Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 14-20 august

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sentimentul de descurajare generat de tripla con­juncție, Jupiter-Pluton-Saturn, tustrele în miș­care re­trogradă, este greu de suportat, dar firesc. Sentimentul provine din așteptările noastre de mai bine, pe care le-am resimțit fie mai puțin decât ne-am fi așteptat, fie, în unele cazuri, deloc. Marte în Ber­bec acționează ca un fitil al butoiului cu pulbere reprezentat de tripla conjuncție, așa că trebuie să ne resemnăm, mai întâi, cu starea de fapt. De abia după ce ac­cep­tarea s-a produs putem alege o direcție de evoluție, în special în domeniul vieții profesionale. Uranus, aflat în Taur, își începe miș­carea retro­gra­dă anuală pe 16, de aceea week­end-ul nu se anunță unul toc­mai liniștit. Mintea funcționează frenetic, putem de­veni impulsivi de la o clipă la alta. Femeile tinere din familie sau pri­etenii de fa­milie sunt cei a căror prezență ne face bine. Ener­giile uraniene încep să se interiorizeze și ne reco­nectăm la o parte a ființei de care ne-am decuplat, ca să zicem așa, în ia­nua­rie. Începem să în­țelegem de ce am pățit anu­mite lucruri atunci când am încercat să forțăm nota și să ne înțelepțim. Efectul se face simțit mai ales în chestiuni practice, legate de bani sau bunuri și în felul în care acestea ne afectează prieteniile.

Semnele cardinale

BERBECII, purtați de năvalnica energie a lui Marte în semnul lor, își propun să facă un ditamai saltul în carieră. Ideile dvs. ambițioase sunt probabil bune, dar prea vreți să se întâmple toate deodată. De luni încolo puteți găsi soluții originale într-o chestiune legată de bani.

RACII se bizuie pe micul benefic Venus în semnul lor, care face un aspect plăcut în­spre Uranus în Taur. Cu excepția fina­lu­lui de săptămână, combinația vă în­vio­rează viața socială. Cu partenerul aveți în schimb tensiuni, care se pot repercuta asupra profesiei.

BALANŢELE sunt prinse între partener și familie ca între ciocan și nicovală. Mai bine vă refugiați în muncă, căci relațiile cu șefii merg bine și s-ar putea întrezări o pro­mo­vare. Întâlnirile cu prietenii pot deveni tensionate, în weekend.

CAPRICORNII țin minte fără greș ex­periențele neplăcute din trecut. Acum însă atitudinea defensivă vă poate ține pe loc, când ați putea avansa. Feriți-vă, pe final de săptămână, de certuri cu cei de-acasă.

Semnele fixe:

TAURII vor fi ținta unor ma­și­națiuni. Se poate ca dvs. înșivă să aveți, fără să vă dați seama, reacții care să trezească animozități ce v-ar putea prejudicia imaginea. Cei din anturaj, în special femeile, vă ajută să înțelegeți mai bine ce se petrece.

LEII comunică cu plăcere cu cei din jur. Mai puțin însă cu șefii, care își pot schim­ba planurile la sfârșitul săp­tă­mânii și pot re­veni la un proiect mai vechi. În cazul în care în­treprindeți drumuri lungi cu mașina, grăbiți-vă încet până luni și nu vă lăsați atrași în certuri.

SCORPIONII, pe care compor­ta­men­tul partenerului de cuplu ori de afa­ceri i-a zăpăcit din ianuarie încoace, se pot aștepta la un comportament mai rezonabil al acestuia, începând de luni. La serviciu sunt posibile certuri sau chiar accidentări, în zona capului.

VĂRSĂTORII sunt bulversați de ati­tudinea agresivă a unora din familie sau a prietenilor de familie. Dacă vi se strică aparatura electrică sau electronică, nu încercați să o reparați. Vă pot sări în ajutor colegii se serviciu cu care sunteți și amici.

Semnele mutabile:

GEMENII, pe care-i presează prietenii să facă cu ei o afacere grozavă, ar trebui să fie precauți. Mai întâi lămuriți-vă că nu e reluarea, sub altă formă, a unei afaceri mai vechi, eșuate. Cu veniturile directe stați mai bine.

FECIOARELE pornite cu gândul să dea vreun tun și să se îmbogățească peste noapte vor constata că graba strică treaba. Dacă procedați cu răbdare, vă iese.

SĂGETĂTORII sunt mânați de curaj și de inspirație. Unii dintre dvs. se pot face remarcați acum, cu condiția să nu vă îm­prăștiați forțele și să nu vă grăbiți. O reușită poate veni pe neașteptate sau printr-un amic.

PEŞTII își păstrează realismul sub in­flu­ența prietenilor. Doar așa vă puteți înfăp­tui visurile, nu acționând pripit. Nu vă aruncați cu capul înainte în vreun serviciu nou, mai ales unul pentru care v-au propus amicii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian