Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Pentru o MENOPAUZĂ mai ușoară

Foto; Shutterstock

Pentru a întârzia venirea menopauzei sau pen­tru a-i îmblânzi intensitatea, utilizați urmă­toa­rele tratamente începând de la vârsta de 40 de ani.

Remediul 1

Ingrediente: 200 ml de vin alb și 10-12 căței de usturoi.

Mod de preparare: Se încălzește lent vinul până la punctul de fierbere, se adaugă usturoiul și se fierbe timp de încă 30 de secunde, se lasă să se răcească și se toarnă într-o sticlă de culoare închisă. Se păstrează într-un loc întunecos, la temperatura camerei.

Mod de administrare: Se consumă câte o lingură, de trei ori pe zi, cu 20 de minute înainte de masă, în trei serii de trei zile pe lună (de ex. zilele 1, 2, 3; 11, 12, 13; 21, 22, 23 ale fiecărei luni). Tratamentul ajută și la recăpătarea capa­cității de procreere, îmbunătățește aspectul tenu­lui și aduce o senzație de bună stare.

Formulă utilizată pentru oprirea hemoragiei și pentru eliminarea simptomelor neplăcute ale menopauzei.

Remediul 2

Ingrediente: coaja de la zece portocale, doi litri de apă fiartă, puțin zahăr sau miere.

Mod de preparare: Se pun cojile de por­tocale în apa care fierbe, se acoperă oala cu un capac și se fierb încet, până când vor mai fi ră­mas doar 0,7 litri de lichid. Strecurați lichidul de două ori și adăugați zahărul sau mierea, pen­tru îmbunătățirea gustului. Turnați lichidul într-o sticlă și păstrați-l la frigider.

Mod de administrare: Se consumă câte o lingură, de 3-4 ori pe zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian