Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Mama mea are dureri mari, cauzate de gută”

Foto: Shutterstock

Stimați redactori, vă scriu în numele mamei mele, în vârstă de 71 de ani, care suferă de gută. Chiar dacă respectă întru totul tratamentul pre­scris de medici, mama nu se simte deloc bine. Piciorul stâng e atât de dureros, încât nu mai poate călca pe el, iar cel drept este umflat și rece. Apelez la ajutorul specialiștilor dvs., poate îi re­comandă un tratament naturist. Sau poate există cineva care s-a vindecat de gută și are bună­voin­ța să ne scrie pe adresa redacției. Cu respect,

TIBERIU – Baia-Mare

„Analizele sunt perfecte, dar eu sufăr de amețeli, cu stări de leșin”

Stimată redacție, vă scriu pentru că am o pro­blemă de sănătate căreia medicii nu-i pun nici măcar un diagnostic: de câțiva ani sufăr de ame­țeli, însoțite de stare de slăbiciune și leșin. Ana­lizele sunt perfecte, RMN-uri, ecografii, com­puter tomograf – toate spun că sunt sănă­toasă, dar eu nu mă simt bine. Dacă știți vreun remediu sau ați întâlnit un caz asemănător, vă rog să mă ajutați și pe mine. Vă urez numai bine.

MELANIA R. – București

„Sufăr de acalazie și nu mă pot opera”

Stimată redacție, vă rog să pu­blicați în revistă și necazul meu, cu care mă confrunt de mult timp. Acum șase ani, am fost operat de acalazie, boală care după un an de zile a recidivat. După operație, re­fluxul gastroesofagian s-a accen­tuat și s-au ivit și alte complicații, astfel încât în această perioadă am slăbit aproape 15 kilograme. Am consultat diverși medici, am folosit zeci de medicamente, dar – după spu­sele dumnealor – numai o nouă operație mi-ar rezol­va problema, deoarece prima a fost nereușită. Dar eu am aproape 80 de ani, sunt foarte slăbit, și în con­dițiile actuale nu aș mai pune piciorul într-un spital. Îi rog pe cei care au suferit de această boală și s-au vindecat pe cale naturistă, să-mi întindă o mână de ajutor, pentru a-mi pre­lungi viața. Vă mulțumesc.

OCTAVIAN L. – București

„Caut un remediu naturist pentru rinită hipertrofică”

Stimată redacție, vă rog să-mi recomandați un remediu naturist pentru sora mea, în vârstă de 34 ani, care de aproape patru ani suferă de rinită hipertrofică. A ajuns să fie dependentă de Bixto­nim. Numai cu aceste picături își poa­te desfunda nasul și respira nor­mal. Vă rog din suflet să o aju­tați. Vă mulțumesc anticipat!

VIVIANA T. – Bistrița

„Am fost diagnosticată cu boala Crohn”

Dragă redacție, am 41 de ani și de aproape trei ani sufăr de boala Crohn (o infecție la intestinul subțire), care îmi produce o diaree continuă. Ca urmare, sunt mai me­reu deshidratată, îmi scade tensiunea, și de la atâtea scaune am he­moroizii veșnic infla­mați. Dure­rile sunt de nesuportat. Îmi poate recomanda cineva un tratament na­turist pen­tru această boală? Cu mulțumiri,

Luiza – Iași

„Sufăr de corioretinită seroasă centrală”

Stimată redație, am 31 de ani și mă confrunt cu o boală descoperită de curând de către me­di­cul oftalmolog – corioretinită seroasă cen­trală. Medicul oftalmolog nu mi-a oferit prea multe detalii despre această boală. Din păcate, nu cu­nosc cauza bolii și am auzit că se tratează foarte greu! Rugămintea mea este să-mi pre­scrieți un tratament naturist. Vă mulțumesc anticipat!

SEBASTIAN – Constanța

„Am crize puternice de tuse, cauzate de astm”

Stimată redacție, mă numesc Doina și de aproape trei ani mă confrunt cu o pro­ble­mă de sănătate: tusea seacă. Câteo­dată tușesc de simt că-mi scuip plămânii. Accesele de tuse durează și câte 10 minute, de 6-7 ori pe zi, fie iarnă, fie vară. Am fost diagnosticată cu astm, și fac tratament cu Aerius și Singulair. Deși me­dicul m-a asi­gu­rat că voi scăpa de aceas­tă tuse după 6 luni de trata­ment, tusea persistă și acum și, sincer, nu știu dacă voi scăpa de ea vreodată. Am speranța că cineva mă va ajuta și pe mine cu o rețetă naturistă, să pot scăpa de tusea asta care mă epuizează. Vă mulțumesc.

DOINA F. – Tecuci, jud. Galați

„Se poate vindeca osteopenia?”

Dragă redacție, am 68 de ani, și de curând, în urma testului de osteoporoză, am fost diag­nos­ticată cu osteo­penie. Aș dori un tratament natu­rist din partea unui spe­cialist cu care cola­borați. Tratamentul alopat re­co­mandat de medic îmi dis­truge stomacul. Am făcut și fizioterapie, dar în­cheieturile tot se umflă. Vă mulțumesc și vă do­resc sănătate.

Margareta – Ploiești

„Pe sora mea o dor picioarele – și mușchii, și oasele”

Bună ziua. Vă scriu cu rugămintea să ne spu­neți cum se poate atenua durerea de picioare cauzată de oboseală. Sora mea este ospătar și stă foarte mult în picioare. Din această cau­ză, se plânge de dureri foarte mari la mușchii și la oase­le picioarelor. A încercat diferite trata­mente, dar nu a obținut niciun rezul­tat. Prin intermediul revistei dvs., aș dori să afăm un remediu care să vindece sau măcar să diminueze durerile. Cu mulțumiri,

ADELA S.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian