Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 9-15 octombrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Cele două planete stăpânitoare ale Scor­pio­nului, Marte și Pluton, se găsesc într-o confruntare aprigă pe cer, care se reflectă pe pământ prin lupte pentru putere. Voința și ambiția se ma­ni­festă din plin, în special la Berbeci și Scorpioni. În­tre­barea care se impune este însă: oare dacă obțin ce mi-am propus, în ciuda celor care mi se opun, nu cum­va am, per total, mai mult de pierdut, prin duș­mă­niile pe care le stârnesc? Trebuie să avem grijă să pro­ce­dăm corect, în ciuda tentațiilor de-a o lua pe căi mai puțin onorabile, căci câștigul astfel obținut nu poate fi de durată. Sunt, de asemenea, de evitat locu­rile dubioase și persoanele cu tem­pe­ra­ment exploziv. Sâmbătă putem miza însă pe una sau mai multe întâmplări de genul „cauze mici, efecte mari”, care, dacă știm să le folosim, ne pot fur­niza so­luții la pro­bleme care păreau să ne co­pleșească. Un rol im­portant le revine prietenilor, deci nu ezitați să le vorbiți despre greutățile dvs. Miercuri, Mercur în Scorpion se pre­gătește pentru ultima re­trogradație a anului. Cu acest prilej pu­tem exa­mina felul în care ne-am gestionat re­sursele în iu­nie-iulie și să schim­băm în bine anu­mite lu­cruri, cum ar fi unele preve­deri contractuale cu băncile.

Semnele cardinale:

BERBECII nu fac bine dacă se an­tre­nează într-un conflict cu vreun șef sau un grup de oameni influenți. Dacă apelați la metode neortodoxe, puteți avea doar un câștig de cauză temporar. Aveți mai mult de câștigat îngri­jindu-vă sănătatea și cultivând relațiile cu colegii.

RACII ar avea de câștigat dacă ar cere sfatul femeilor din anturaj cu privire la problemele existente în carieră și în re­lațiile de parteneriat. Anumite chestiuni le puteți descâlci și dacă vă duceți să răsfoiți cursuri sau manuale mai vechi, unde puteți găsi soluții.

BALANŢELE, de regulă prudente, nu mai au răbdare. Tensiunile acumulate pot exploda cel mai târziu joi, atât față de par­tener, cât și față de familie ori circumstanțe familiale devenite insuportabile. Vă pot veni în ajutor rude prin alianță.

CAPRICORNII, care au făcut față asal­tu­lui războinicului Marte față de planeta lor guvernatoare, Saturn, au șansa să ges­tio­neze bine situații conflictuale familiale. S-ar putea să reizbucnească chestiuni care au fost înăbușite undeva în jurul lui 13 august.

Semnele fixe:

TAURII apreciază mai mult ca ori­când prietenia, mai ales că în weekend li se pot întoarce roadele unor gesturi frumoase făcute față de amici. Totul ar fi perfect dacă n-ar fi niște chestiuni de imagine sau legate de străinătate, provocate de nu se știe cine.

LEII, care s-au înțeles bine cu cei de acasă în ultima vreme, ar putea fi surprinși de certurile care izbucnesc brusc joi. Dacă vorbiți în public, feriți-vă de atitudini ra­dicale, care ar putea să vă atragă antipatie. Venus vă poate aduce însă o binevenită creștere a veni­turilor directe.

SCORPIONII, bucuroși de faptul că, la sfârșit de săptămână, relația de cuplu se îmbunătățește simțitor, se simt liberi să-și dea drumul la gură. Nu este o idee bună, deoarece de miercuri vă puteți trezi spunând lucruri neplăcute, cu consecințe la fel de neplăcute.

VĂRSĂTORII n-ar trebui să pună prea mare bază pe cele agreate cu șefii sau alte autorități până miercuri, inclusiv. Asta pentru că Mercur retrograd poate da peste cap de pe-o zi pe alta cele convenite. Este po­sibil ca joi să întâlniți pe cineva predestinat să fie în viața dvs.

Semnele mutabile:

GEMENII, care doresc să își păstreze intacte relațiile de prietenie, ar face bine să nu se ia la harță cu cei care încearcă să impună diverse chestiuni în grup, chiar dacă este vorba de lucruri enervante.

FECIOARELE o au de partea lor pe Ve­nus și sunt deci mai puțin nervoase ca de obicei. Micul benefic vă ajută de asemenea să reîmprospătați relația de cuplu. În privința banilor însă, s-ar putea să vă vedeți supuși unor presiuni venite din diferite părți.

SĂGETĂTORII au posibilitatea să re­zol­ve o chestiune legală cu un dușman de­cla­rat, cu minim de bătaie de cap, sau pot găsi, împreună cu partenerul, o soluție ca asocierea să meargă mai bine.

PEŞTII se bucură de armonie în relațiile de asociere, meritul fiind în primul rând cel al partenerului. Belelele se între­văd în viața socială, mai ales dacă aveți pre­tenții exa­gerate din partea prietenilor vechi sau mai în vârstă și dacă în ecuație intră și chestiuni bănești.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian