Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Vă anunț cu fericire că azi avem 15 săptămâni și 4 zile!”

Foto: Shutterstock

Dragi Ași, vă salut!

Am tot amânat acest moment, așteptând să îna­in­teze sarcina și să fiu sigură că nu există pro­bleme. Vă anunț cu fericire că azi avem 15 săptă­mâni și 4 zile! Am obținut această sarcină după ce am citit în arhiva de pe internet a revistei un inter­viu despre cura cu Propolicium, pe care m-am decis să o fac și eu, din cauza proble­melor mele de fertilitate. Am împărțit cura în două: o lună 10 ovule și a doua lună, restul de 11 ovule. Înainte de cură, aveam ciclul menstrual la 42 zile. După prima cură, a venit la 33 de zile. După a doua, la 29 de zile. Când am vrut să încerc o nouă cură, nu mi-a mai venit ciclul. Chiar mă supărasem ca s-a dereglat iar și nu înțelegeam de ce! Eram îngrozită la gândul că va trebui să încep iar inseminările (aveam două nereușite la activ și ne gândeam serios la fertili­zarea in vitro), tratamente ajută­toare etc. Am luat totuși un test de sarcină, fără nicio speranță. Nici prin gând nu-mi trecea că am rămas însărcinată! Dar au apărut mult așteptatele liniuțe! Nu am cu­vinte de mulțumire pentru acest tratament! Le recomand tuturor femeilor aflate în situația mea această cură natural, deosebit de eficientă! Sinceră să fiu, eu nu am luat ovulele cu speranța că voi obține o sarcină, ci mai mult pen­tru scăderea chis­turilor de pe ovare și împotriva candidei, sperând să-mi pregătesc astfel organis­mul în vederea obținerii unei sarcini… Dar nu mai contează, acum sunt o gravidă fericită! Am păstrat și testul de sarcină, mă uit la el în fiecare zi!…

Un singur sfat aș avea, dacă-mi este permis, chiar pentru domnul Liciu: tocați mai mărunt ier­burile din compoziție, pentru că res­turile netopite provoacă mân­cărimi și disconfort îngrozitoare (acesta este și motivul pentru care nu am putut duce o cură întreagă de 21 zile până la capăt…).

Vă mulțumesc pentru informațiile prețioase, vă doresc tuturor multă sănătate și aștept din partea cititoarelor revistei vești la fel de fericite! Numai bine!

MĂDĂLINA BADEA – [email protected]

(D-l ANDREI LICIU poate fi contactat la tel. 0722/45.07.60, www.terapia-propolicium.com)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian