Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am dermatită atopică și fața îmi «arde» încontinuu”

Foto: Shutterstock

Dragă redacție, vă scriu cu speranța că mă veți ajuta să găsesc un remediu pentru afec­țiunea care mă chinuie de doi ani. Mă numesc Ion, am 73 de ani și am fost diagnosticat cu dermatită atopică. Am fost la mai mulți medici dermatologi și fiecare mi-a dat câte un tra­tament cu cremă de față, dar fără rezultat. Am făcut toate testele pentru alergii! Nu am nimic pe față (pete sau bube), dar mă ustură, mai ales la căl­dură, de simt că ard. Medicii mi-au spus că nu îmi pot da alt tratament. Am aflat din „For­mula AS” despre tratamentul cu drojdie de bere și l-am urmat, dar tot degeaba. Dacă mă poate aju­ta cineva, să îmi răs­pundeți prin intermediul revistei. Vă mulțumesc!

ION – Dej

„Mama a fost diagnosticată cu sindromul Moersch-Woltman”

Vă rog să mă ajutați cu o problemă în legă­tură cu starea de sănătate a mamei mele, în vârstă de 73 de ani, care a fost diagnosticată cu boala Moersch-Woltman (sindromul omu­lui înțepenit), o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigi­ditate progresivă. Cum se poate vindeca sau ame­liora na­turist această boală? Îi rog pe cititorii care cunosc un specialist sau un leac, să o ajute și pe mama. Vă mulțumesc!

ROXANA

„Am atacuri de panică și tratamentele nu dau rezultat”

Dragă redacție, am o problemă de sănătate: de aproximativ doi ani fac atacuri de panică, care se manifestă cu tremurături, pierderi de echi­libru și amețeli. Am fost la neurologie și mi s-a dat să fac RMN, examen ORL și oftalmolo­gic. Aceste analize au ieșit bine, dar mi s-a pre­scris tratament cu Arlevert și Betaserc, după care am fost trimisă la Psihiatrie. Am urmat tratament cu Cipralex, Bromazepam, Actovegin și Acutil, dar după tratamente repetate, sunt la fel la ca început, fără nicio ameliorare. Vă cer ajutorul în speranța că o să găsesc un remediu din partea specialiș­tilor dvs. Vă mul­țumesc.

STELA – București

„Tălpile fierbinți mă trezesc de cinci ori pe noapte”

Stimați creatori ai „Formulei AS”, mă con­frunt de ani, cu o ma­ladie căreia doctorii nu i-au dat de cap: tălpi fierbinți! Noap­tea tălpile încep să „ardă”, mă plimb o vreme pe dalele reci ale băii, apoi mă culc la loc. Fac asta de 4-5 ori pe noapte. Dacă unul dintre miile de cititori ai dvs. a trecut prin așa ceva și a găsit re­mediul potrivit, îl rog să-mi răs­pundă în paginile revistei. Sper că voi găsi o „for­mulă” care să mă vindece. Cu mulțumiri,

MORO – Târgu Mureș

„Caut un tratament pentru mastoză chistică”

Dragă redacție, acum cinci ani, o durere la sânul drept m-a făcut să merg la doctor. Am fost diagnos­ti­cată cu mas­toză chistică și am făcut trata­ment cu antiin­­fla­­­ma­toare, medi­ca­mente pe bază de hor­moni și un­guente locale, dar fără niciun rezul­tat. Am în continuare dureri mari și sânul este infla­ma­t. Din această cau­ză nici nu mai pot dormi și sunt în pragul unei depresii. Menționez că am 31 de ani și am născut în urmă cu 7 ani. Vă rog să mă aju­tați cu un tratament eficient. Cu drag,

LILIANA – Bistrița

„Băiețelul meu are anemie hemoli­tică imunologică”

Vă scriu cu speranța că mă veți ajuta să-mi vindec băiețelul, în vâr­stă de 9 ani. La ana­lize, a avut urmă­toarele rezultate – hematii: 2,51 mil/mm3; he­moglobina: 8; trombocite: 11.000; leu­cocite: 980). Am fost la hematologie pentru investi­gații de specia­litate, unde i s-a pus diag­nosticul ane­mie hemoli­tică imunologică, o afecţiune care constă în producerea unor anticorpi de către sis­temul imunitar care atacă celulele roşii într-un ritm mai rapid decât sunt produse. Băiețelul meu e palid, e mereu obosit și când se ridică din pat amețește. Trata­mentele admi­nistrate nu dau niciun rezultat și eu sunt dis­perată, nu știu ce să mai fac să-mi vindec fiul. Poate spe­cialiștii dvs. îmi dau un sfat sau îmi recomandă un medic bun. Vă mulțu­mesc anti­cipat!

DELIA – Cluj

„Caut un discipol al părintelui Elefterie”

Bună ziua! Prin intermediul revistei „For­mula AS” am luat cunoștință de osteopatul But­naru din București, ce folosea metoda „repunerii oaselor” și care m-a pus pe picioare. Din nefe­ricire, acesta a decedat acum 2-3 ani, iar acum am din nou probleme pe care medicina clasică nu mi le rezolvă. Vă rog să-mi spuneți dacă mai aveți știre de alt tămăduitor cu această metodă, poate părintele Elefterie a mai avut și alți disci­poli care îi duc mai departe această terapie non-invazivă! Cu mulțumiri,

RELU S. – Buzău

„Unde pot preda iarba rezultată din tunderea gazonului, pentru a fi refolosită?”

Vă adresez o întrebare cu spe­ranța că îmi veți putea oferi o infor­mație relevantă. Știu că revista dvs. are o viziune ecologistă! Avem o proprietate în apropierea Bucureș­tiului și din tunderea gazonului re­zultă o cantitate destul de mare de resturi. Am citit că acestea pot fi fo­losite în diverse moduri. În lipsa unei alte soluții, noi le predăm la firma de salubritate și ajung la groa­pa de gunoi. Cunoașteți dacă există o altă posibilitate? Unde am putea preda iarba, astfel încât să fie refo­losită? Vă mulțumim!

MĂDĂLINA L. – com. Cernica, jud. Ilfov

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian