Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

AU NEVOIE DE AJUTOR

Pisici

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Ofer spre adopție două pisici în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, împreună cu cei șapte pui ai lor, în vârstă de o lună și jumătate. Mamele sunt ti­grate cu alb și puiuții foarte frumos co­lorați. Pu­iu­ții mănâncă singuri și sunt obișnuiți la litieră. Toți sunt blânzi, iubitori, jucăuși și drăgălași. Tel. 0736/94.72.07 (București)

– O dăruim unor persoane iubitoare de ani­male pe Irina, o pisică neagră, în vârstă de 3 anișori, tare cuminte și drăgălașă, căreia îi place mult să stea în brațe. Este educată la tă­viţă și a fost sterilizată. Exclus să stea doar în curte! LUIZA (București), tel. 0737/46.73.20

– Îl dăruiesc pe Codiță, un mo­tănel gră­suț, în vârstă de 3 anișori, foar­te afec­tu­os, cu­minte, că­ruia îi place să stea în bra­țe. Este ste­rilizat și edu­cat la tă­vi­ță. Relații la LUIZA – București (tel. 0737/46.73.20)

– Îl dăruim pe Pirat, un motan frumos și gră­­suț, cu blănița negru cu alb, în vârstă de 6 ani, dar care nu are un ochișor. Este foarte cu­minte, ne­­pre­tențios la mâncare, sterilizat și edu­­cat la litieră. Este exclus să stea doar în curte! Relații la LUIZA – București (tel. 0737/46.73.20)

– Tigrush este un motan grăsuț, de 8 ani­șori, cu blănița tigrat cu maro, cuminte și tare afec­tuos. Este sterilizat și educat la litieră! Exclus să stea doar în curte. Relații la LUIZA – Bucu­rești (Tel. 0737/46.73.20)

Câini

– Ofer spre adopție, iubitorilor de animale, cățeluși metis de Ciobănesc Alsacian cu Cio­bă­nesc Mioritic, au 3 luni și jumătate, depa­ra­­zitați, vac­cinați, inteligenți, docili și afec­tuoși. FLO­RESCU – București (tel. 0723/46.32.34)

– Un cățeluș alb complet, flămând, înfri­gurat și speriat din Bacău așteaptă să fie adop­tat de un iubitor de animale care să-l salveze de o viață grea pe stradă, acum, când vine și iar­na. E foarte trist deja, deși așa mic, locuiește în curtea unei case părăsite și dărăpănate. Do­ritorii pot cere detalii la adresa pufim2001@ gmail.com.

– Se caută urgent o soluție pentru un câine ciobănesc german, care rătăcește în Bacău, în zona Catedralei Ca­to­lice, pe străzile 9 Mai, Ana Ipătescu, Ale­xan­dru cel Bun. Pare foarte in­teli­gent și, evident, trist. Poa­te a fost pă­ră­sit! Este ex­trem de slab, dar și spe­riat pentru si­tuația no­uă în care se a­flă. Poate există în ora­șul acela un iubitor de ani­­male și reu­șește cu blân­dețe să-l ia acasă, să-l în­grijească și să-i ofere căldură su­fle­teas­că. Măcar acum să dăm dovadă de puțină omenie!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian