Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

B-Cure Laser, ucigașul durerilor

– Un aparat de dimensiunile unei telecomenzi promite rezultate identice cu ale laserelor de ultimă generație din cabinetele medicale moderne. Este vorba despre un laser terapeutic, destinat în special terapiei durerii, care poate fi folosit cu ușurință la domiciliu. Pentru detalii legate de utilizarea și utilitatea lor, ne-am adresat doamnei Gabriela Vîlcea, managerul firmei importatoare, GY Medical Solutions –

„Un beneficiu pentru întreaga familie”

– Ar fi de-a dreptul fantastic să existe un laser la purtător, cu efecte pe măsura laserelor folosite în terapia modernă. Despre ce este vorba, con­cret?

Gabriela Vîlcea

– B-Cure Classic este un laser cu unde de joasă frec­vență, special realizat pentru tratarea la domi­ciliu a durerilor de diferite etiologii și a altor pro­bleme de sănătate. E destinat întregii familii, indi­ferent de vârsta membrilor ei. Durata de viață a la­serului oferă până la 30.000 de tratamente. Terapia durează circa 6-8 minute și se recomandă repetarea procedurii de 2-3 ori pe zi, în cazul durerilor cro­nice, pentru rezultate rapide. Există o singură mă­sură de precauție: să nu se îndrepte fasciculul laser spre ochi, deci nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor!

– Cum se înlătură durerea atât de repede?

– Durerea dispare prin creșterea producţiei de beta-endorfine şi stimularea circulației sanguine locale. Pe termen lung, terapia laser creşte nivelul general de energie al organismului, crește producția naturală de colagen și elastină (cu vindecarea ra­pidă a ţesuturilor lezate), e îmbunătăţit metabolis­mul celular, se regenerează țesuturile articulare și se ameliorează conductivitatea nervoasă. În paralel, sunt stimulate procesele naturale de vindecare și producția de enzime, procesele antiinflamatoare se accelerează, iar drenajul limfatic se îmbunătățește. Așadar, laserele cu unde de joasă frecvență au mul­ti­ple efecte benefice „colaterale”!

– Aveți mai multe lasere disponibile. Care este diferența dintre ele?

– Avem disponibile trei modele de lasere tera­peutice: B-Cure Classic este folosit în uzul cas­nic, B-Cure Pro este destinat profesioniștilor kinetote­rapeuți din cabinetele specializate, iar B-Cure Sport a fost creat special pentru refacerea rapidă a sportivilor de performanță. Singura diferență este puterea cu care acestea acționează asupra țesutu­rilor. Comparativ cu varianta clasică, B-Cure Pro este cu 50% mai puternic, iar B-Cure Sport – cu 20%. Ultimele două necesită abordări diferite, con­duse obligatoriu de către terapeuții specializați.

– Ce afecțiuni pot fi ameliorate cu ajutorul laserului B-Cure Classic?

– Laserele cu unde de joasă frecvență sunt efici­ente în tratarea leziunilor ţesuturilor moi şi ale articulaţiilor, a durerilor cronice, a rănilor şi a ulcerelor deschise, fiind folosite de zeci de ani în cabinetele specializate. Laserul B-Cure Classic are efecte curative în: dureri ortopedice (de gât, umeri, coloană, șold, genunchi, gleznă), artrite (artrită reumatoidă, osteoartrită), întinderi, dislocări și rup­turi musculare – totale sau parțiale, dureri arti­cu­lare (de genunchi, mâini, umeri, coapse), sin­drom de tunel carpian, fasceite plantare, fibro­mial­gii, tendinite, entorse, dureri postoperatorii, dureri den­tare, vindecarea rănilor, arsurilor și a cicatri­celor, probleme ale pielii (acnee, herpes etc.)…

– Ce avantaje ne oferă laserul B-Cure? De ce l-am cumpăra, în loc să apelăm la specialiștii fizioterapeuți, pentru un tratament complex?

– Laserul B-Cure are efecte terapeutice demon­strate științific, iar rezultatele pozitive se obțin după serii terapeutice scurte, comparativ cu alte proce­duri folosite în combaterea durerii. În plus, e o tera­pie non-invazivă, uşor de aplicat şi fără efecte se­cundare. Pentru că rezolvă simplu și rapid pro­ble­ma durerii din diverse patologii, terapia laser se re­comandă de la sine, prin eficiență! De regulă, pa­cienții cu dureri reumatismale sau scheletice croni­ce au mari probleme de mobilitate, se depla­sează greu și mulți dintre ei nu pot merge singuri la cabi­netele de recuperare. Cum pandemia de Covid-19 a adus cu sine o serie de restricții, multe astfel de cabinete au fost închise o lungă perioadă de timp, iar bolnavii n-au mai beneficiat de suport medical pentru terapia durerii. Cei care au descoperit laserul B-Cure au putut să-și facă terapia singuri, acasă, ori de câte ori au avut nevoie, ceea ce i-a scutit de multă suferință – un factor de o importanță covârși­toare pentru persoanele care se confruntă zi de zi cu durerea!

– Ce părere au spe­cialiștii din domeniu despre laserul B-Cure?

– Vă pun la dispoziție declarația d-lui dr. Iulian Gher­man, medic specialist Ortopedie și Trauma­to­logie, care s-a arătat interesat de laserul cu B-Cure după ce i-a văzut rezultatele: „Am aplicat în clinica unde-mi desfășor activitatea o metodă alternativă pentru tratarea durerilor de tip infla­mator și trau­matic, cu laserul B-Cure. Tratamen­tele farmacolo­gice împotriva durerii au efecte secun­dare (unele destul de serioase), mai ales la pacienții vârstnici, cu afecțiuni asociate: pro­bleme cardiace, vasculare sau renale. Am încercat la­serul B-Cure, și pentru că emite unde de joasă frec­­­vență, inofensive, care au pu­terea de a penetra țe­su­turile și energia nece­sa­ră pentru refacerea aces­­to­ra. Consider că e o meto­dă si­gură de tratare a afec­țiu­ni­lor inflamatorii. Din ca­zu­rile pe care le-am ur­mă­­rit până acum, lase­rul s-a do­vedit foarte efi­cient, mai ales în durerile artro­zice de genunchi, în sindro­mul de tunel car­pian, în du­re­rile mio-fasci­cu­lare, în ten­dinite, în du­re­rile de la ni­velul cotu­lui. E un pas înainte în terapia durerii!”.

– Aveți ecouri în legătură cu rezultatele obți­nute și de la eventualii utilizatori ai laserului B-Cure?

– Majoritatea clienților noștri sunt încântați de faptul că au scăpat de dureri și mulți dintre ei și-au exprimat în scris mulțumirea pentru aceste rezul­tate. Puteți alege singur câteva declarații care vi se par mai convingătoare!

„Ne bucurăm că am scăpat rapid de problemele care ne cauzau atâta suferință!”

Eliza Petcu (73 ani) – București: „Sufăr de ani întregi de afecțiuni articulare, artroză, artrită, am dureri de gleznă, genunchi, degete, mâini, coate, mă chinuie spondiloza și am o sinuzită pe care n-am putut-o trata cu niciun medicament. Soțul meu este afectat de o artroză generalizată, are și diabet, iar în ultimul timp a suferit o scădere dras­tică în greu­tate. Uitându-mă la reclame pe telefon, am găsit un anunț despre acest laser, și m-am bucu­rat că poate fi folosit de oricine, la domiciliu. Am cumpărat la­se­rul cu speranța că ne va mai ușura su­ferințele. Am făcut amândoi terapie – la înche­ie­turi și în ce­le­lalte zone dureroase, conform indi­ca­țiilor. După 3-4 săptămâni, durerile aproape că au dispărut și am observat că articulațiile ne-au devenit mai fle­xi­bile și am putut să ne deplasăm fără probleme. Le recomand din tot sufletul laserul B-Cure celor de vârsta noas­tră, care au du­reri reumatice ori de altă natură, pentru că e foarte eficient și dă rezul­tate bune. Noi ne bucurăm că am scăpat rapid de problemele care ne cauzau atâta suferință!”

„Am făcut terapie laser la mâini și la articulațiile bolnave, iar durerile s-au diminuat treptat”

Lilian Preda (69 ani) – București: „Fac dializă de vreun an și am de mult timp dureri foarte mari de mâini și crampe musculare, care mă țintuiesc în loc. Problemele au început prin 2015, iar de atunci și până când mi-am procurat Laserul B-Cure în­cer­­casem tratamente cu multe medicamente, pe care le schimbam la trei luni, la sfatul medicului. În tot acest timp, am folosit și unguente, dar unele mi-au făcut mai mult rău decât bine. Niciun tra­tament nu m-a ajutat decât pe perioade scurte de timp. Am văzut o reclamă cu acest laser, am căutat mai mul­te informații și în final mi l-am comandat. În două zile mi-a ajuns coletul și am tre­cut imediat «la treabă», fiind sfătuit la telefon de kinetote­ra­peu­tul firmei cum să fac procedurile. La acel mo­ment, nu mai puteam să merg din cauza muscula­turii an­chi­lo­zate. Făceam 10 pași, și muș­chii mi se blocau, pur și sim­plu, simțeam «ace» în pi­cioa­re de sus până jos. Dru­mul până la magazin, aflat doar la două sute de metri, îl făceam în 20 de minute, fiind nevoit să iau pau­ze dese. Și acum mă deplasez încet, dar nu mai trebuie să mă opresc – ceea ce e minunat! Am fă­cut terapie laser la mâini și la arti­cu­lațiile bolnave, iar dure­rile s-au dimi­nuat trep­tat. Oda­tă, mi-a apă­rut o umflătură ro­șie la deget, dar s-a retras ime­diat sub ac­țiunea laserului. Eu sunt foarte mulțumit! Timp de patru ani am trăit un chin con­tinuu, dar acum îmi țin durerile sub control cu acest dispozitiv medical. Recomand B-Cure Laser pentru că mie mi-a făcut foarte mult bine!”

„Durerile au încetat după vreo trei săptămâni”

Ruxandra Radu (82 ani) – Ilfov: „Am reu­ma­tism poliarticular, artroză, spondiloză cervico-lom­bo-dorsală și tratamentul făcut cu laserul B-Cure a dat rezultate bune. De obicei, mă trezeam noap­tea cu dureri la ambele picioare, dar am pus la­serul, și durerile au încetat după vreo trei săptă­mâni și am putut să dorm liniștită. M-am bucurat că pot să fac tratamentul acasă și nu mai pierd timp pe drum, să merg până la clinica de recuperare. Oricum, de când a început pandemia, nici n-a fost deschisă! Și apoi, cu prețul unei luni de kinetote­ra­pie (unde făceam mai multe proceduri, e drept, dar nu mă ajutau decât pe moment), mi-am cumpă­rat laserul. Sunt foarte mulțumită de rezultate!”

EDUARD COMAN

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian