Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 21-27 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Începe un interval extrem de încărcat din punct de vedere astrologic. Marele disciplinator Saturn fa­ce cale întoarsă pe ceruri începând de luni, punând sub semnul îndoielii interacțiunea între autoritate și societate. În viața noastră de zi cu zi, putem începe să contestăm autoritatea prietenilor noștri mai în vârstă sau mai dominatori. Miercuri are loc o eclipsă totală de Lună în Săgetător. Cele două pla­nete care guvernează eclipsa sunt Jupiter și Mercur. Ambele au de-a face cu inteligența și comunicarea. Este vorba despre necesitatea de a reajusta comu­ni­carea în primul rând în familie. În al doilea rând este vorba despre poziționarea celor tineri față de pro­cesul de învățare. Pentru țara noastră, urmările eclip­sei se vor face simțite între octombrie și decem­brie. Până atunci, ar trebui și pot fi revizuite cu suc­ces, atât le­gile privitoare la învățământ, cât și cri­teriile potrivit cărora să se aprecieze meritele unor per­soane (nu doar în învățământ, dar și în justiție, bi­serică, armată și cultură). O veste bună este as­pectul prietenos între Marte în Rac și Neptun în Pești. Ener­gia lui Marte contribuie activ la reali­za­rea i­dea­lurilor lui Neptun, care până de cu­rând pă­reau a se mărgini la lumea ilu­ziilor. Se pot lua ini­țiative ins­­pirate, care să ducă la reușite diplo­matice, la des­co­­perirea unor secrete sau risipirea unor în­doieli. Poate fi vorba în egală măsură și de reforme bine­ve­ni­te în lumea spitalicească sau a industriei farmaceu­ti­ce.

Semnele cardinale:

BERBECII petrec un weekend plăcut alături de perechea lor. De luni însă pot apărea tensiuni între dvs. și unii prieteni mai în vârstă. Nu vă grăbiți totuși să vă detașați de ei, probabil trec printr-o fază.

RACII, care-l au pe Marte în semnul lor, nu au nevoie de efort pentru a se face re­mar­cați. Sau e posibil să vă simțiți de minune în concediu. Începând de luni, s-ar putea să constatați că trebuie să strângeți cureaua. Eclipsa vă poate afecta stomacul și relațiile cu cole­ge­le.

BALANŢELE se relaxează în weekend, când Luna le traversează zodia. Puneți de asemenea în perspectivă felul în care vă raportați la persoana iubită sau la copii și ajungeți la concluzia că le trebuie mai multă disciplină.

CAPRICORNII regândesc felul în care își folosesc veniturile. Unii s-ar putea gân­di la o reorientare. Eclipsa de miercuri ar putea stârni dușmănii secrete din partea unor femei ori să vă slăbească fizic sau energetic.

Semnele fixe:

TAURII o duc bine cu banii, dar nu se sfiesc nici să cheltuiască. În carieră, în schimb, șefii și-ar putea manifesta nemul­țu­miri începând de luni. Eclipsa de Lună vă poate afecta niște resurse familiale (case, pământuri). Pri­miți numeroase dovezi de afecțiune de la cei din jur.

LEII, care s-au bazat excesiv pe tole­ranța partenerului de cuplu sau de afaceri, pot suferi un recul din partea sa de luni în­colo. S-ar putea ca o situație familială să stea în calea unei povești de dragoste, după eclip­să. O investiție poate da roade mai bune decât vă așteptați.

SCORPIONII au de pus la punct mai multe lucruri în gospodărie decât și-ar fi imaginat, după cum constată luni. Dar aveți destule sa­tisfacții emoționale care să vă susțină motivația. Niște bani vă pot pica din se­nin, dar eclipsa vă cere să îi gestio­nați responsabil.

VĂRSĂTORII își dau seama că au de luat niște lucruri din urmă, obligați de cir­cumstanțe. Poate fi vorba despre o relație de cuplu ori de asociere, în urma căreia aveți bătăi de cap. Eclipsa poate tulbura interac­țiu­nea dvs. cu prietenele. Un proiect financiar nou arată bine.

Semnele mutabile:

GEMENILOR li se pun la încercare cunoștințele, începând de luni, dacă au examene. Ori puteți avea dificultăți cu autoritățile, dacă sunteți la drum lung. Perechea își poate schim­ba atitudinea, ca urmare a eclipsei de miercuri. FECIOARELE implicate într-un proiect profesional solicitant trebuie să revină asu­pra unor puncte critice. Afecțiunile cro­nice neglijate vă pot da de furcă. Chestiuni familiale sau gospodărești se cer revizuite, după eclipsă.

SĂGETĂTORII au nevoie de multă aten­ție în trafic, de luni, căci s-ar putea să vă treziți cu amenzi. O altă variantă ar fi să intrați în conflict cu careva dintre apropiați, probabil cineva mai în vârstă. Eclipsa din semnul dvs. vă poa­te determina să vă analizați reacțiile emoționale.

PEŞTII care se simt persecutați percep probabil faptul că un șef mai autoritar nu le vrea binele. Aveți grijă la detalii, la mun­că, în preajma eclipsei și nu vă puneți rău cu șefele. Marele benefic Jupiter continuă să vă protejeze, iar Marte vă poate aduce o pasiune primăvăratică.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian