ați putea fi seduși de apa­rențe.

VĂRSĂTORII trec printr-un proces de severă autoevaluare ori o persoană autoritară vă subliniază defectele. Nu vă lăsați descurajați. Fiți mai degrabă atenți la chel­tu­ieli, aveți tendința să vă avântați în spe­cu­lații. Și atunci, cineva important își poate retrage sprijinul.

Semnele mutabile:

GEMENII ar trebui să abordeze cu se­rio­zitate o sarcină profesională care li se pare floare la ureche, altfel pot s-o dea în bară. Și șefii și-ar putea schimba opinia despre dvs. Nu mai ține cu improvizații. O investiție ar tre­bui reevaluată, pornind de la premize mai realiste.

FECIOARELE prinse în meandrele unei povești de amor cam încâlcite nu se prea concentrează la serviciu. Șefii vă tole­rea­ză deocamdată atitudinea, dar nu mizați pe faptul că lucrurile vor rămâne așa mereu. Consecințele se vor face simțite cel târziu la sfârșitul lunii viitoare.

SĂGETĂTORII au de câștigat dacă fac mai întâi un pas înapoi, ca să vadă mai bi­ne ce ar trebui ajustat la un proiect finan­ciar. Nu e momentul să riscați, ci să acționați cu chib­­zuință.

PEŞTII s-au lăsat călăuziți prea mult de ghi­­dajul și ajutorul prietenilor, ca­re au în­ceput să obosească. În general ar fi de do­rit să vă bizuiți în principal pe forțele dvs. Asta pen­­­tru că și în familie vă bazați pe faptul că, fiind sim­patici, ceilalți vor face treaba dvs.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian