Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC: Săptămâna 20-26 noiembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Traversăm un interval după Luna nouă în Scor­pion de pe 15, care pe mulți dintre noi ne-a inspirat și ne-a ajutat să lăsăm în urmă atitudini negative. Această energie puternică și constructivă este pusă la treabă în continuare de Mercur și, de duminică, și de micul benefic Venus. Combinația acestor ener­gii planetare ne ascute flerul la bani și vine cu pro­misiunea că afacerile sau investițiile începute acum vor decurge fără complicații. Același lucru este valabil și în privința unei legături intense emo­ționale, care ne poate da o profundă stare de satis­facție. Către finele acestor zile, intrăm în contact cu energia eclipsei din 30 noiembrie, energie care ne va obliga să ne reevaluăm comunicarea. În con­secință, e bine să conștientizăm de pe acum în ce situații nu reușim să ne facem înțeleși, atât de fa­milie, cât și de cei din anturaj.

Semnele cardinale:

BERBECII și-au redefinit modul de a înfrunta obstacolele, trecând printr-o (relativ) lungă perioadă de frustrare (9 septembrie-14 noiembrie). E bine să nu recădeți în vechile modele comportamentale, ci să integrați lec­ția răbdării. Puteți începe o afacere bună, de luni.

RACII, care au trecut prin crize pro­vo­cate de o comunicare defectuoasă, fie cu copiii, fie cu persoana iubită, au po­si­bilitatea să reinstaureze o nouă ar­monie în aceste relații, de duminică încolo. Nu vă grăbiți însă să vă aruncați într-o afacere cu cineva tânăr.

BALANȚELE se despart sâmbătă de mi­cul benefic Venus, dar nu vor plânge după ea, deoarece, însoțită de Mercur, patroana banilor vă va umfla buzunarele. Viața dvs. socială începe să se desfășoare într-un ritm mai alert, dar veți grijă să nu vă surmenați.

CAPRICORNILOR le vine mai ușor să gestioneze niște chestiuni de familie, ca­re i-au exasperat din septembrie încoace. În rezolvarea unora dintre ele, pot juca un rol binevenit prieteni de-ai dvs. Inclusiv din punct de vedere practic. Feriți-vă să alimentați bârfe.

Semnele fixe:

TAURII constată o îmbunătățire con­tinuă a re­lației de parteneriat – fie ea de cuplu ori de afaceri. Sunteți întâm­pi­nați cu afecțiune și înțelegere, restul depinde de dvs. Căci mai aveți momente de bur­zu­luială. Ră­mâneți conservatori la capitolul bani.

LEILOR li se îmbunătățesc relațiile de familie, mai ales începând de dumi­ni­că. În cazul în care aveți de netezit niște as­perități în privința celor mai tineri membri ai fa­miliei, veți reuși fără probleme. În viața amoroasă se poate ivi o idilă.

SCORPIONII, flancați de inteli­gen­tul Mercur și seducătoarea Venus, fac ra­vagii, în sensul bun al cuvântului. Toate re­lațiile din viața dvs. pot fi semnificativ ame­lio­ra­te, atât cele sentimentale, cât și cele de afaceri. Cele din urmă sunt amplificate și de influența Soarelui.

VĂRSĂTORILOR li se deschid do­uă perspective îmbucurătoare. În primul rând, relația cu șefii, tulburată de Mercur re­trograd luna trecută, se drege în mod semnificativ. De duminică, veți primi multe invita­ții din partea prie­tenilor.

Semnele mutabile:

GEMENII s-au despovărat în mare mă­sură de niște temeri profesionale. Vă în­țelegeți din ce în ce mai bine cu colegii, care vă întăresc încrederea în capacitățile dvs. Viața de cuplu poate trece în prim-plan de duminică, dar e posibil ca perechea să devină autoritară.

FECIOARELE au posibilitatea să re­înnoa­de relații cu persoane din anturaj, față de care a intervenit o distanțare luna trecută. Exercitați-vă cu prudență autorita­tea față de cei din familie.

SĂGETĂTORII, pe seama cărora se poate să se fi bârfit abundent luna trecută, fie află cine i-a zugrăvit în negru și îi de­za­morsează pe culpabili, fie se conving de prietenia unor oameni care au sărit să-i apere.

PEȘTII, care au avut niște obstacole în calea unor călătorii sau probleme legate de un examen, le pot depăși cu ușurință de duminică încolo. Această a doua ș

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian