Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Prin tratamentul d-lui dr. LI LUO XI, nodulii de la tiroidă și sâni mi-au dispărut”

Stimată redacție „Formula AS”,

Mă numesc Monica, sunt din București, am 54 de ani, și doresc prin intermediul revistei dum­neavoastră să mulțumesc d-lui doctor Li Luo Xi pentru felul cum m-a tratat și m-a vindecat.

La începutul anului 2015, mi-au apărut la sâ­nul stâng doi noduli. Am făcut investigații, în ur­ma cărora diagnosticul a fost formațiune chis­tică 25-34 mm și câțiva noduli mai mici. Evoluția lor a fost destul de rapidă. Între timp, mi-au apărut noduli și la tiroidă și problemele mai vechi legate de fibrom uterin s-au accentuat și ele. Mă simțeam foarte rău, aveam dureri de sâni, eram obosită, mă enervam din orice, simțeam că mă sufoc. Îmi era teamă să nu mi se întâmple ceva, fiindcă mătușa mea murise de cancer. Nu am vrut să mă operez, fiindu-mi teamă. Într-o zi am citit în „Formula AS” despre tratamentele alternative și am hotărât să încerc și eu calea naturistă. Astfel am ajuns la cabinetul domnului doctor Li Luo Xi. În urma con­sultației, mi-a recomandat un tratament cu plasturi medicinali și, în paralel, am făcut tratament cu acupunctură și plante chinezești. După o lună, nodulii au început să se micșoreze cam la jumă­tate, n-am mai simțit durere și am început să mă simt mai bine. Am continuat tratamentul cu plante 6 luni de zile și mi-am făcut din nou ecografie. Nodulii la sâni și tiroidă dispăruseră și a dispărut și problema fibromului uterin. Acum, după doi ani de tratament, starea mea fizică și psihică s-a schim­bat complet, mă simt plină de energie, nu mai am probleme de sănătate, și aceasta doar da­torită domnului doctor Li, care m-a tratat cu multă pricepere, dar mai ales cu blândețe. Îi mulțumesc din suflet domnului doctor. De asemenea, mul­țumesc și revistei „For­mula AS”.

Monica – București

Pentru cei care vor să-l contacteze pe domnul doctor Li Luo Xi, adresa este str. Vasile Lascăr nr. 169, sector 2, București, tel. 021/210.41.64, 0766/56.46.69, e-mail: [email protected]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian