Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 5-11 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

E ca și când funcționăm pe două planuri dis­tincte. Soarele, Venus și Neptun în Pești ne dau tendința de a scăpa de banalitatea vieții de zi cu zi și de a ne refugia în artă, creativitate, spiritualitate sau vise. Cele trei planete din Vărsător, în schimb, ne întăresc capacitatea de a raționa lucid și de a ve­dea cu claritate până hăt, departe, în viitor. Este vor­ba de cele două planete ale intelectului, Mercur cel rațional și Jupiter cel erudit. Dacă îl mai adă­u­găm și pe Saturn, cel structurat și cu picioarele pe pă­­mânt, e clar că acea parte a psihicului nostru ne cere să ne punem mintea la treabă și să ne con­centrăm asupra unor obiective concrete. Vineri este o zi mi­nunată pentru activitate mentală. Marte își fa­ce in­trarea în Gemeni, ceea ce dă de asemenea un im­bold ideilor îndrăznețe. Este însă indicat, mai ales începând de miercuri, să avem răbdare la volan.

Semnele cardinale:

BERBECII răsuflă ușurați că guver­na­torul lor, Marte, a intrat în zodia cea vioaie a Gemenilor. Puneți multe la cale cu amicii, iar planurile pe care le elaborați vineri pot fi cele mai reușite. Nu vă supărați pe dvs. înșivă dacă aveți nevoie de mai mult somn ca de obicei. E normal.

RACII visează să evadeze din cotidian. În sensul acesta, puteți alege să asistați la o slujbă, să mergeți la un spectacol sau să schimbați mediul, călătorind. Marte în Gemeni vă ajută să faceți bani, iar intermediarii pot fi niște rude sau vecini de-ai dvs.

BALANŢELE își doresc să plece un­deva cât mai departe într-un loc în care să uite de toate grijile, sub influența lui Mar­te în Gemeni. Ori puteți dori să vă apucați de un curs interesant. Viața dvs. amoroasă este plină de diversitate, până pe 15, și apoi se stabilizează.

CAPRICORNII beneficiază în urma întâlnirilor cu cei din anturaj. Este posibil să vi se ofere colaborări, și nu de oricine, ci de către autorități în domeniul res­pec­tiv. E o perioadă bună să vă faceți socoteli pe ter­men lung. Nu stați prea mult peste program.

Semnele fixe:

TAURII au scăpat de nervii pe care i-au trăit aproape două luni sub influența lui Marte în semnul lor. De vineri, acesta se revanșează, ajutându-vă să câștigați niște bani în plus, în urma unor idei curajoase. Șefii sunt mulțumiți de prestația dvs., mai ales pe 5.

LEII sunt puși pe distracție în week­end, doar că s-ar putea să îi deranjeze faptul că cineva, probabil bărbat, se înghesuie să le fure lumina reflectoarelor. Nu-i nimic, vă consolează partenerul, care știe exact ce să zică și ce să facă să vă simțiți mai bine.

SCORPIONII sunt îndrăgostiți până peste cap. Când suntem îndrăgostiți lulea, pierdem adesea din vedere defectele per­soanei, iar idealizarea sa nu e de folos. Mai bine „idealizați-vă” căminul, căci puteți ne­gocia prețuri avantajoase pentru obiectele casnice.

VĂRSĂTORII, deștepți de felul lor, pot avea vineri adevărate sclipiri de ge­niu. Aveți deschidere în gândire și prag­matism în punerea în practică a ideilor dvs. Marte în Gemeni vă predispune către o pasiune pri­măvăratică. Nu vă vine greu să vă sporiți venitu­rile directe.

Semnele mutabile:

GEMENII devin și mai agitați sub in­fluența lui Marte. E drept că, cu ajutorul energiei sale, puteți înfăptui mai multe ca de obicei, cu condiția să procedați după principiul „graba strică treaba”. E ușor să vă faceți remarcați prin inteligența dvs. aparte, mai ales vineri.

FECIOARELE se pot trezi convocate la serviciu de un șef autoritar, tocmai în weekend. Ideea vă displace profund, mai ales că viața de cuplu este îndulcită de un mixt de planete, printre care Venus. Și totuși, colegii v-ar fi recunoscători dacă ați face un efort.

SĂGETĂTORII zburdă prin vecini. Prin­tre persoanele pe care le întâlniți în weekend se pot număra unele cu o inte­li­gență aparte, sau dvs. sunteți cei care îi impresionați pe alții, în acest sens. Dar nu vă neglijați familia.

PEŞTII plutesc pe aripile visării, învăluiți de energia lui Venus, Neptun și a Soarelui. Nu vă mulțumiți să fiți inspirați, dvs. în­șivă încercați să transmiteți această stare celor din jur. Mai puțin însă bărbaților din familie, care sunt puși pe treabă și doresc ca dvs. să îi secondați.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian