Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Vedetele și pandemia

– Indiferent cu câte stele se împodobesc, vedetele din întreaga lume au trebuit să se confrunte, și ele, cu pandemia. Fiecare după capul și puterile ei –

Tom Hanks, primul mare actor de la Hollywood infectat cu coronavirus

Prima mare vedetă internațională care s-a îm­bol­năvit de Covid-19 a fost îndrăgitul actor ame­rican Tom Hanks, împreună cu soția sa, Rita Wil­son. Se aflau împreună în Australia, pentru pre-producţia unui film biografic despre Elvis Presley. Cei doi soți, care formeză un cuplu de peste trei decenii, nu s-au lămurit nici până în ziua de astăzi de unde au luat boala, în condițiile în care Australia nu se confruntase până la data aceea cu pandemia. Primele simptome au apărut pe 9 martie, iar testul le-a fost făcut chiar a doua zi. Boala a fost grea, cei doi necesitând spitalizare. „Amândoi aveam febră mare și ne simțeam extrem de slăbiți. Eu mi-am pierdut simțul gustului și al mirosului, aveam probleme cu stomacul și tremuram în ultimul hal. Da, am fost speriată”, a povestit Rita Wilson, în­tr-un interviu publicat de „The Guardian”. Tom a fost mai norocos, având simptome ceva mai ușoa­re. În primele zile ale bolii se apucase chiar de niște exerciții fizice, fiind intrigat că îi vine atât de greu să le facă. Când doc­torița a a­flat, „s-a ui­tat la mine prin oche­larii ei și mi-a vorbit de par­că eram cea mai proastă ființă u­mană. Mi-a zis: „Bă­iete, ai Covid-19”. După trei săptămâni, Tom Hanks și Rita Wilson s-au vindecat și s-au întos acasă, în Ame­rica, unde boala fă­cea prăpăd. Ca re­com­pensă că au scă­pat așa de ușor, au început să doneze sân­ge pentru un stu­diu care are ca scop crearea unui vaccin împotriva virusului ucigător.

Pink a donat un milion de dolari

O altă victimă celebră a coronavirusului a fost cântăreața Pink, câştigătoare a mai multor premii Grammy, care s-a îmbolnăvit împreună cu fiul ei, în vârstă de doar trei ani. Deși se spune că cei mici fac forme ușoare de boală, băiatul a făcut febră mare, a vomitat și a acuzat dureri puternice la nive­lul pieptului. „A fost cel mai groaznic lucru prin care am trecut în întreaga mea viață”, a mărturisit cântăreața. Ea nu a avut febră, dar respira cu mare greutate. „M-am trezit în mijlocul nopții și nu pu­team să respir. A trebuit să apelez la un nebulizator, pentru prima dată în 30 de ani”, a povestit Pink. Ulterior, cântăreața ame­ri­ca­nă a decis, la fel ca Tom Hanks, să dea o mâ­nă de ajutor în comba­terea bolii. Ea a anunţat că va dona un milion de dolari pentru lup­ta contra pandemiei și le-a reco­man­dat totodată nume­ro­șilor ei fani să stea acasă. Pink a solicitat pu­blic ca guvernul Statelor Unite să facă testele Co­vid-19 acce­sibile pentru toată lumea.

Ariana Grande, Billie Eilish și Justin Bieber s-au pus pe comercializat măști

Pentru mulți artiști care n-au cunoscut încă celebritatea, cariera lor fiind abia la început, pandemia poate fi de-a dreptul fatală, pentru că toate concertele sunt acum anulate, lipsindu-i de sursele de finanțare. Pen­tru a veni în sprijinul lor, mai mulți cântăreți renumiți, în­tre care și Ariana Grande, Billie Eilish și Justin Bieber, au decis să contribuie la spri­jinirea industriei mu­zicale, lansând măști reutilizabile, ca parte a unui proiect numit „We’ve Got You Co­vered”. Prețul măș­ti­lor se ridică la 15 dolari, iar profiturile vor fi folosite în sco­pul susținerii comu­nității muzicale afec­tate de coronavirus.

Barza nu se teme de Covid-19

În izolare nu se întâmplă numai drame. E drept că multe perechi ajung să se certe sau chiar să di­vorțeze din cauza stresului suplimentar creat de pandemie, însă alte cupluri folosesc izolarea ca să se regăsească și chiar să-și ducă relația mai departe. Acesta pare să fie și cazul top-modelului Gigi Ha­did, una dintre cele mai cunoscute ma­ne­chine din lume. Fericitul tătic este cântărețul Zayn Ma­lik. Relația celor doi, care a debutat în 2015, a fost una cu năbădăi, punctată de mai multe despărțiri și împăcări. Ultima dulce împăcare s-a produs chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, când Gigi Hadid a fost de acord să-i acorde iubitului ei o nouă șansă. În luna februarie, ei au confirmat în mod oficial că sunt din nou împreună, iar recent Gigi Hadid a anun­țat este însărcinată și fericită să-și întemeieze o familie cu Zayn Malik.

Alte vedete care au dat, în plină pandemie, frumoasa veste că vor aduce pe lume copii: actrița Lea Michele, care s-a căsătorit abia în urmă cu un an cu omul de afaceri Zandy Reich, și ac­torul Chris Pratt, care va avea un co­pil cu scriitoarea Katherine Schwar­zenegger, cu care s-a însurat în urmă cu 10 luni. Surpriza cea mare vine însă din partea lui Alec Baldwin. În vârstă ce 62 de ani, celebrul actor are deja cinci copii și îl așteapă acum pe al șaselea. Anunțul a fost făcut de soția lui, Hilaria, o fostă instructoare de yoga, în vârstă de 36 de ani.

Julia Roberts, la patru ace în cinstea unui eveniment ce n-a mai fost să fie

Gala Met, considerată un soi de echivalent al Oscar-urilor în lumea modei, unde celebritățile se întrec în a-și etala veșmintele extravagante, a fost amânată sine die, din cauza pandemiei de corona­virus. În acest an, gala urma să se desfășoare în data de 4 mai. Multe vedete își procuraseră cu mult timp înaintea pandemiei rochiile destinate eveni­mentului. Întrucât gala „n-a mai fost să fie”, unele dintre ele au decis să-și îmbrace, totuși, ținutele. Între celebritățile care au luat această decizie, cap de listă este actrița Julia Roberts, care a făcut furori pe internet cu o fotografie care o înfățișează într-o postură relaxată, ținând în mână un pahar de vin și îmbrăcată într-o rochie elegantă cu volane ample, albe și negre. „Aici sunt eu… care nu merg în seara asta la Gala Met”, a scris Julia Roberts în dreptul imaginii postate pe internet.

Cele mai mari vedete ale lumii, reunite virtual în scop caritabil

24 de ore. Atât a fost programat să dureze evenimentul global al solidarităţii „The Call to Unite”, în cadrul căruia 200 de celebrități și-au propus să inspire oamenii să iasă din criza provocată de pandemie – și nu oricum, ci „mai bine decât erau la debutul ei”. Printre parti­cipanții cei mai de vază ai evenimentului difuzat pe mai multe platforme extrem de populare, precum Facebook, YouTube și Twitter, s-au numărat vedeta de televiziune Oprah Winfrey, fostul pre­şe­­dinte ameri­can George W. Bush, sta­rurile holly­woodie­ne Julia Roberts, Eva Longoria și Jennifer Garner, cântărețele A­vril Lavigne, Ala­nis Mo­rissette și Mandy Moore, și su­per­mo­de­lul Naomi Campbell.

Evenimentul a de­butat în data de 2 mai și a inclus, între altele, momente artistice şi conversaţii despre modalităţi de depăşire a provocărilor impuse de pandemie. Avril Lavigne și Mandy Moore au ales să-și răsfețe privitorii cu câte un cântec, în vreme ce actrițele Jennifer Garner și Julia Roberts au preferat să le ci­­tească celor mici.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian