Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Caut un tratament pentru parapareză flască”

Foto: Shutterstock

Stimată redacție, vă rog să-mi recomandați și mie un tratament pentru parapareză flască post-traumatică. Tatăl meu, în vârstă de 59 de ani, a avut acum trei ani un accident de mașină, în urma căruia a făcut un hematom medular care a condus la pa­ra­pareză flască. Acum stă într-un cărucior cu rotile și are handicap de gradul 1. Diagnosticul lui este poliradi­cu­lopatie L4-S1 bilaterală severă, cu afectarea musculaturii dis­tale. Vă rog din suflet să-mi scrieți dacă ați avut acest diagnostic și ați reușit să vă recuperați cât de cât. Vă mulțumesc și vă doresc sărbători cât se poate de fericite!

BOGDAN – Sibiu

„Am fost diagnosticat cu diverticul esofagian”

Bună ziua. Am 42 de ani și în urmă cu doi ani am fost diagnosticat cu diverticul esofagian. Salivez întruna și mi-e greu să înghit chiar și apa. Îi rog pe specialiștii cu care colaborați să-mi recomande un tratament. Sau poate sunt și cititori care au reușit să se vindece de această boală și-mi pot împărtăși experiența lor. Vă mulțumesc.

LIVIU – Botoșani

„De cinci ani, fac pneumonii repetate”

De aproape cinci ani, fac pneumonii repetate, de două ori pe an. Răcelile mele nu mai sunt normale și ajung la antibiotice de fiecare dată. Nu fac febră, dar am o stare generală de rău, am frisoane, îmi simt plămânii încărcați cu secreții pe care nu le pot expectora și respir cu greutate. Dacă s-a confruntat cineva cu așa ceva sau îmi poate recomanda un medic specialist în zona Ardealului – Alba, Cluj, Sibiu – îl rog să mă ajute. Vă mulțumesc.

MARIA – e-mail: [email protected]

„Doresc tratament pentru anexită cu lichid”

Vă rog din suflet să mă ajutați cu un tratament pentru anexită cu lichid, boală din cauza căreia nu pot să rămân însărcinată, și îmi doresc enorm un copil! Ciclul menstrual este neregulat (o dată la două luni), cu dureri mari, sunt mereu balonată și prost dispusă. Vă doresc sărbători binecuvântate!

FLORIANA B.

„Gonartroza și coxartroza m-au imobilizat la pat”

Vă rog să dați răspuns stri­gă­tului meu de ajutor. Am 72 de ani și-mi petrec bătrânețile în niște suferințe îngrozi­toare. Sunt a­proa­pe imo­bilizată la pat din cau­za gonartrozei și a coxartrozei. Nu am mai ieșit de trei ani din casă, merg doar până la baie, sprijinită în baston. Nu pot să iau antiinflamatoarele prescrise de medici, pentru că am și ulcer duo­denal. Îi rog din tot sufle­tul pe specialiștii care scriu în revista dvs. să-mi reco­mande și mie un tratament naturist, să îmi mai ostoiesc du­rerile care mă chinuie zi și noapte. Dum­ne­zeu să vă dea sănă­tate, să vă păzească de virusul ăsta care umblă acum și să a­veți sărbători liniștite!

MAGDALENA – București

(Apelați cu încredere la medicamentul Ge­nacol. Alină rapid durerile.)

„Fiul meu are senzații de vomă, dar analizele sunt bune”

Bună ziua. Îi rog pe specialiștii revistei să-mi recomande un tratament pentru fiul meu, sau un medic care i-ar putea pune un diagnostic. Are 16 ani și de aproape patru luni are în permanență senzație de vomă. L-am dus la medic, i s-au fă­cut analize de sânge, endoscopie, ecografie ab­dominală, dar nu i-a fost depistată nicio afec­țiune. Ia medicamente antiemetice – Emetiral, Metoclopramid –, dar degeaba. Vă rog să-mi spu­neți unde să-l mai duc, ce analize ar mai pu­tea face? Vă mulțumesc anticipat pentru orice sfat.

SILVANA R.

(Până la rezolvarea problemei, fiul să ia Tinctură de obligeană (Dacia Plant), conform prospectului.)

„Am o rană în talpă care nu se vindecă”

Vă expun problema mea, poate mă va ajuta cineva cu un sfat. Am avut o bătătură la piciorul drept, în talpă, sub degetul mijlociu. Nu mai puteam să merg, pentru că era foarte dureroasă, așa că m-am dus la dermatolog, care mi-a caute­rizat bătătura. Dar în loc să scap de suferință, altă belea: rana nu s-a vin­decat, nici după șase luni. Am o gaură în talpă, cu aspect de carne vie. Mi-au fost prescrise tot felul de creme, dar de­gea­ba. Medicul s-a gân­dit că aș avea diabet, dar am făcut analizele și nu am. Acum fac băi cu mă­rul-lupului, dimineața și seara, și pun Baneocin pulbere. Poa­te știe cineva un leac. Vă mul­țumesc!

GINA P. – Galați

„Am fost diagnosticată cu adenom hipofizar și hipotiroidie”

Dragă redacție, acum doi ani am fost diagnosticată cu ade­nom hipofizar cu secreție de prolactină și hipotiroidie. Am 31 de ani și 93 de kg (înainte să mă îmbolnăvesc aveam 58 kg). Știe cineva vreun trata­ment naturist pentru dezechilibrul hormonal de care sufăr? Cu mulțumiri,

OTILIA S.

„După moartea soțului, am făcut tulburare anxios-depresivă”

Acum doi ani am fost diag­nos­ticată cu tulburare anxios depre­sivă, cauzată de decesul prematur al soțului meu. Am făcut trata­ment cu anxiolitice și anti­depre­sive (Xanax, Mirzaten), simp­to­mele s-au diminuat, dar am rămas cu tulburări de somn și digestive (constipație). Dacă mă poate ajuta cineva, îl rog din tot sufletul să o facă. Cu mulțumiri,

C. M. – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian