Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Săptămâna 18-24 decembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Perioada dinaintea sărbătorilor de iarnă e mar­cată de evenimente neobișnuite și neașteptate. Me­taforic vorbind, Moșul s-ar putea decide să vină cu avionul, nu cu sania cu reni. Ieșim din tradi­țio­na­lism, intrăm într-o realitate nouă. Urmările acestor schimbări am­ple de paradigmă se pot extinde pe o durată de circa două decenii. Și nouă ce ne rămâne de făcut? Marea conjuncție dintre Saturn și Jupiter spune că e cazul să păstrăm ceea ce s-a dovedit a fi cu adevărat util și indispensabil din tradiții și ex­periențele noastre de via­ță și să ne deschi­dem față de nou. De exemplu, să nu mai fie vorba doar despre Crăciunul în familie, ci despre Crăciunul extins. Să nu-i uităm pe ceilalți. Și să găsim noi înșine, fiecare în comunitatea noas­tră, un fel de-a arăta că-i aparținem. Poate punând niște luminițe pe gard, să se bucure și vecinul, care anul acesta nu-și permite să o facă. Poate supra­veghiindu-i timp de o oră-do­uă pe copiii prietenilor noștri, ca să-i ajutăm cu pregătirile de sărbători. Un­de e bunăvoință, se gă­sesc căi, pentru că toți avem nevoie de sentimentul de omenie și de apartenență. Marți și miercuri e indicat să ne ferim de certuri cu persoane influente sau ranchiunoase.

Semnele cardinale:

BERBECII hotărâți, cu Marte de partea lor, reușesc să se degreveze de niște res­pon­sabilități profesionale apăsătoare. Da­că sunteți chemați tam-nesam să faceți ceva în plus, marți sau miercuri, s-ar putea să faceți urât. Prietenii vă pot sugera o schimbare de drum.

RACII se simt mai bine fizic, deoarece Venus se ocupă de armonizarea funcțiilor organismului. Și la capitolul îngrijire cor­porală ieșiți bine cu ajutorul ei. Partenerul de cuplu sau de asociere e mai puțin exigent, dar vă poate cere să vă ocupați dvs. de finanțe.

BALANŢELE primesc nu doar dovezi de afecțiune din partea prietenelor, ci daruri sau ajutor concret. Marți și miercuri e con­traindicat să-i aduceți împreună pe cei din familie cu perechea.

CAPRICORNII ies dintr-o perioadă tare apăsătoare, care a început în decembrie 2020. Nu scăpați deodată de toate pro­ble­mele, începeți însă să culegeți ce ați se­mă­nat în timpul perioadei de încercare. Marți și miercuri vă vine să puneți la punct un bărbat din familie.

Semnele fixe:

TAURII ar trebui să fie pregătiți să dejoace o intrigă, pusă la cale de un ina­mic ascuns. Această intrigă poate viza per­soana iubită sau copiii dvs., iar motivul este cel mai probabil invidia. Nu vă grăbiți să reacționați, deși marți și miercuri vă va veni greu să n-o faceți.

LEII mai scapă de oboseala acumu­la­tă, dar își pierd parțial motivația de-a face treabă. Dacă aveți stări febrile, acestea pot fi din pricina unor infecții vizând sistemul uro-genital sau rectul. În viața dvs. se poate ivi o nouă relație de cuplu sau asociere.

SCORPIONII, excelenți șoferi de felul lor, nu sunt însă în formă. În special marți și miercuri ar fi de dorit să nu puneți mâna pe volan. Tot atunci puteți avea ieșiri ne­la­locul lor față de amici. Vă pot veni idei privitoare la schim­bări în casă sau în relațiile de familie.

VĂRSĂTORII lasă în urmă doi ani în care nu au înţeles de ce li se întâmplă atâ­tea lucruri neplăcute. Păi, se ocupau unii, de care nu știți, să vă meargă rău. Vă simțiți întăriți și în stare să vă luați din nou soarta în propriile mâini, cam cum s-a întâmplat în 1997.

Semnele mutabile:

GEMENII n-au terminat încă să pro­ce­seze efectele eclipsei din 14 asupra relației de cuplu ori de asociere, că se trezesc cu marea conjuncție, care le cere noi ajustări. Poate fi vorba despre o schimbare radicală a concepției de viață.

FECIOARELE care au dus-o greu în dra­goste se simt în stare să se desprindă. Dar și dacă perechea dvs. efectuează ruptura, tot vă veți simți ușurați. Veți avea mai multă energie disponibilă pentru a lucra cu colaboratorii,.

SĂGETĂTORII, susținuți de micul be­ne­fic Venus, au posibilitatea de a-și îmbu­nătăți toate relațiile. Nu în ultimul rând cele legate de bani, căci de acum dispar niște limi­tări, care v-au încorsetat în ultimii doi ani.

PEŞTII sunt încă derutați, în urma eclipsei din 14, cu privire la niște schimbări ce se profilează pe plan profesional. E posibil ca decizia dvs. de-a face o schimbare să fie corectă ca fond, dar momentul de-a o pune în practică să nu fi venit încă. Procedați cu prudență.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian