Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 21-27 august

Foto: Shutterstock

Mercur și Soarele intră pe rând în semnul Fecioarei, pe perioada weekend-ului. De aceea este posibil ca și în zilele de odihnă să ră­mânem preocupați de probleme profesionale. Ori ca șefii să ne convoace să ducem la capăt niște mărunțișuri care ne-au scăpat din vedere. Cei care nu întâmpină astfel de probleme se pot ocupa cu succes de îngrijirea sănătății. Nu e exclus să găsiți remedii eficiente pentru anumite afecțiuni. Ar fi o greșeală să abordăm niște probleme serioase cu ușurătate, mai ales marți. Pentru cei im­pli­cați există mize mari, iar o asemenea atitudine ar pu­tea fi taxată dur, fără drept de apel. Pentru cei care vor să exercite presiuni asupra altora, ca pla­nurile lor să reușească cu orice preț, există altă re­comandare, și anume să se grăbească încet. În caz contrar, vă puteți trezi contrați de autorități sau să treziţi opoziția multora față de proiectele pe care doriți să le înfăptuiți.

Semnele cardinale:

BERBECII, mânați de o ambiție ex­ce­si­vă, pot avea de furcă cu șefii ori altă per­soană în poziție de autoritate. O fe­meie din familie vă poate sfătui cum să procedați pen­tru a reuși, fără să declanșați dușmănii. Cu cei de la serviciu comunicați bine și lucrați bine în echi­pă.

RACII sunt parțial protejați de micul be­ne­fic Venus în zodia lor. Dar nici ea nu poate elimina cu totul rezultatul ten­siu­ni­lor combinate din partea șefilor și a par­tenerului de cuplu ori de afaceri. Fiecare dintre aceștia vă cere mult. Unii dintre amici v-ar putea fi de ajutor.

BALANŢELE lucrează bine cu cei din funcții superioare. Asta se poate întâmpla în­să în detrimentul unor responsabilități familiale care nu mai suportă amânare. Partenerul dvs. vrea și el atenție, cu prioritate. Aveți nevoie de cineva de încredere, la care să vă des­căr­cați.

CAPRICORNII și-au pierdut răbdarea cu multe situații și persoane. Problema e că puteți să vă repeziți să puneți lucrurile la punct prea dur, mai ales dacă cei ce vor să vă impună vreo decizie sunt bărbați tineri din fa­milie. O excursie v-ar putea destinde

Semnele fixe:

TAURII trec printr-un proces de li­niștire treptată. E bine să mergeți în vi­zită pe la rude sau vecini. Statul în casă vă priește mai puțin. Călătoriile lungi pot fi tem­porar blocate sau întârziate. Nu dați ascultare celor ce vă în­deam­nă să forțați lucrurile. În amor e bine.

LEII devin tot mai preocupați de ob­ți­nerea unor noi surse de venit. Încă de vineri îl aveți alături pe talentatul ne­go­ciator Mercur, creativitatea vine sâmbătă, oda­tă cu Soarele. Aveți grijă cu sănătatea și la re­lațiile cu colegii. N-ar fi indicat să plecați la drum lung.

SCORPIONII se mai liniștesc în cu­plu, dar încep să apară belele în legătură cu cei din anturaj, care vă pot reproșa (și se poate să aibă dreptate) că nu le-ați mai dat dovezi de prietenie. Și cu colegii de serviciu pot apărea probleme, dacă deveniți prea autoritari.

VĂRSĂTORII întâmpină mai puține probleme acasă, și cu cei din familie, și cu electronicele și electrocasnicele din casă. În schimb, unele persoane care nu vă doresc binele își întețesc uneltirile la adresa dvs. Ar fi ideal dacă nu v-ați urca la volan, de luni.

Semnele mutabile:

GEMENII au multe de discutat cu cei din familie și puteți pune la punct și mul­te chestiuni practice. Nu vă repeziți însă să încheiați afaceri care vă promit o îmbogățire peste noapte, căci puteți ieși păcăliți.

FECIOARELE se simt confortabil cu Mercur în semnul lor. Aveți mintea și mai clară ca de obicei, iar Soarele în semnul dvs., de sâmbătă, vă face convingători. Țineți-vă departe de jocurile de noroc.

SĂGETĂTORII au nevoie de mare pru­dență în privința contractelor de muncă pe termen lung. De banii puşi deoparte nu ar trebui să vă atingeți, în niciun caz pentru vreo speculație care pare tentantă.

PEŞTII se bucură că au un partener atât de comunicativ, începând cu acest week­end. Unii prieteni mai vechi sau mai în vârstă s-ar putea să vă reproșeze că nu v-ați onorat niște promisiuni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian