Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 5-11 iunie

Foto: Shutterstock

– Eclipsa parțială de Lună din semnul Să­ge­tătorului își pune amprenta asupra acestui in­ter­val începând din seara zilei de vineri. Pe un fond de relativă relaxare, tensiunile reprimate până acum pot ieși pe neașteptate la suprafață, pornind de la un fleac. Aspectelor distonante ale eclipsei li se adaugă și ener­gia conflictuală de la steaua fixă Ras Alghethi, ceea ce poate duce la agresivitate, în­drep­tată în pri­mul rând asupra femeilor. Este o energie prea pu­ternică pentru a putea fi ținută sub control, deci ar trebui să fie exprimate nemul­țumirile, dar în­tr-o formă controlată. Decât să-i dăm cuiva cu ceva în cap, mai bine ne măr­ginim să-i spunem că ne vine să o facem. Impactul eclipsei poate tulbura până și cuplurile su­date. Nu e vorba însă doar des­pre cupluri în a­ceas­tă punere la încer­ca­re, ci des­pre toate tipurile de relații, mai ales între oameni tineri. Vineri se for­mează un aspect ofertant între abilul nego­cia­tor Mercur și imprevizibilul Uranus, pla­neta prieteniei, care ne duce cu gân­dul la o afa­cere intermediată cu suc­ces de către amici –

Semnele cardinale:

BERBECII sunt mult mai susceptibili la provocări pe perioada acestui weekend cu eclipsă. Oricât de tentante ar fi excur­si­ile sau chiar ieșirile cu prietenii, e de preferat să rămâneți cu familia sau partenerul de cuplu, mai ales că deplasările au și un potențial de accident.

RACII au o inspirație ieșită din comun. Dacă vă vine o idee despre ceva ce ați pu­tea scrie sau comunica, mânuind cuvin­tele cu talentul ce vă caracterizează, nu ezitați. În schimb, de chestiunile bănești n-ar trebui să vă ocupați, exceptându-le pe cele de rutină.

BALANŢELE, de regulă diplomate, pot reacționa ferm față de ieșirile tempe­ra­men­tale din partea apropiaților. Nici dru­murile, lungi sau scurte, nu s-ar desfășura sub aus­picii bune. În schimb, o idee ce vă vine vineri poate fi exploatată în carieră.

CAPRICORNII n-ar trebui să lucreze mult la serviciu, altfel vor fi sfârșiți pe final de săptămână, iar recuperarea se va face greu. Relațiile cu colegii dvs. pot fi mai puțin armonioase decât vi se pare. Nu faceți con­­fidențe. Menajați-vă ficatul și rinichii.

Semnele fixe:

TAURII sunt întru început feriți de un impact prea puternic din partea eclip­sei. Motivul este aspectul plăcut între Uranus în sem­nul dvs. și sprințarul Mercur în Rac. Printr-o rudă sau un vecin ați putea obține o co­laborare in­te­resantă.

LEII se bizuie pe efectul unei idei gro­­zave, pe care o re­comandă șefilor. Ziua ideală de prezentare este vineri. Pe fondul acestei reușite, este posibil să nu observați ten­siunile cres­cân­de între persoana iubită și prie­tenii dvs. apropiați.

SCORPIONII beneficiază de un scurt respiro în relația de cuplu sau de aso­ciere. Aveți mult de câștigat dacă as­cul­tați ce încearcă să vă transmită parte­nerul vi­neri. A da banii pe distracții, însă, v-ar putea costa (la propriu sau la figurat) mai mult decât face.

VĂRSĂTORII petrec de minune da­că se văd cu familia la sfârșitul săp­tă­mânii. Dacă partenerul dvs. are altceva de făcut, cu atât mai bine. Cu copiii sau alesul ini­mii, lucrurile se complică însă, mai ales dacă aceștia interacționează cu prieteni de-ai dvs.

Semnele mutabile:

GEMENII află informații demne de luat în seamă și de exploatat din partea cuiva care știe ce spune. Ele vă pot ajuta să fa­ceți repede niște bani în plus. În schimb, cu par­te­ne­rul și cu șefii puteți avea altercații serioase.

FECIOARELE au nevoie de o tonă de răbdare față de toată lumea. V-o pun la în­cer­care cei din familie, partenerul de cu­plu ori de afaceri, precum și femeile aflate la ser­viciu într-o poziție ierarhic superioară. Ten­siu­ni­le pot fi atenuate dacă vă folosiți amicii ca inter­me­diari.

SĂGETĂTORII sunt primele victime ale eclipsei, din simplul motiv că aceasta se petrece în semnul lor. În cazul dvs., pe­ri­colul compromiterii unor relații vizează în primul rând familia. Evitați așadar controversele, atât cu ei, cât și cu partenerul.

PEŞTII, de regulă împăciuitori, nu vor fi deloc pașnici dacă cineva îi lovește unde-i doare mai tare. Cei care pot să vă tem­pe­reze pe final de săptămână sunt prietenii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian