Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 10-16 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Toate cele trei eclipse ale acestei veri s-au con­su­mat, dar efectele lor continuă să se facă simțite o bună bucată de vreme. La ce trebuie să fim deci atenți? În primul rând, să ținem seama de faptul că cele mai semnificative relații ale noastre se găsesc încă într-un proces de redefinire. În al doilea rând, ne-ar fi de folos să cântărim timpul și energia dăruite carierei, în comparație cu aceste relații. O veste îmbucurătoare este că planeta comunicării, Mercur, revine luni în mișcare directă. Înainte de a ne permite să ne revenim, ne trece însă prin două zile nu prea plăcute. Duminică, în ziua în care e sta­ționar, ne staționeză și nouă gândurile și cuvintele, iar luni, când o ia ușor la picior, e încă puțin ne­sigur. De marți însă, putem reîncepe să negociem, să semnăm contracte și reușim să ne redăm coerent ideile. Armonia dintre Marte și Venus ne permite să ne îmbogățim anturajul cu persoane plăcute sau să participăm la întruniri relaxante. Chiar dacă persoanele cu autoritate ne trec pe moment cu ve­derea vreo atitudine mai obraznică, nu înseamnă că nu ne vor taxa, cel mai probabil joi.

Semnele cardinale


BERBECII au parte de vizita Lunii în semnul lor, în weekend, ceea ce îi înclină că­tre reacții (și) mai temperamentale. Sâm­bătă și duminică acestea sunt mai degrabă simpatice, luni însă riscați să dați cu bâta-n baltă. Vă salvează popularitatea de care vă bucurați.
RACII n-ar trebui să mizeze pe obiș­nu­itul lor farmec social, la sfârșit de săp­tă­mână. Asta din pricina lui Mercur. Lăsați, că puteți recupera în liniște, de marți încolo. Și tot atunci vă pot veni soluțiile necesare pentru a vă apuca de un proiect important pentru cariera dvs.
BALANȚELE primesc dovezi de afec­țiu­ne din partea partenerului, plăcute sâmbătă și întrucâtva duminică. După care acestea pot deveni ușor nelalocul lor. De marți se restabilește armonia, cu excepția situațiilor fa­mi­liale, unde vă tot străduiți să corectați ceva.
CAPRICORNII suportă cum suportă felul în care partenerul îi bate la cap, pe final de săptămână. Dar de duminică în­cepeți să puneți lucrurile la punct. În ca­zul în care partenerul continuă să vă agaseze, ați putea pune chiar punct relației.

Semnele fixe:


TAURII, agasați de vorbăria multă și fără rost a unor persoane mai tinere din cercul lor de prieteni, s-ar putea să se ia la harță cu ei, duminică sau luni. Un plan financiar înaintează constant, cu un sprijin discret. N-ar fi indicat să vă exprimați public părerile negative.
LEII care află că anumite persoane, probabil tinere, posibil din familie, îi bârfesc, ar putea să-i tragă la socoteală pe vinovați. Dacă e vorba despre colegi care clevetesc, este însă preferabil să vă stăpâniți.
SCORPIONII porniți în vacanță în străinătate ar putea întâmpina dificultăți de comunicare sau cu actele, duminică și luni. Fiți deci atenți să respectați regulile și să aveți documentele în ordine. O investiție progresează mulțumitor, cu ajutorul unor colegi.
VĂRSĂTORII se bucură de regulă de simpatia colegilor, dar pe parcursul acestui final de săptămână s-ar putea să rămâneți neplăcut surprinși de anumite lucruri pe care ei le spun. E greu să-i contracarați, pentru că ei sunt probabil manevrați de altcineva.

Semnele mutabile:


GEMENII prinși în discutarea unor chestiuni financiare alambicate mai au nevoie de două zile de calm (duminică și luni) pentru a avea o șansă să le descâlcească. E contraindicat să încercați să vă impuneți cu forța.
FECIOARELE, care s-au grăbit să-și trâm­bițeze părerile în cercurile sociale, se pot trezi con­tra­zise virulent, duminică și luni. Cel mai deștept cedează, problema e că sunteți presați să cedați pe probleme de fond.
SĂGETĂTORII, care au fost ordonați în privința banilor, nu vor avea dificultăți. E însă important să rămâneți în continuare punctuali cu plățile. Partenerul de cuplu sau de afa­ceri vă inspiră soluții creative și vă ajută să vă distrați.
PEȘTII se frământă de o vreme încoace cu privire la copiii lor sau la o persoană de care sunt îndrăgostiți, dar căreia nu-i înțeleg reacțiile. Nu e un weekend potrivit să în­cer­cați să clarificați lucrurile.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian