Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

3 rețete pentru un păr mai bogat

1. Pentru păr uscat și casant

Se mixează un avocado copt cu un pahar de iaurt, o linguriță de miere și o linguriță de oțet de mere. Se întinde masca pe părul spălat și se acoperă capul cu o bonetă pentru duș. Se lasă să acționeze 15-20 de minute, după care se spală părul cu un șampon moale. Se șterge cu un prosop, prin masare, nu prin frecare, și se lasă să se usuce la aer.

2. Pentru păr gras

Se mixează miezul unei portocale cu zeama unei ju­mătăți de lămâie, un pahar de zer și 10 picături de ulei eteric de salvie. Se aplică mixtura pe părul spălat, puțin umed, și se aco­peră capul cu o bonetă pentru duș sau se înfășoară cu o folie de plastic. Se lasă masca să acționeze 30 de minute, se clătește părul și se lasă să se usuce.

3. Pentru păr fin

Se opărește un pumn de frunze de urzică cu 250 ml apă clocotită și se lasă să se infuzeze 10 minute. Se strecoară ceaiul, se amestecă cu 250 ml de zer și se masează pe părul umezit. Se acoperă capul cu o bonetă pentru duș și se lasă să acționeze 20 de minute. După care se spală părul cu un șampon moale și se lasă să se usuce la aer.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian