Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

“Dumnezeu v-a trimis la mine în chip de îngeri” (Scrisoarea: “Sunt amenințată de orbire”, F. AS nr. 1396)

Foto: Shutterstock

Doamnă directoare, dragă redacție și dragi oameni de omenie,

Sunt bătrâna de 86 de ani, Bădoiu Floarea, din Rovinari, rămasă singură pe lume și aproape oar­bă. V-am cerut ajutorul și, atât dvs. prin Fundație, cât și ci­titorii, oameni de omenie, m-ați ajutat să mă ope­rez și mi-ați redat lumina ochiului, de care aveam atâta nevoie. Vă mulțumesc, copiii mei! Dum­nezeu v-a trimis la mine în chip de îngeri. Vă mul­țu­mesc din suflet! Dumnezeu să vă binecuvân­te­ze, să vă ți­nă în brațele lui toată viața, ca să puteți salva multe su­flete amărâte și neputin­cioa­se, așa ca mine.

Îi mulțumesc și dnei doctor Mercuț Georgeta, de la Clinica “Irina” din Craiova, un doctor spe­cia­­list frumos și la caracter, și la suflet. Vă rog să îi scrieți numele.

P.S. Doamna doctor mi-a spus că încearcă să-mi facă o intervenție și la celălalt ochi care este în în­tuneric, văd doar o umbră cu el. Aș vrea, dacă se poate, să mă mai ajutați. Este tare greu doar cu un ochi. Vă rog frumos să mă ajutați, vă rog din suflet! În caz că primesc ajutor, aș vrea să fie de­pus în con­tul din BCR, deoarece din cauza frigului m-am mutat la o doamnă în vârstă, ca mine, care are o casă lângă oraș, la țară, și face foc cu lemne. Ne ajutăm amân­două cum putem, la mine, în camera mea din că­minul de bătrâni este greu cu căldura, pe timp friguros. Ne-am cunoscut la biserică, amândouă fe­mei singure. Dacă ai pe Dumnezeu în suflet, atunci ai totul. Vă mulțumesc cu recunoștință!

Cont deschis la banca BCR, RO32RNCB 0779123232780001, pe numele Bădoiu Floarea.

BĂDOIU FLOAREA – Rovinari

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian