Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Cu tratamentul dr. Li Luoxi, am scăpat de operația de hernie de disc”

De ani de zile am suferit de dureri de cap, cea­fă, umăr, greață, degetele de la mâini și picioarele îmi erau amorțite, aveam amețeli și dureri de spate, din cauză că stau prea mult pe scaun, lucrez la birou și conduc mașina. Dimineața mă trezeam cu dureri de spate, iar dacă mergeam pe jos, mă dureau pi­cioa­rele. Am fost la doctor și am făcut fel și fel de ana­lize, mi-au pus ca diagnostic her­nie de disc și mi-au recomandat să mă operez; însă m-am temut să mă operez, fiindcă am citit și mi-au mai spus niște cunoștințe care s-au operat că durerile au continuat și după operație.

În revista „Formula AS” am citit despre Dr. Li Luoxi, am mers și am făcut 15 ședințe de acu­punc­tură, mi-a mai dat niște tratamente naturiste și plas­­turi chinezești și mi-au dispărut total durerile. Acum pot merge pe jos în mod normal, conduc ma­șina și nu mă mai trezesc cu dureri.

Îi mulțumesc revistei „Formula AS”, de unde mi-am luat informațiile, și doctorului Li. Îl reco­mand pentru toți cei care au probleme cu coloana și hernia de disc.

Cabinetul Dr. Li se află în București, în sec­torul 2, pe strada Vasile Lascăr nr. 169. Tel.: 021/210.41.64 și 0766/56.46.69.

MIHAI OPREA – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian