Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 9-15 aprilie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Acest interval pare să fi fost secționat în două părți distincte. Prima, cuprinsă între vineri și luni, se caracterizează printr-o energie exuberantă. Ziua de cumpănă este cea de luni, când se întâmplă Lu­na nouă în Berbec, cu un nou zvâc de energie, de astă dată mai mult emoțională. E bine să ne ferim să ne aruncăm berbecește, cu capul înainte, în vreo relație sau proiect nou. E însă indicat să o facem, dacă aceste lucruri erau deja plănuite. Calmarea și centrarea încep de marți, odată cu intrarea Lunii în Taur, urmată de micul benefic Venus, miercuri. Se întâmplă o întoarcere la firesc, la bun simț. Mai ales femeile vor simți efectele pozitive ale lui Venus în Taur. Pe acest fond, așa-numitele planete ale mas­culinității, Soarele și Marte, conlucrează ar­mo­nios, fiind puse pe treabă. Eficiența lor e totuși parțial bruiată de Pluton. Sub această influență reușim însă să ducem la bun sfârșit o multitudine de sarcini, și chiar ne face bine să di­ri­jăm această energie pu­ternică către obiec­tive concrete. Aceeași combinație energetică ne permite să funcționăm bine în grup, dar și să punem piciorul în prag cu fermitate dacă se întâmplă ca cineva să ne calce pe bătătură.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt plini de viață și dorință de distracție pe parcursul întregului week­end. Unii dintre dvs. se pot în­dră­gosti și-și pot declara sentimentele după Luna nouă, care se petrece luni. Chestiunile financiare pot fi abordate cu succes, începând de marți.

RACII ar putea încheia săptămâna sărbă­to­rind un succes profesional. Luni vă pu­teți convinge de aprecierea șefilor prin proiectul nou și ambițios care vă poate fi încredințat. Prietenii încep să tragă de dvs. de marți încolo, iar orele petrecute împreună vă fac tare bine.

BALANŢELE se distrează pe cinste cu partenerul în weekend. Mai există și va­rianta de a-l petrece făcând planuri cu par­tenerul de afaceri. Ideal e să le puneți în practică de luni. O investiție poate începe să dea roade.

CAPRICORNII au multe de pus la punct cu cei din familie. Poate fi vorba fie des­pre o moștenire deja existentă, rămasă în­că nefructificată, fie despre o afacere de fa­milie, la care nu toți își aduc aportul cuvenit.

Semnele fixe:

TAURII petrec un sfârșit de săptă­mâ­nă plăcut, dar neodihnitor. Pe moment, agi­tația vă face bine, dar mai încolo vă ajun­ge din urmă o oboseală care vă îm­pie­dică să începeți săptămâna în formă. De marți însă, energia vă revine și starea de bună dispoziție la fel.

LEII care călătoresc sau care se expun publicului au parte de surprize plăcute. Că­lătoria se poate dovedi incitantă, iar apa­riția publică, un succes. Încărcați de această energie pozitivă, nu e de mirare că faceți figură bună la serviciu.

SCORPIONII duc o luptă lăuntrică. Pe de-o parte simt nevoia să finalizeze o lucrare împreună cu colaboratorii, una care presupune un efort zdravăn, pe de altă parte doresc apropierea sufletească și fizică a perechii. Acest al doilea obiectiv îl puteți atinge de marți încolo.

VĂRSĂTORII au nevoie de o schim­bare de mediu, motiv pentru care ar fi bi­ne să facă o excursie de weekend. Nu vă temeți că asta vă va stoarce de energie, dimpotrivă, vă veți simți împrospătați. Încercați să nu dați apă la moară rivalilor.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt predispuși la infecții sau stări febrile, în preajma zilei de luni, mai ales dacă își neglijează igiena. Oricât ar fi de tentant, nu interacționați direct cu prietenii dvs. răciți. Folosiți-vă de rețelele de socializare.

FECIOARELE au ocazia să finalizeze o afacere promițătoare, dacă renunță la odih­nă pe final de săptămână. Mai e posibil și să începeți o relație amoroasă pasională, care pre­su­pune discreție. De marți, vă puteți bucura de o creș­tere semnificativă a popularității.

SĂGETĂTORII riscă să facă o mișcare financiară precipitată, poate sub influența partenerului de cuplu ori de afaceri. Ideea de fond poate fi una bună, dar ar fi bine să așteptați până miercuri, înainte de a începe să o puneți în practică, cel mai bine sistematic, pe etape.

PEŞTII se cam ciondănesc cu cei de aca­să, probabil cu bărbații tineri din familie. Vineri și sâmbătă riscul e pronunțat, deci mai bine nu vă vedeți. Cu prietenii e posibil să vă cârâiți pen­tru bani, mai ales luni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian