Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 22-28 ianuarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Cu patru planete în imprevizibilul semn al Văr­sătorului, viața nu are cum să fie plictisitoare. Se pot întâmpla lucruri incitante în cercul prietenilor noștri din lumea reală sau cea virtuală, care ne pot schim­ba perspectiva asupra existenței. Cei înzestrați cu ta­lent inovator ar face bine să își noteze ideile, pen­tru că unele se pot dovedi remarcabile. Micul be­nefic Ve­­nus și planeta puterii, Pluton, au întâlnire în Ca­pri­­corn, ceea ce poate semnaliza începutul unei afa­ceri, care poate să câștige în timp proporții ne­bă­nuite. Asigurați-vă însă din start că actele întoc­mite la de­butul proiectului reflectă raportul real de in­vestiție al părților implicate. Mai greu este de su­portat latura emoțională a acestei combinaţii ener­ge­tice, când putem deveni obsedați de cineva sau să ne trans­for­măm în obiectul unei pasiuni exagerate. Lu­na plină din Leu se petrece joi, iar persoanele ca­re suferă cu coloana sau de inimă ar trebui să se me­na­jeze. E o zi complet nepotrivită pentru treburi gos­po­dărești. Din punctul de vedere al vieții profe­sio­nale, reușim să demonstrăm ce știm, iar cele mai bune rezultate le obținem dacă adăugăm și o doză de modestie.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt în continuare prinși de niște proiecte concrete, menite să le aducă bani. Dacă acestea au fost pornite deja, ar fi contraindicat să apăsați pe accelerație. O acțiune de grup vă poate capta imaginația. Luna plină vă poate aduce o nouă idilă.

RACII beneficiază de afecțiune expri­ma­tă cu discreție și tandrețe din partea pere­chii. Și asocierile profesionale se des­fășoară pe baza unor atitudini rezonabile. Din punct de vedere al investițiilor, e bine să scrutați opțiunile care vi se prezintă. E posibilă și o creștere salarială.

BALANŢELE se găsesc într-un adevărat carusel emoțional. E un amestec de bucu­rie și creativitate, care poate veni din par­tea copiilor dvs. talentați, ori puteți trăi o istorie amo­roasă, în care prietenia și iubirea se întrepătrund. Nu ratați întâlnirile de joi cu prietenii.

CAPRICORNII, care nu și-au dat seama cum îi influențează pe ceilalți, pot avea ase­menea revelații ca urmare a conjuncției Ve­nus-Pluton în semnul lor. Vă schimbați sis­­temul de valori, sub efectul planetelor în Vărsător, iar în preajma zilei de joi puteți avea parte de o aven­tură.

Semnele fixe:

TAURII reacționează într-o manieră temperamentală șocantă pentru mulți dintre cei din jur, ca urmare a conjuncției Marte-Uranus în semnul lor. Încercați să vă stăpâniți cât de cât. Ideile dvs. pe plan profesional sunt inte­resante, dar nu pot fi aplicate toate odată.

LEII au impresia că partenerul de cu­plu sau de afaceri își dă prea multă impor­tanță. Dacă priviți lucrurile obiectiv, veți constata că eforturile sale sunt în mare măsură în beneficiul dvs. Sănătatea trece printr-o perioadă de consolidare. De strălucit, veți străluci joi.

SCORPIONII au o groază de lucruri de rezolvat prin casă. Unii dintre dvs. sunt deja angrenați într-o mutare sau re­a­me­najare. Vă puteți baza pe cei din anturajul dvs. să vă dea o mână de ajutor sau sfaturi practice. Joi vă puteți remarca prin ideile originale oferite șefilor.

VĂRSĂTORII și-ar dori să fie capabili să se dedubleze, atâtea idei au de înfăp­tuit. Dar cum acest lucru nu este posibil, varianta de rezervă este de a cere ajutorul celor pe care la rândul dvs. i-ați ajutat dezinteresat. Partenerul își manifestă cu emfază emoțiile joi.

Semnele mutabile:

GEMENILOR le vine și mai greu să stea pe loc ca de obicei. Fie aveți întâlniri cu colegi de studii, fie trebuie să întreprindeți călătorii lungi, cert e că nu prea stați pe acasă. O afacere pornită mai în glumă, mai în serios, se poate dovedi foarte productivă.

FECIOARELE implicate într-un proiect creativ și-ar putea descoperi niște talente până acum nebănuite. Alternativa ar fi să vă dați seama cât de profund sunteți implicați într-o poveste de iubire, dar asta să vă și sperie un pic.

SĂGETĂTORII au de rezolvat o mul­țime de chestiuni administrative sau legate de anturaj. Încercați însă să nu vă su­pra­încărcați programul, căci rezultatele s-ar putea dovedi nefaste pentru sănătate.

PEŞTII simt afecțiunea prietenilor, care sunt atenți și prevenitori. În același timp însă, se vorbește mult pe seama dvs. Nu e vorba de simple bârfe – unele comentarii pot fi po­zi­tive – dar e un fel de scrutin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian