Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Sunteți o familie care își revarsă iubirea asupra celor năpăstuiți” (Scrisoarea: „Am cancer cu metastaze și doi copii”, F. AS nr. 1439)

Doamnă directoare Sânziana Pop și stimată redacție,

Foto: Shutterstock

Mă numesc Bârsan Marina-Luisia și sunt din satul Aliceni, comuna Poșta Câlnău, jud. Bu­zău. Vă scriu această scrisoare pentru a vă adu­ce mulțumiri și recunoștință, atât dvs., cât și tuturor oamenilor care se ocupă de acest mi­nunat ziar, precum și celor care îl citesc. Sunteți o mare familie făcătoare de bine, care își revarsă iubirea asupra celor năpăstuiți.

În urma publicării scrisorii mele, am primit mesaje de încurajare, rețete și sfaturi de să­nă­tate, precum și ajutoare financiare și pachete cu haine pentru copii. Le mulțumesc oamenilor cu inimă mare, care ne-au ajutat fiecare cu cât i-a îndemnat Dumnezeu. Le mulțumesc în mod special cititorilor dvs. care au mers la poștă și și-au riscat sănătatea pentru a ne trimite bani. În scrisorile pe care le-am primit, mi s-a atras atenția că ar fi bine să am un cont la bancă. Din păcate nu am putut ajunge în oraș, la Buzău, mi-a fost frică de această boală, care pentru mine ar fi mortală. Astă seară m-a dus cineva la Banca Transilvania din Buzău, și o doamnă de-acolo mi-a deschis un cont și mi-a dat un act pe care eu îl trimit la dumneavoastră. Dacă nu vă supărați, vă rog din suflet să îl publicați în ziar, în speranța că voi fi ajutată și de alți ci­titori. Se apropie iarna, vin sărbătorile, pentru mi­ne ar fi o minune cerească să le pot pu­ne co­piilor pe masă o bucată de cozonac.

Cont deschis la Banca Transilvania, Agenția 1, Buzău, pe numele BÂRSAN MARINA-LUISIA, cont lei RO12BTRLRONCRT0577845901.

Dumnezeu să vă ajute pe fiecare în parte, cu tot ce știe El că aveți nevoie, și să vă bine­cu­vânteze, să vă dea sănătate și multe realizări. Să primiți înzecit din tot ceea ce dumneavoastră ne-ați trimis nouă.

BÂRSAN MARINA-LUISIA – sat Aliceni, comuna Poșta Câlnău, jud. Buzău, Tel. 0758/52.59.37

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian