Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

“La doi ani și jumătate, Cristian se luptă cu două boli groaznice”

Bună ziua, vă scriem cu speranța că puteți să ne ajutați și pe noi!

Sunt mămica lui Petrușca Cristian Gabriel, un copil cu nevoi speciale, în vârstă de 2 ani şi jumă­tate, diagnosticat cu două boli groaznice: întârziere în dezvoltarea neuromotorie şi tetrapareză spas­tică. Cristian a fost operat la piciorușe pe 27 decem­brie, o primă intervenție dintr-un lung șir de terapii necesare pentru recuperare. Ele se fac săptămânal și costă 1.275 de lei. Tatăl lui lucrează, dar costurile sunt enorme pentru familia noastră, compusă din 4 membri! Stăm cu chirie, la etajul 6, într-un bloc din Iaşi, iar eu mă duc zilnic cu el la terapie. Facem toate eforturile pentru a-l ajuta să aibă o copilărie normală, dar înainte de toate, are nevoie de mult, mult ajutor pentru a începe să pășească.

Avem însă încredere în Dumnezeu și suntem convinşi că vom învinge cu ajutorul Lui şi vom tre­ce peste toate problemele. Dacă doriți să ne ajutați, puteți s-o faceți, donând în contul deschis pe numele meu, David Daniela Alexandra – RO73 CECEC001946350763411, la sucursala CEC BANK.

Pentru alte informații vă stau la dispoziție la tel 0757/63.89.41 sau pe e-mail danyelacatalyn@ yahoo.com

Doamne ajută!

DAVID DANIELA ALEXANDRA – Șos. Păcurari nr. 26, bl. T4, et. 2, ap. 13, Iași, jud. Iași

“Sunt deznădăjduit. Nu mă lăsați singur pe lume”

Stimată doamnă director Sânziana Pop,

Mă numesc Adăscăliței Marius Cristian și lo­cuiesc în Brăila. Am 48 de ani și sufăr de sindromul Raynaud, o boală cumplită, care mi-a ros degetele de la mâini și picioare, și au trebuit amputate. Mai întâi s-au înnegrit și după aceea mi s-au amputat. Pensia mea este de 695 lei și mă descurc foarte greu. Sunt și nevăzător. Tratamentele mele sunt pentru dureri și pentru dilatarea vaselor. Totuși, mă simt foarte rău și nu știu dacă cineva este în măsură să mă ajute să pot depăși această boală grea și rară. Am marea rugăminte să fiu și eu ajutat, pentru că îmi este foarte greu, am nevoie de bani pentru a-mi cumpăra lemne, ca să plătesc apa, lumina, pansa­mentele, și pen­tru Ilomedin, un tra­tament care costă 9.000 ron. Sper din tot sufletul ca un om cu inimă să răspundă apelului meu. Sunt deznădăjduit! Nu mă lăsați singur pe lume. Stau în frig. Sunt un suflet ne­căjit, în căutarea mântuirii. Vă doresc multă sănătate și tot binele din lume!

ADĂSCĂLIȚEI MARIUS CRISTIAN – str. Viforului nr. 33, cartier Chercea, Brăila, jud. Brăila, cod 810160

“Unicul meu băiat s-a sinucis și am rămas cu mari datorii!”

Îmi cer mii de scuze că vă deranjez, însă am ur­gentă nevoie de ajutor și sper în dumneavoastră și în Bunul Dumnezeu. Sunt un om distrus! Unicul meu băiat s-a sinucis, și în urma înmormântării lui am rămas cu mari datorii. Am 51 de ani, sunt di­vor­țat și bolnav de diabet, dar muncesc încă în Insula Mare a Brăilei. Nu știu ce să mai fac. În urma aces­tui tragic eveniment am rămas cu datorii de peste 7.000 lei. În plus, în urma divorțului, îi dau fostei soții câte 1000 lei lunar, ca să achit jumătatea ei de casă, altfel urmează să se vândă la licitație și rămân fără acoperiș deasupra capului. Cu atâtea probleme, nu pot face față cu singurul venit al meu, de 1.650 lei (salariu), din care 1000 îi dau fostei soții, și mai am și o rată la bancă, de 630 lei lunar. Rămân cu 20 lei din salariu, nu mă descurc, trăiesc într-un stres continuu. Având atâtea probleme, am zis să caut ajutor la dvs. și la cititorii revistei “For­mula AS”. Dacă vreți să mă ajutați, vă las numărul de cont, deoarece nu pot primi bani prin poștă, că am plecat înapoi la muncă, în Insula Mare a Brăilei. Nu mai am bani nici de pomenile următoare pe care trebuie neapărat să le fac. A venit multă lume la înmor­mân­tare, era tânăr, săracul! Mi-a lăsat un gol imens în su­flet, care nu va trece niciodată. I-am făcut pomană în numele altui decedat din familie, că așa m-a învățat un preot bătrân, spunându-mi că cei care se sinucid nu au loc în cer. Nu am putut să fac mâncare gătită acasă din cauza pandemiei, că ieșeam mai ieftin, a trebuit să cumpăr pachete cu mâncare de la o firmă de catering. Dar la pomenile viitoare nu știu ce-o să mai fac. Sper să mă ajutați dvs.! Vă rog fru­mos! Vă mulțumessc!

Cont deschis la banca BRDE, RO03BRDE 400SV40166664000, pe numele BIGIU ION.

BIGIU ION

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian