Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

„Cineva m-a văzut că dorm sub copac și mi-a oferit o căsuță”

Stimată doamnă Sânziana Pop și stimată redacție a ziarului „Formula AS”,

Mă numesc Mihai Camelia, sunt din Hunedoara și vin să vă mulțumesc din toată inima pentru aju­to­rul pe care mi l-ați acordat în luna decembrie, anul trecut. M-ați salvat de la o iarnă friguroasă, pentru că în urma ajutorului pe care l-am primit, am avut o locuință pentru 5 luni de zile, cu tot necesarul de apă, curent și gaz. Nu sunt vrednică și nu am cuvinte de-ajuns, pentru tot ce ați făcut pentru mine. M-ați sal­vat de la moarte în iarna care a trecut. Acum vin din nou cu umilință și cu rușine, înaintea dvs., pen­tru că apelez din nou la un ajutor financiar. În momentul de față, situația mea medicală s-a agra­vat, coloana îmi este bolnavă, au crescut mai mari acele ciocuri între inele, și pi­cioa­rele nu mă mai țin deloc, s-au făcut ro­șii-vineții. Pro­ble­mele glandei tiroide s-au complicat și ele, au crescut ganglionii, de nici nu mai pot să mă­nânc, în afară de lichide. Pentru bolile astea am nevoie de două operații. Credeți-mă, în noaptea de Înviere am strigat cât am putut la dom­nul Iisus, să îmi ia viața, că nu mai pot să trăiesc în atâta sărăcie și durere. Doamna directoare Sân­zia­na Pop și dragi cititori ai revistei, sunteți sin­gura mea nădejde de a mă putea opera. Nu am po­si­bi­li­tatea de a da atâția bani. Și mai am o solicitare. De două zile stau într-o că­suță părăsită, la 2 km de orașul meu, Hu­nedoara. Am fost ajutată de cineva care m-a văzut dormind în parc. Căsuța nu are geamuri, înăuntru este un fotoliu mare și vechi și o sobiță cu plită, este făcută din cărămidă, are acoperiș din tablă, și o curte îngrădită cu surcele. Cel mai mult m-am bucurat că are un robinet cu apă în curte. Îndrăznesc să vă cer ajutorul și pentru a-mi renova cât de cât această căsuță, îmi trebuie gea­­muri, ușă, un pat, o masă, scaune, o mașină de spă­lat rufe. Oameni buni, ajutați-mă să îmi fac un rost și să îmi văd de sănătate şi să mă iertaţi dacă visele mele sunt prea îndrăz­nețe.

Vă mulțumesc. Dumnezeu să vă dea sănătate! Cu multă stimă și respect.

MIHAI CAMELIA – Oficiul Poștal nr. 1, Bulevardul Rusca nr. 4, bl. 17G, parter, cod 331100, Hunedoara, jud. Hunedoara; tel. 0752/42.79.29

„Am luptat singură pentru ca acest copil să trăiască”

Dragă „Formula AS”,

Mă numesc Muntean Gheorghița, cu domiciliul stabil în Pitești. Locuiesc împreună cu sora mea și ne­poțica Muntean De­ni­sa Maria, care este bol­na­vă grav, cu handicap gra­dul I – „Surditate neuro­sen­zorială bilaterală pro­fun­­dă, cu implant cohlear la urechea dreaptă”. Cu cea­lal­tă nu aude deloc. Acum are probleme și cu amân­doi ochii, la ochiul drept are dioptrii +7 iar la stân­gul +4. Fata mea, Mun­tean Alina, este încă la liceu și nu dispune de nici un venit. Locuim patru per­soa­ne cu chirie în­tr-un bloc ANL al Primăriei. Pă­rinții mei, Bratu Iosiv și Bratu Maria, sunt dece­dați amân­doi, la fel ca și soțul meu. Am mai fost ajutată de revista „For­mula AS” și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aju­torul primit, Duhul Sfânt și Maica Domnului să vă bine­cuvânteze și să vă ocro­tească.

Am o rugăminte mare la dvs.: să nu ne lăsați! La adre­sa unde am scris că locuim cu chirie, poate să ne dea afară, dacă nu plătim la zi. Nu avem po­si­bilități să cumpă­răm o locuință no­uă.

Cu umilință și dra­goste, îi rog din suflet pe citi­to­rii care au po­si­bilități finan­cia­re, să o ajute, îna­inte de toa­te, pe ne­po­țica mea, De­nisa Maria, în vârstă de 6 ani și ju­­mătate, ca să-i pot plăti orele de lo­go­pe­die, la Cen­trul „Sunshine” din Pitești. Trebuie să fa­că 20 de ore pe săp­tămână, care costă 65 de lei ora. Aju­tați-o să poată să vor­bească co­rect! Face logo­pedie, gratis, la gră­­dinița unde este în­­scrisă, câte o oră pe săp­tă­mâ­nă, dar nu ajunge. Anul acesta am în­scris-o la Școa­la nr. 17 din Pitești, în clasa 0. În plus, ne mai tre­buie încă 1000 lei, ca să-i cumpărăm oche­lari, di­op­triile sunt foarte mari, la amândoi ochii. Am lup­tat sin­gură pentru ca acest copil să tră­iască. Vă rog cu la­crimi în ochi s-o ajutați să vor­beas­că și să vadă.

Am cont deschis la Raiffeisen, pe numele MUNTEAN GHEORGHIȚA, RO83 RZBR 0000060021590711.

MUNTEAN GHEORGHIȚA – Alea Naum Râmniceanu nr. 2, bl. G1, sc. C, ap. 4, Pitești, jud. Argeș, tel. 0747/67.09.13

„Sunt bolnav și locuiesc într-un azil de noapte”

Stimată doamnă Sânziana Pop,

Mă adresez dumneavoastră cu rugămintea de a fi ajutat. Sunt un om grav bolnav, în etate de 76 de ani, și sufăr de mai multe boli: Parkinson, insu­fi­cien­ță cardiacă cronică, anemie gravă. Îmi trebuie mul­te medicamente și nu am posibilitatea să le cum­păr. Pensia mea este de 142 lei pe lună și locuiesc în Timișoara, cu viză de flotant pe un an de zile, în azil de noapte.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Alătur cuponul poștal și actele necesare.

IOAN CĂPITAN, Azil de noapte Pater Jordan, str. Brâncoveanu 50, Timișoara, jud. Timiș, cod 300216

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian